سلام دوستان
كيس من روشن ميشه . ولي بوق نميزنه. مانيتور روشن نميشه . پاور 1دقيقه روشنه بعد چند لحظه خاموش ميشه دوباره روشن ميشه و دوباره خاموش ميشه . پاور رو 2 بار عوض كردم بازم همين اتفاق افتاد. منتظر راهنماييتون هستم. ممنونم![]()
سلام دوستان
كيس من روشن ميشه . ولي بوق نميزنه. مانيتور روشن نميشه . پاور 1دقيقه روشنه بعد چند لحظه خاموش ميشه دوباره روشن ميشه و دوباره خاموش ميشه . پاور رو 2 بار عوض كردم بازم همين اتفاق افتاد. منتظر راهنماييتون هستم. ممنونم![]()
یعنی سیستمتون روشن میشه ولی تصویر نمیده ؟
سيستم روشن ميشه ولي تصوير ندارم. گرافيكم onboard هست. همونطور كه عرض كردم پاور پشت سر هم خاموش و روشن ميشه، چند لحظه روشنه و چند لحظه خاموش.
ممكنه مشكل از مادربرد يا cpu باشه؟ ram و پاور رو عوض كردم درست نشد.
Last edited by tirana_aseman; 14-10-2012 at 11:26.
من منظورتون رو متوجه نمیشم منظورتون اینه که دائم سیستم ریست میشه ؟
تصویر داره سیستم ؟
این مشکل در post screen میفته ؟
اول از همه بایوس رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید و با یک باتری دیگه تست کنید
درست نشد باید با یک پاور دیگه سیستم چک بشه
اگه نتیجه نداد باید قطعاتی که در post screen چک میشه مثل رم و گرافیک کامل چک بشه اسلاتشون تمیز بشه قطعات تمیز بشن و با یک قطعه دیگه چک بشه
در آخر خود مین
باتري رو عوض كردم، رم و اسلات رم رو عوض كردم، پاور رو هم كه قبلا عوض كرده بودم. درست نشد
موارد دیگرو چک کنید
فن سی پی یو رو هم چک کنید و دمای قطعات رو هم چک کنید
سلام.بچه ها من یه سیستم دارم که اصلا روشن نمیشه!!!دکمه پاور رو میزنم چراغش روشن میشه ولی کامپیوتر هیچ عکس العملی نشون نمیده!!!
یعنی کلا روشن نمیشه یا روشن میشه ولی تصویر نمیده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)