تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: IT OR SOFTWARES

راي دهنده
13. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IT

4 30.77%
  • SOFTWARES

9 69.23%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: نرم افزار یا IT////////نظر شما چیست؟

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض نرم افزار یا IT////////نظر شما چیست؟

سلام به مهندس های فروم:

از عنوان معلومه که چه سوالی دارم.

لطفا اول بگید که کدوم گزینه و چرا؟؟؟؟

ممنون.

راستی یه سر هم به اینجا بزنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

به قول استادمون "بستنی فروشه خوبی هم که باشی ، دم دره مغازت صف میکشن "

پس هر رشته ای که میری ، باید TOP باشی تا برات صف بکشن .

هر رشته ای که علاقه ی بیشتری داری ، انتخاب کن .

جفت این رشته ها بازار کار خوبی دارن .

موفق باشید.

3. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

با تشکر..............

لطفا کسانی که توی نظر سنجی شرکت می کنن حتما در خود تاپیک هم پست بدن تا ازشون استفاده بشه.

ممنون.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام علیکم.

بنده اگه بخوام صحت مطلب رو ادا کنم، باید بگم که الان بازار کار رشته های کامپیوتر داخل ایران افتضاحه.
    من رشته ام آی تی هست. فعالیتهای زیادی هم درکنار درسم داشتم، ولی تنها چیزی که میبینم الان دیگه
    هرکی رو میبینم رفته برنامه نویس شده یا شده طراح وب با فقط چندساعت آموزش از طریق آموزشگاههای
    آزاد.. اونوقت ما نه ترم جون میکنیم این درس رو پاس کن اون درس رو پاس کن.

آینده ی این رشته ها چی ازش در بیاد.. بزارین روی IT تمرکز کنیم...

از گرایش های این رشته ی ما :

- امنیت
    - شبکه
    - ICT
    - E-Comm
    - فناوری اطلاعات

گرایش مهندسی فناوری اطلاعات که همش در مورد اطلاعات و دیتا ، جمع آوری ، ایجاد، نگه داری ، روشهای اطلاع رسانی و...
    شبکه هم که مشخصه.. ICT هم که ارتباطات و اطلاعات هستش که آینده ی شغلی در مخابرات داره.( مثلا !)
    تجارت الکترونیک هم که مربوط به امور بانکداری و غیره که باید در بانکها مشغول به کار بشین.
    امنیت هم بسیار بحث جالبی هستش که از فایروال و نفوذ و جلوگیری از نفوذ و امنیت شبکه بگیر تا برسه به ساخت آنتی ویروس و محصولات نرم افزاری و سخت افزاری مرتبط با امنیت.

نهایتا هرکدوم ازین هارو که برین اگه فرض بگیریم که شما شاغل بشین ، سرکارتون با یکی ازین کاراس :

- شرکتهای ساخت نرم افزار.
    - شرکتهای تعمیر و ساخت سخت افزار
    - مخابرات
    - بانکها و ..
    - شرکتهای امور ارتباطی و شبکه ( مثلا ISP ها )

اما چیزی که من دارم الان میبینم اینطوری نیست، یعنی دست بسیار بسیار زیاد هست، یعنی باید تخصصت واقعا خدا باشه تا کسی شاید بهت نگاهی بندازه.
    من در زمینه ی امنیت داخل خود دانشگاه کار کردم مدت مدیدی.. ولی آخرش هم حق مارو مثل ... خوردن و یه آب هم روش.. ازین تجربه های به این شکلی هرچی
    دلت خواست بگو تا برات تعریف کنم!

در زمینه ی ساخت نرم افزار که اصلا صحبتش رو نکن... سخت افزار هم همینطور...
    ISP ها هم که حقوقشون بخور و نمیره ( تازه اگه قبولت کنن !! )

درپایان باید بگم اگه بتونی از بند "پ" قانون جمهوری اسلامی استفاده کنی و به یه نحو عجیب و غریبی وارد مخابرات یا بانکها بشی... موفق شدی.. در غیر اینصورت
    شما هم به جمع فارغ التحصیلان بیکار این رشته میپیوندین.

این بود حقیقت مطلب.. ( راستی در مورد رشته های نرم افزار و سخت افزار اگه وضع بدتر نباشه بهتر نیست)

موفق باشی.

6. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون.

از زندگی نا امید شدم

بچه ها من دارم می رم خودکشی

یعنی اینقدر وضعیت خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر چند کلا رشته های دیگه هم فکر نمی کنم بازار کارشون بهتر از کامپیوتر باشه.

ولی من خودم به شخصه بیشتر می خوام دنبال فوتبالم برم و فوتبالیست بشم.

ولی در کنارش دوست داشتم یه رشته خوب هم داشته باشم که در صورت یه اتفاق بدبخت نشم.

و در اصل من به خاطر فوتبالم به این رشته اومدم وگرنه من خودم عاشق رشته تجربی بودم.

شرکت ها استخدام مگه نمی کنن(البته اگه بکنن)؟؟؟؟؟الان شرکت نفت داره به کارمندای کامپیوترش ماهی 3 تومن راحت می ده.تازه به قول معلممون هم از صبح تا شب توی فیس بوک آنلاین هستش.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

[QUOTE]یعنی اینقدر وضعیت خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE

ببین تو این یکی دو ساله وضع اشتغال داغونه داغون شده ، مخصوصا برای شهر های بزرگ مثل تهران و اصفهان و مشهد !!! در عین حال بازار کاره کامپیوتر خیلی بهتر از رشته های دیگه بوده ( نمیگم گل و بلبله ، ولی نسبت به رشته های دیگه وضعیتش یه مقداری بهتره )

الان بهترین وضعیت رو شهرستان ها دارن ، مثلا اگه شبکه بلد باشی راحت میتونی بالای یه تومن پول در بیاری !!! ولی تو تهران حداقل باید 2 سال با حقوق 500 الی 600 تومن ISP ها و ... سر کنی !!! تا یه مقداری رزومت سنگین تر بشه و بعد اگه شانس بیاری وارد شرکت بزرگتر بشی .

ولی من خودم به شخصه بیشتر می خوام دنبال فوتبالم برم و فوتبالیست بشم.
    فایده نداره ، برو کشتی

شرکت ها استخدام مگه نمی کنن(البته اگه بکنن)؟؟؟؟؟الان شرکت نفت داره به کارمندای کامپیوترش ماهی 3 تومن راحت می ده.تازه به قول معلممون هم از صبح تا شب توی فیس بوک آنلاین هستش.
    داداش من ، عزیزه من ، شما تو این مملکت زندگی نمیکنی ؟ باباااااااااااااااا ورود به ارگانهای دولتی پارتی میخواد ، بعدشم یه جورایی کسایی که اونجا بودن بچه هاشون وارثین اوله صندلی هاشون هستن .

بابای رفیقم تو شهرداری بوده ، بعد الان رفقیم لیسانس گرفته ، میگه بعد از سربازی ، میخوام برم شهرداری ، من : چجوری آخه ؟ بابام اونجا کار میکرده ، سهمیه داره !!! و راحت پایه حقوقم رو 1.5 هست !!! و این در صورتیه که به تخصصی نیاز نداری !!!

ولی اگه بخوایی وارد شرکت های خصوصی بشی ، باید تخصص داشته باشی ، به قول استادمون میگه ، یه شرکت خصوصی تا وقتی 1.5 از تو در نیاره ، 500 تومن حقوق نمیده بهت ، تا وقتی 3 تومن در نیاره ، 1 تومن نمیده بهت ، این یه اصله تو شرکت های خصوصی !!!
    الان هم که اقتصاد مملکت داغون شده ، خیلی از شرکت ها دارن ورشکست میشن ، نونه شبشون رو در نمیارن ، چه برسه به کارمندشون حقوق بدن .

بیخیال . . ..

نتیجه گیری : مدرک دانشگاه ، Base هست ، یعنی برای استخدام باید لیسانس داشته باشی ، و این 30 الی 40 % راه هست ، بعدش آزمون های ورودی و .... داره که باید تخصص داشته باشی .
    اگر میخوایی دانشگاه بری ، خودت رو به سرفصل ها و کتاب های چرتی که درس میدن ، محدود نکن ، و از همون اول دنبال تخصص باش .

من کارشناسی ناپیوسته ی نرم افزار دارم ، باورت نمیشه ، به والله استاد کارادانیه من از استاد های کارشناسیم بیشتر بارش بود و نحوه ی تدریسش فوق العاده بهتر و کاربردی تر بود .
    حالم به هم میخوره از دانشگاه ، کاش من هم مثل بچه های دیگه کلاس هارو غیبت میکردم ، آخرش یه نمره ی 15 میگرفتیم میرفت ، وقتمون رو الکی تو دانشگاه تلف نمیکردیم .

موفق باشید.

9. 8 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

دوستان منم به همچین مشکلی برخوردم و بین نرم افزار و IT نمیدونم کدومو انتخاب کنم!!

اینجور که شما ها گفتید باید قید این دو رشته رو کلا زد !!! اما مگه بقیه رشته ها بهترن ؟

من به نرم افزار بیشتر علاقه دارم ولی میگن بازار کارش بدتر از IT هست نظرتون چیه ؟

11. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

من رفتم پیش استاد دانشگاه و گفتم فرق بین نرم افزار و IT چیه چون مونده بودم کدوم رو انتخاب کنم.استاد گفت نرم افزار مثل داروساز میمونه که دارو رو میسازه و IT مثل پزشک میمونه که دارو رو تجویز میکنه.و گفت برای بازار کار نرم افزار باید فوق لیسانس داشته باشی تا کار خوبی گیرت بیاد ولی برای IT برای لیسانس کار هست منم رفتم IT

13. 2 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

به نظر من سطح علمی دانشگاه ها به طرز فجیعی اومده پایین و الان دیگه رقابتی دانشجوهارو از همدیگه می دزدن و دیگه مدرک ارزشی نداره به نظر خودم IT بهتره چون آسونتره درس خوندن هیچ ارزشی نداره آخرش باید یه چیزی بلد باشین که اونم تو دانشگاه یاد نمیدن مثل شبکه پس نرم افزار نرو که سختتره که عمرتو رو درس خوندن تلف کردی

15. این کاربر از hamedarian2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من رفتم پیش استاد دانشگاه و گفتم فرق بین نرم افزار و IT چیه چون مونده بودم کدوم رو انتخاب کنم.استاد گفت نرم افزار مثل داروساز میمونه که دارو رو میسازه و IT مثل پزشک میمونه که دارو رو تجویز میکنه.و گفت برای بازار کار نرم افزار باید فوق لیسانس داشته باشی تا کار خوبی گیرت بیاد ولی برای IT برای لیسانس کار هست منم رفتم IT
    شما یه نگاه به استخدامی های مختلف ادارات یا شرکت های خصوصی بندازین می بینین که کنار هر رشته های حتی غیرمرتبطی مثل کشاورزی یه مهندس کامپیوتر نرم افزار هم میخان پس فعلا بازار کار نرم افزار بیشتره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •