تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: برای کار یا استخدام از یک مهندس کامپیوتر چه انتظاری میره؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض برای کار یا استخدام از یک مهندس کامپیوتر چه انتظاری میره؟

سلام
    من درسم تموم شده و البته رشتم IT بوده ولی تفاوت چندان با مهندسی کامپیوتر نداره
    الان باید برم سربازی و می خوام این تلف شدن وقت 2 ساله رو به فرصت تبدیل کنم و بیشتر کار عملی بکنم

آیا شما تا الان برای استخدام درسازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی اقدام کردید؟
    اگر بله خوب بگید چه تواناییهایی بیشتر مد نظرشون بوده؟
    مثلا حتما روی یک زبان خاصی برنامه نویسی تاکید داشتن؟
    یا کار با سیستم عاملها نظیر لینوکس؟
    یا بحثهای شبکه و امنیت براشون مهم بوده؟
    اصلا این مدارک NETWORK+ ,MCSE , MCITP ارزشی داره براشون؟

اگر شما خودتون صاحب کار هستید و کسی رو استخدام می کنید هم بگید که بیشتر دنبال چه نوع تخصصی می گردید؟

حتی اگر برای خودتون کار می کنید هم بگید بیشتر چه تخصصی براتون مهمه؟

در کل می خوام توی این 2 سال به طور نظری و عملی بشینم هر چیزی که مشاغل امروزی لازم دارن رو تمرین کنم و یاد بگیرم! تا جاییکه فرصت کنم
    ممنون از وقتی که میزارید

2. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حاجی بهت بگم که مهندسی کامپیوتر جزو بدترین رشته ها از لحاظ پیدا کردن کار هست . تنها کاری که براش پیدا میشه برنامه نویسی هست که ادم رو بیچاره میکنه و یا اینکه به استخدام بانک دربیای و بری پول بشمری !!!
    البته اگه اشنا داشته باشی میتونی توی شبکه هم کار پیدا کنی ولی بازار کارش بسیار کمه در مقابل برنامه نویسی .
    کاش الان ده سال پیش بود و بجای این رشته اشغال میرفتم عمران میخوندم و الان هم پول پارو میکردم .

4. 2 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در کل شرکت های خصوصی از شما کار میخوان نه مدرک . ولی سازمان های دولتی مدرک میخوان نه کار.

تو شرکت خصوصی شما مدرک نداشته باشی ولی تو کاره خودت حرفه ای باشی و واقعا کار بکنی موفقی . ولی تو سازمان دولتی شمار اصلا دکترا ببر اونجا نشون بده ولی کار بلد نباشی هم مهم نیست)

6. 6 کاربر از Mohammad-Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در کل شرکت های خصوصی از شما کار میخوان نه مدرک . ولی سازمان های دولتی مدرک میخوان نه کار.

تو شرکت خصوصی شما مدرک نداشته باشی ولی تو کاره خودت حرفه ای باشی و واقعا کار بکنی موفقی . ولی تو سازمان دولتی شمار اصلا دکترا ببر اونجا نشون بده ولی کار بلد نباشی هم مهم نیست)
    خوب الان شرکتهای خصوصی بیشتر چه تخصصی لازم دارن در کل مباحث کامپیوتر و IT
    من می خوام برم وقت روی همین بزارم

8. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم دقیقا ولی فکر میکنم بیشتر بحث شبکه مهم باشه.

10. این کاربر از Mohammad-Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوست عزیز

اول از همه یه چیزی بگم که حقیقن محضه.متاسفانه 80 درصد دوستانی از جمله شما و من کهمیخوایم از دانشگاه فارغالتحصیل بشیم چیزی از رشتمون سر درنمیاریم.انقدر هم سیستم آموزشی این مملکت داغونه دانشجو رو وادار نمیکنه که خودش پیگیر رشته و تخصصش باشه.فقط عده کمی هستند که بعد از دانشگاه با سواد کافی وارد بازار کار میشن.علت بیکاری عمده تحصیلکرده های این مملکت نداشتن تخصص تو رشته خودشونه

به نظر شما که رشتتون IT هست میتونه مدارکی رو که ذکر کردید رو از اموزشگاهای خصوصی و غیر انتفاعی دریافت کنید.البته پشتکار خودتون ملاکه و اینکه چقدر تو این دوره ها با سواد بشید

اما اگه به مباحث شبکه علاقه ای ندارید میتونید برنامه نوسی . طراحی و توسعه وب . گرافیک . سیستم عامل و چیزهای مختلفی که به کامپیوتر مرتبط هست رو دنبال کنید

مطمئن باشید اگه تو کاری متخصص باشید بیکار نمیمونید و پول پارو میکنید

یکی از آشناهای من به راحتی سایت طراحی میکنه....الان درآمدش واقعا خوبه

12. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حاجی بهت بگم که مهندسی کامپیوتر جزو بدترین رشته ها از لحاظ پیدا کردن کار هست . تنها کاری که براش پیدا میشه برنامه نویسی هست که ادم رو بیچاره میکنه و یا اینکه به استخدام بانک دربیای و بری پول بشمری !!!
    یک اگهی! فقط یک اگهی استخدام سازمانی برای من بیارید که توش رشته‌ی نرم‌افزار نخواد!!!! داداش برای ابیاری گیاهان دریایی هم مهندس کامپوتر رو استخدام میکنن... بانک ها، سازمان های بیمه و تقریبا همه‌ی ادارات، یه بخش مشخص ای‌تی دارن که چن تا متخصص مگس می‌پرونن...!!!! به جز اونم، برا اکثر کارهای معمولی هم مهندس کامپیوتر استخدام میشه!!

خوب الان شرکتهای خصوصی بیشتر چه تخصصی لازم دارن در کل مباحث کامپیوتر و IT
    هر کسی در خصوص رشته‌ی کاری خودش ازتون مدرک و تخصص میخواد(بیشتر تخصص!! شخصا همکارانم رو از روی افراد با دانش انتخاب میکنم... البته محلی هم باید باشن!)...
    حالا یکی کار شبکه میکنه، باید تخصص های شبکه داشته باشید، یکی کار وب میکنه، باید تخصص های وب داشته باشید! یکی کار برنامه نویسی کلاینت ساید میکنه، باید سی‌شارپ یا جاوا یا سی پلاس یا ترکیبی از دو یا همه رو بلد باشید!!!!
    بعضی ها مثلا دیتابیس ادمین میخوان و همینجوری الخ....

اگر بله خوب بگید چه تواناییهایی بیشتر مد نظرشون بوده؟
    ما دو گروه شرکت داریم!! یکی اونایی که اسم ازتون میخوان! مثلا میگه چی بلدی؟ و شما یه لیست بلند بالا از تکنولوژی ها و چیزایی که مربوط به کامپیوترن و اسمشون رو یه بار شنیدی یا تو مجله‌ای چیزی بهشون خوردی رو میگی، و استخدام میشی... هر وقت به هرکدومشون نیاز داشتن و بهت گفتن، میری تحقیق میکنی و یاد میگیری و انجام میدی!!!!(واقعی!) یه عده هم هستن که میگن این کار خاص رو ازش چی بلدی و راه حل هات براش چیه! بعد شما میای میگی من این تکنولوژی ها رو به این دلایل استفاده میکنم و بعد میری همون کارو میکنی....
    پس اول باید ببینید هدفتون چیه! اچار فرانسه باشید یا متخصص!! از دانشگاه بیرون که میان خیلی ها اچار فرانسه هستن!! ادمایی که جزوه‌رو ازشون بگیری کارشون تمومه!

مثلا حتما روی یک زبان خاصی برنامه نویسی تاکید داشتن؟
    باز گسترده هستش.... ولی اشنایی با تکنولوژی های ماکروسافتی بهتره!!
    همچنین در بحث شبکه، یه روزی سیسکو حرف اول رو میزد، ولی الان سازمان های دولتی حتی اگر بهشون پول هم بدی! اجازه نمیدن تو کارشون از تجهیزات سیسکو استفاده کنی! پس مدارک سیسکو هم زیاد کاربرد نداره براشون!!!ولی خوب بازار ازاد، یه روتر تنظیم میکنی فوقش 4 ساعت! 1-2 میلیون میگیری میای... یا 2 ماه یه برنامه می‌نویسی، 5-6 تومن میگیری میای.... به همین سادگی! حالا وقتی کارت بهتر بشه، میتونی 20-30 تومن بگیری ....

یا کار با سیستم عاملها نظیر لینوکس؟
    لینوکس و جاوا، برای شرکت های خاص خودش میباشه و پول خاص خودش رو هم میده!!(چون میدونه ارزش کار رو، هم پول خوب از مشتری میگیره و هم به کارمندش پول خوب میده!!) ولی میگم، اینجوری نیست که هر شرکتی بیاد به خاطر دانش لینوکسی شما رو استخدام کنه و باید شرکت خودش رو پیدا بکنین! باز بیشتر اهالی شبکه و اینا با لینوکسی ها حال میکنن!!

اصلا این مدارک NETWORK+ ,MCSE , MCITP ارزشی داره براشون؟
    من هر وقت خواستم کسی رو انتخاب بکنم که تو پروژه ای باهام همکاری بکنه، هیچوقت نرسیدم چه تکنولوژی هایی بلدی، مشکل رو بهش گفتم و ازش سلوشن خواستم... اگر بتونه دفاع بکنه از راه‌حلش و بتونه بگه چرا راه حل اون بهتره نسبت به بقیه، همکار بعدی گروه ما تو پروژه‌ی مربوطه خواهد بود!!
    ولی خوب، شرکت ها معمولا اچار فرانسه ها رو میخوان! ولی این معمول شرکت هاست که پول خوب نمیدن!! شرکتی که ماهی به شما 3-4 تومن میده، کار شاخ هم از شما میخواد!

در نهایت دوست عزیز، کامپیوتر یکی از علوم به شدت گسترده از لحاظ گرایش های انتخابی برای فعالیته!! باید طبق علایقتون کار کنین...اینکه کس دیگه‌ای بهتون بگه نمیشه.....
    راهنمایی بنده این هست که اگر دنبال این هستید که توی یه جای خوب و با کلاس و با یه حقوق باکلاس کارهای باکلاس انجام بدین، تکنولوژی یا زبان و یا علم مورد علاقتون رو به شدت دنبال کنین! اگر هم یه کار عادید با حقوق خوب و ... که زبان سی شارپ و طراحی وب و راه اندازی یه شبکه‌ی معمولی با سویچ و کانفیگ مقدماتی روتر رو یاد بگیرید و حال کنین....(یه مینی اچار فرانسه!)

14. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست من خودم فارغ التحصیل 88 لیسانس نرم افزارم
    حدود 5 سال تو حوزه های مختلف از زمان دانشجویی ام کار کردم

لپ کلام اینه

کامپیوتر دارای 4 شاخه اصلیه

- برنامه نویسی
    برنامه نویسی کلاینت
    برنامه نویسی وب

- شبکه
    - گرافیک
    -تحلیل و طراحی

اول اول از همه باید ببنی به کدوم زمینه علاقه داری
    اصلا ببین دوست داری سمت کدومش بری

بعد یه کم شروع کن به تحقیق تو اینترنت و از دوست و آشناها در مورد اون کار بپرس
    به نتیجه که رسیدی بازارش رو بسنج و انتخاب کن

زمینه کارت رو که انتخاب کردی
    باید یه کاری بکنی
    این بزرگترین سرمایه گذاری زندگی ته اصلا شوخی اش نگیر
    این نقاط بولد شده خیلی مهم اند

بزرگترین سرمایه گذاری زندگی ات
    برو یه موسسه خوب اسمت رو بنویس و سعی کن تو همون زمینه همزمان با کلاستبه عنوان کارآموز 3 ماهه توی یه شرکت بزرگ و حتی بدون پول مشغول به کار بشی

این کار ممکنه تا حدود یه سال چیز مادی توش نداشته باشه اما بعد یه سال شما هم کار بلد شدی (تئوری + عملی کار کردنت) هم تجربه بودن تو یه شرکت بزرگ رو داری و هم اینکه بعد اون مدت اون شرکت شما را معمولا به راحتی از دست نمیده چون به چم و خم کارشون وارد شدی

بزرگترین سرمایه گذاری زندگی ات

مهم ترین چیز توی کار، بلد بودن کاره
    یعنی اگه پارتی هم داشته باشی جایی بری
    اگه کار رو بلد باشی خیلی بهتر میتونی خودتو تو سازمان جا بدی تا اینکه فقط به صرف آشناتون بری

یعنی کلا بلدیت شما + آشنا = یه کار خوب
    هر کدوم بدون اون یکی لنگه کارش

کلا اگه بخوای از این شاخه به اون شاخه بپری از زندگی به گل عقب میافتی

قبل خدمتت سعی کن آشنا جور کنی که شهر خودت بیوفتی یعد هم از الان دنبال یه کار تو زمینه مورد علاقت باش با همون شرایط کار آموزی

مطمئن باش جواب میگیری

موفق باشی

16. 5 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

درود
    دوست من شما که داری میری خدمت, همونجا اگر ادامه بدی بهت کار میدن
    به نظر من هم رشته تحصیلی هم آینده شغلی خودت رو در خدمت تضمین کن
    حالا فرقی نمیکنه سپاه ارتش یا نیروانتظامی
    دیدم که میگما؛ از ما گفتن بود

18. این کاربر از NAZISM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

ببین عزیز من

راه هایی که شما رفتی من خیلی وقته رفتم.

اول بگم که تو سربازی به هیچ عنوان نمیشه این دوره ها رو مطالعه کرد بلکه باید کلاس رفت و عملی کار کرد. اصلا با مطالعه تنها نمیشه

مگه سربازی تو شهر خودتون بیفتید. که بازم بفکر میکنم نمیشه

دوما مهندس کامپیوتر کار هم خیلی زیاد هست هر کی گفته کار نیست اصلا سراغ کار نمیره میخواد کار بیاد دنبالش

مهارت باید داشته باشی

20. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •