تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: درخواست مشاوره برای خرید لپ تاپ تو این اوضاع دلار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض درخواست مشاوره برای خرید لپ تاپ تو این اوضاع دلار

دوستان من بعد بررسی انواع برند ها و لپ تاپ ها به نتیجه رسیدم که مدل HP ProBook 4530s i5 لپ تاپ مناسبی از نظر خودم برای من باشه...
    1-نظر شما در مورد این لپ تاپ چی هست؟بعضی ها از داغ کردن این لپ تاپ می گفتن واقعا درسته؟
    2-زیاد اهل بازی نیستم ولی می خام که با pes مشکلی نداشته باشه کاملا سازگاره با این بازی؟
    3-گارنتی های خوب برای hp کدام ها هستند؟و از کجا خرید کنم؟
    4-آخرین قیمت این لپ تاپ؟
    5-و از همه مهمتر که تو این وضع بازار بخرم یا نه؟ من بایستادم یه ذره ارزون شه ولی دیدم نه...؟؟؟
    --------
    اگه لپ تاپ دیگه ای به غیر این با کیفیت خوب سراغ داشتین بگید

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

3-گارنتی های خوب برای hp کدام ها هستند؟

hp تا همین چند وقت پیش گارانتی درست حسابی نداشت ولی جدیدا مادیران داره لپ تاپ های hp رو با گارانتی خودش وارد میکنه که حدودا 150 تومن از بدون گارانتیش گرونتر هست.

5-و از همه مهمتر که تو این وضع بازار بخرم یا نه؟ من بایستادم یه ذره ارزون شه ولی دیدم نه...؟؟؟

من که صبر نکردم و طی 3 روز خریدمو انجام دادم من Acer V3 رو 1500 خریدم طی 10 روزی که گذشته میگن شده 1900!!!!!!!!! فعلا که دلار تخته گاز داره میره بالا فکر نکنم بیاد پایین به نظر من دلار تا 5000 شاید 6000 هم برسه. ( خداوکیلی خرید تو این اوضاع خیلی آدم رو میسوزونه )

3. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

hp تا همین چند وقت پیش گارانتی درست حسابی نداشت ولی جدیدا مادیران داره لپ تاپ های hp رو با گارانتی خودش وارد میکنه که حدودا 150 تومن از بدون گارانتیش گرونتر هست.

من که صبر نکردم و طی 3 روز خریدمو انجام دادم من Acer V3 رو 1500 خریدم طی 10 روزی که گذشته میگن شده 1900!!!!!!!!! فعلا که دلار تخته گاز داره میره بالا فکر نکنم بیاد پایین به نظر من دلار تا 5000 شاید 6000 هم برسه. ( خداوکیلی خرید تو این اوضاع خیلی آدم رو میسوزونه )
    به نظرم خرید با گارانتی لپ تاب با این وضعیت دلار ارزشش رو داره. چراکه خدایی نکرده یه قطعه از دستگاه خراب بشه .... تعمیرکار اون قطعه رو دولا پهنا برات فاکتور میکنه.
    شرکت مادیران هم خدماتش نسبتا خوبه حداقل روی مانیتور هاش که خوب بوده.

5. این کاربر از tasmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

منم با نظر دوستان موافقم . توی این بازار الان و با توجه به این قیمتهای گزاف خرید جنس بدون گارانتی واقعا" ریسکه . 4530s hp یکی از مدلهای خوب hp هست که کانفیگ های مختلفی داره . حدود یکی دو ساله که مادیران hp رو گارانتی میکنه و فکر میکنم در حال حاضر یکی از گارانتی های معتبر hp همین شرکت باشه .
    دو تا کانفیگی که من از این مدل میشناسم توی لینهای زیر هست .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 1590 تومان .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باقیمت 1550 تومان .
    Last edited by hamid_IT63; 06-10-2012 at 13:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •