سلام
دیروز 2 ساعت لب تاب ام رو دادم دست خانواده چشمتون روز بد نبینه بعد از برگشتن یه برنامه ای روی اون دیده میشد به اسم system progressive protection که خودش رو آنتی ویروس معرفی می کرد و کلی آلارم الکی میداد ، همه برنامه های exe رو از باز شدنشون جلوگیری می کرد و همین طور task manager رو بسته بود ، صفحه log on رو بسته بود
البته می گن نه سی دی نه یو اس بی به لب تاب نزدند و همینطور چیزی هم دانلود نکردن (بجز خواهرم که برنامه درسی اش رو از سایت مدرسه دانلود کرده pdf)
با هزار مکافات امروز با چند بار اسکن های مختلف در حالات مختلف (safe mode & ,,,,) الان آویرا توی یکی از اسکن هاش که آخر نفهمیدم کدوم بود یه tr/fraud.gen8 trojan شناخت و زدم پاک اش کرد ، به محض این اتفاق صفحه ی اون برنامه بسته شد و الان خبری ازش نیست
هدف از عرایض 2 چیز بود یکی اینکه این تجربه رو share کنم با دوستان
دوم اینکه از اساتید بپرسم الان واقعا این کامل پاک شده یا نه و چجوری اینو باید بفهمم
الان که این پاک شد و اینترنت من هم دوباره وصل شد این چند تا مقاله رو راجع بهش پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمک کنید چون همه جونم به این لبتاب وصله و درضمن باهاش توی نت زیاد میرم و حتی خرید اینترنتی هم می کنم گاها اگه این مونده باشه رد پاش باعث بد مکافاتی میشه برام
مرسی