تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل با my book essential وسترن دیجیتال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض مشکل با my book essential وسترن دیجیتال

سلام دوستان
    من امروز این هارد رو گرفتم 2 ترا هم هست , وصل کردم و فرمت کردم حالا از طریق برنامه خودش وقتی میخوام بکاپ بگیرم وسط بکاپ چند دقیقه یه بار انگار هارد قطع میشه و دوباره بالا میاد , انگار از یو اس بی درش بیارن دوباره بزننش , که اینجوری توی بکاپ هم اختلال ایجاد میکنه , هاردم مشکل داره ؟ یا مشکل از جای دیگست؟ یا این ریست شدن هارد اصلا طبیعیه؟ ممنون میشم راهمایی کنید.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز این هارد رو گرفتم 2 ترا هم هست , وصل کردم و فرمت کردم حالا از طریق برنامه خودش وقتی میخوام بکاپ بگیرم وسط بکاپ چند دقیقه یه بار انگار هارد قطع میشه و دوباره بالا میاد , انگار از یو اس بی درش بیارن دوباره بزننش , که اینجوری توی بکاپ هم اختلال ایجاد میکنه , هاردم مشکل داره ؟ یا مشکل از جای دیگست؟ یا این ریست شدن هارد اصلا طبیعیه؟ ممنون میشم راهمایی کنید.
    سلام .
    اگر به پورت usb3 سیستم متصل کردید پیشنهاد میدم درایور usb3 را آپدیت کنید . اول از همه باید نوع چیپست usb3 رو شناسایی کنید و سپس درایور مربوطه رو دانلود کنید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام .
    اگر به پورت usb3 سیستم متصل کردید پیشنهاد میدم درایور usb3 را آپدیت کنید . اول از همه باید نوع چیپست usb3 رو شناسایی کنید و سپس درایور مربوطه رو دانلود کنید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دوست عزیز
    فقط نمیدونم کدوم رو باید بگیرم , البته هر کدومم گرفتم نشد , مادربردم asrock 870 extreme هست , لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فقط نمیدونم کدوم رو باید بگیرم , البته هر کدومم گرفتم نشد , مادربردم asrock 870 extreme هست , لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون
    براي فهميدن نوع چيپست usb3 مادربرد ، برنامه pc wizard رو نصب كنيد . مثلاً طبق عكس زير نوع چيپست مادربردم NEC هست . ضمن اينكه روي پورتهاي ديگر و حتي روي يك سيستم ديگر هم تست كنيد .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

براي فهميدن نوع چيپست usb3 مادربرد ، برنامه pc wizard رو نصب كنيد . مثلاً طبق عكس زير نوع چيپست مادربردم NEC هست . ضمن اينكه روي پورتهاي ديگر و حتي روي يك سيستم ديگر هم تست كنيد .

اقا خیلی ممنون , مال من هم همین nec هست , نصب کردم درست شد دیگه هم آنپلاگ نشد.
    فقط یه موضوعی , اینکه سرعت انتقال اطلاعات با usb3 حدود 50 مگابایت در ثانیه هست , این سرعت طبیعیه یا یه جای کار ایراد داره؟
    بازم ممنون از راهنماییتون.

8. این کاربر از hamidfx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا خیلی ممنون , مال من هم همین nec هست , نصب کردم درست شد دیگه هم آنپلاگ نشد.
    فقط یه موضوعی , اینکه سرعت انتقال اطلاعات با usb3 حدود 50 مگابایت در ثانیه هست , این سرعت طبیعیه یا یه جای کار ایراد داره؟
    بازم ممنون از راهنماییتون.
    نه مشكلي نداره . من چهار عدد my book essential دارم و سرعت همين حدود هست .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •