تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمک برای راه اندازی شبکه ی بی سیم برای یک شرکت کوچک

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض کمک برای راه اندازی شبکه ی بی سیم برای یک شرکت کوچک

سلام
    امروز یکی از دوستان در مورد راه اندازی شبکه واسه شرکتشون با من حرف زد منم تو رو درواسی گیر کردم و قبول کردم که خودم براش انجام بدم!
    منم از نظر نرم افزاری با انواع مودم ها و دیوایس های مختلف کار کردم ولی خوب از نظر سخت افزاری تجربه ی عملی ندارم بنابراین کاملا بین برند ها و مارک های مختلف گیج شدم.از دوستان عزیز می خوام که کمکم کنن

نهایت بردی که لازم داریم 200 متره.دیوار بتونی هم وجود نداره.
    استفاده ی کاربران هم فقط در حد اشتراک فایل های نه چندان حجیم و استفاده از اینترنته! سیستم عاملشون هم win 7 و win 8 ه.

1- دقیقا چه چیزایی باید بخرم؟ چه برندی ؟چه مدلی؟
    2- واسه ی یه همچین شرکت کوچیکی به نظر شما از کجا و با چه پهنای باند و ترافیکی اینترنت بگیرم؟
    3- با توجه به این که سیستم ها workgroup می شن آیا امکان این وجود داره که مثلا برای استفاده ی اینترنت هر کاربر محدودیت بذاریم؟
    4- باز هم با توجه به workgroup بودن سیستم ها آیا راه جامعی برای محدود کردن اختیارات کاربرها (مثلا جلوگیری از نصب نرم افزار) وجود داره؟(البته منظورم استفاده از نزم افزار های مخصوص این کار نیست .منظورم اینه که راه حلی بدون نیاز به نرم افزار هم وجود داره؟)

پیشاپیش به خاظر پاسختون ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده ؟! حداقل 2 تا سوال اولمو جواب بدین!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alikhafan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام
    امروز یکی از دوستان در مورد راه اندازی شبکه واسه شرکتشون با من حرف زد منم تو رو درواسی گیر کردم و قبول کردم که خودم براش انجام بدم!
    منم از نظر نرم افزاری با انواع مودم ها و دیوایس های مختلف کار کردم ولی خوب از نظر سخت افزاری تجربه ی عملی ندارم بنابراین کاملا بین برند ها و مارک های مختلف گیج شدم.از دوستان عزیز می خوام که کمکم کنن

نهایت بردی که لازم داریم 200 متره.دیوار بتونی هم وجود نداره.
    استفاده ی کاربران هم فقط در حد اشتراک فایل های نه چندان حجیم و استفاده از اینترنته! سیستم عاملشون هم win 7 و win 8 ه.

1- دقیقا چه چیزایی باید بخرم؟ چه برندی ؟چه مدلی؟
    2- واسه ی یه همچین شرکت کوچیکی به نظر شما از کجا و با چه پهنای باند و ترافیکی اینترنت بگیرم؟
    3- با توجه به این که سیستم ها workgroup می شن آیا امکان این وجود داره که مثلا برای استفاده ی اینترنت هر کاربر محدودیت بذاریم؟
    4- باز هم با توجه به workgroup بودن سیستم ها آیا راه جامعی برای محدود کردن اختیارات کاربرها (مثلا جلوگیری از نصب نرم افزار) وجود داره؟(البته منظورم استفاده از نزم افزار های مخصوص این کار نیست .منظورم اینه که راه حلی بدون نیاز به نرم افزار هم وجود داره؟)

پیشاپیش به خاظر پاسختون ممنون
    اول که باید برای هر سیستم یک کارت شبکه وایرلس بگیری برندش زیاد مهم نیست ولی از برندهای معتبر بگیر .ولی حتما سری N باشه و سرعت 300Mbps

بعدشم باید یک Access Point بگیری با آنتن دهی خوب و برد بالا و اونم حتما سری N باشه و سرعت 300 Mbps . برای بالا بردن برد هم میتونی از Reapeter استفاده کنی.یک مودم هم باید بگیری و به Access Point متصل کنی.

سوال سوم و چهارم هم تو شبکه Workgroup بدون نرمافزار جانبی امکان انجام این کارا نیست.

4. این کاربر از alikhafan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اول که باید برای هر سیستم یک کارت شبکه وایرلس بگیری برندش زیاد مهم نیست ولی از برندهای معتبر بگیر .ولی حتما سری N باشه و سرعت 300Mbps

بعدشم باید یک Access Point بگیری با آنتن دهی خوب و برد بالا و اونم حتما سری N باشه و سرعت 300 Mbps . برای بالا بردن برد هم میتونی از Reapeter استفاده کنی.یک مودم هم باید بگیری و به Access Point متصل کنی.

سوال سوم و چهارم هم تو شبکه Workgroup بدون نرمافزار جانبی امکان انجام این کارا نیست.
    ممنون که جواب دادی داداش
    واسه اکسس پوینت از این مدلایی که مودم و اکسس پوینت با همه چه طوره ؟ خوب جواب نمی ده به نظرتون؟
    ضمنا برند خاصی واسه اکسس پوینت مد نظرتون نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •