با سلام
من می خواهم در برنامه ام دو فرم داشته باشم ولی وقتی فرم 2 را ایجاد می کنم و در فرم یک می خواهم بنویسم که فرم 2 ظاهر شود پیغام خطا می دهد لطفا انجام این کار را برایم توضیح دهید
با سلام
من می خواهم در برنامه ام دو فرم داشته باشم ولی وقتی فرم 2 را ایجاد می کنم و در فرم یک می خواهم بنویسم که فرم 2 ظاهر شود پیغام خطا می دهد لطفا انجام این کار را برایم توضیح دهید
Last edited by meghdad23; 23-07-2006 at 10:45.
ميشه لطفا فرماني رو كه استفاده كردين هم بنويسيد؟
با عرض سلام خدمت همه دوستان
ببینید من می خواستم اگر برای شما زحمتی نیست طریقه ایجاد دو فرم و استفاده از آن را برایم بنویسید
مثلا در ویزوال بیسیک برای ظاهر شدن فرم دو می نوشتیم form2.show و فرم دو ظاهر می شد
حالا طریقه اینکار در دلفی را برایم بنویسید
ببخشید اگه من تازه کار هستم
meghdad23
فرم دوم رو توي فرم اول use كنيد و با متد formname.show يا formname.showmodal اون رو نمايش بدين
معمولا از ShowModalاستفاده ميشه.
فرمان Show باعث ميشه كه فقط نشون داده بشه و يا كار نميكنه و يا فرم اوليه نيز فعال باقي ميمونه.
سلام
این دو فرمان فرق دارند
اگر خطا میده که اسم فرم رو اشتباه نوشتی
اما اگر درست نوشتی یه بار خطا میده بعد اگر ok
رو زدی درست میشه.اون خطا نیست بلکه می پرسه
می خواهی این فرم رو به این فرم معرفی کنم؟
خوب فرمان show فقط اون فرم رو نمایش میده
اما showmedal اینه که تا وقتی که فرمی رد نشده
به فرم های دیگه نمی تونی بری! معمولآ برای پسور یا
گذاشتن رمز و قفل استفاده میشه.
سلام
سولجر عزيز يه سوالي دارم كه به موضوع اين تاپيك مربوط ميشه
من براي اينكه از چند فرم استفاده كنم اين روش رو استفاده مي كنم لطفا كاركرد هاي اين دستورات رو در صورت امكان توضيح بدين و بگين كه ايا درست هست كه از اين روش استفاده بشه يا نه؟
بعد از اينكه چند فرم رو ايجاد كردم به منوي پروژه رفته و گزينه اپشن رو انتخاب مي كنم
در پنجره ظاهر شده فرم اصلي ام رو از كومبو باكس انتخاب مي كنم و در قسمت زير همون هم بقيه فر م ها رو به سمت راست منتقل مي كنم ( با اين عمل فرم هاي مذكور فكر كنم در زمان اجراي برنامه ساخته نخواهند شد )
حالا هر جا كه به فرم مورد نظرم احتياج داشته باشم دستور ساخت اونو ميدم و همزمان فرم اصلي رو غير فعال مي كنم
بعد از استفاده از فرم با دستور ديستروي هندل ويندو فرم رو از بين برده و فرم اصلي رو دوباره فعال ميكنم
حالا توضيح بدين اين دستور ساخت و ديستروي چه كار ها مي كنه و ايا اين روش درست هست يا نه ؟
ممنون
سلام
اين روش رو خودت استفاده مي كني؟
يعني به ذهنت رسيده يا اينكه كسي بهت گفته؟
اين روش استاندارد نيست.
براي چي اينكارو كني.وقتي همه فرم ها رو ساختي
با اين دستور show نمايش بده. از visible هم مي توني
استفاده كني.كه اول فقط يه فرم مشخص باشه بعد
با دستور show نمايش و با hide غير قابل نمايش كن.
اگر هم با همين روشي كه گفتم مشكلي پيش اومد
بگو.كه من در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)