سلام
من یه فایل صوتی دارم و میخوام که در زمان معینی اون فایل رو پخش کنم و وقتی هم که فایل صوتی پایان یافت فرم بسته بشه و یا اینکه اگه کاربر خواست بتونه با یه دکمه اون فایل رو وتوقف و قطعش کنه.مموون میشم کمک کنید.
سلام
من یه فایل صوتی دارم و میخوام که در زمان معینی اون فایل رو پخش کنم و وقتی هم که فایل صوتی پایان یافت فرم بسته بشه و یا اینکه اگه کاربر خواست بتونه با یه دکمه اون فایل رو وتوقف و قطعش کنه.مموون میشم کمک کنید.
بخش زمان رو با یک تایمر تنظیم کنید
پخش صدا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ممنون. راستش من محدودیت حجم فایل دارم و این کد هم برای پخش فایل های Wav هست.
که همونطور که میدونید حجم این فایل ها زیاد هست . در واقع من میخوام یک فایل MP3 رو پخش کنم.
ممنون میشم در این رابطه کمک کنید.
ممنون دوست عزیز
راستش من یکم برای تبدیل کد های سی شارپ به ویبی دات نت مشکل دارم.
مخصوصا اون خط اول برنامه . میشه یکم توضیح بدید که این بخش رو باید در کجا قرار بدم یا چه طور dll مربوطه رو فراخوانی کنم؟ توی رفرنس هم این dll رو پیدا نکردم.
من زیاد کد وی بی نمیزنم بخش وی بی هم کنار بخش دات نت هست اگر از دوستان اونجا سوال کنید بهتره
اینجا بخش .net Freamwork هست که هم سی شارپ رو شامل میشه و هم ویبی دات نت . پس جای این سوال همینجاست .
شما یه توضیح بدید که این دو خط اول رو در سی شارپ کجا قرار میدید من خودم یه کاری می کنم تا یکی از دوستان مدیر این بخش برای پاسخ از راه برسند
بنده نگفتم که دات نت و وی بی از هم جدا هستند عرض کردم چون بخش وی ی داریم اگر در اون قسمت سوال کنید سریعتر به پاسخ خواهید رسید
دو خط اول رو در کلاس form و خارج از تابع قرار میدهید و خط های بعد رو در تابع یا رویدادهای کنترل قرار دهید
ممنون دوست عزیز .
دوستام میتونند از کلاس زیر هم استفاده کنند.
و سپس این کدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)