تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: نداشتن احساس رضایت درونی و احساس حقارت همیشگی؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

14 نداشتن احساس رضایت درونی و احساس حقارت همیشگی؟؟؟؟

من همیشه دچار این احساسات هستم فقط با مصرف دوز بالایی از ضد افسردگی ها میتونم یکم بهتر بشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کسی هست کمک کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوندن کتاب های شریعتی و مطهری رو پیشنهاد می کنم مخصوصا کتاب آزادی معنوی مطهری.
    و همچنین مراجعه به روان شناسی خوب که بدون دارو شما رو درمان کنه و به نظر من این مسئله چیزی نیست که با دارو درمان بشه.

4. 2 کاربر از begotten بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من تقریبا 5-6 سال دچار این مشکل بودم .باید خودت بخوای تا درمان بشی اگر خودت نخوای هیچ کاری از دست هیچکس
    حتی روانشناس یا روانپزشک هم بر نمیاد.
    و بهترین راهی که من خودم امتحان کردم شرکت در کلا س های ورزشی که به صورت دسته جمعی باشه مخصوصا ایروبیکه که باید توی ذهنت
    فقط تمرکز کردن روی حرکات و صدای اهنگ باشه البته سایر ورز شها مثل والیبال و بسکتبال و... هم خوبه.
    توی فعالیت های جمعی و اجتماعی بیشتر شرکت کن. سعی توی خونه تنها نمونی و توی اتاقت کز نکنی.
    قبل از خواب کتاب بخون که ذهنت خسته بشه و زود خوابت ببره تا فکرای بیهوده نیاد تو ذهنت.
    یه مدت از عوامل و افرادی که باعث می شن حس حقارت توی تو به وجود بیاد دوری کن و اگر نمی تونی سعی کن به حرفاشون اهمیت ندی
    می دونم بعضی وقتا هر جا میری یا هر کاری که می کنی یه سری افراد هستن که باعث می شن این حس توی آدم به وجود بیاد
    ولی تو اصلا بهشون اهمیت نده.

و در ضمن اینو فراموش نکن که یاد خدا بهتر از هر درمانیه.

امیدوارم هر چه زودتر بهتر شی و ذهنت از این درگیری ها خالی بشه
    موفق باشی.

6. 5 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من همیشه دچار این احساسات هستم فقط با مصرف دوز بالایی از ضد افسردگی ها میتونم یکم بهتر بشم
    میتونه ناشی از خیلی چیز ها باشه ، از جمله عدم توانایی جسمی یا ذهنی ، یا واپسزدگی در محیط اجتماعی ، یا این که عدم دریافت تشویق دربرابر کارهای مفید انجام شده توسط شخص و همونطور که گفتم خیلی چیزهای دیگه !
    باید خودت مسئله رو بررسی کنی ، بیشترین احساس رضایت درونی که در شخص ایجاد میشه از انجام کار درسته ، یعنی میدونه وظیفه اش رو انجام داده ، مفید واقع شده ، این مفید بودن خودش احساس رضایت درونی میاره !
    دریافت تشویق در برابر کارهایی که انسان انجام میده هم رضایت درونی میاره ، لازم نیست که این تشویق از بیرون باشه ، همین که خودش واسه کاری که انجام میده خوشحال خودش بهترین تشویقه ، یعنی وقتی کاری درستی رو انجام میدیم خودمون خوشحال بشیم ، انتظار کارهای شگفت انگیز نداشته باشیم ، به هر کار خوب خودمون از درون پاداش بدیم ، یک شخص یکدفعه نمیتونه فوق العاده بشه ! اگه این رو قبول کنیم احساس رضایت از خودمون پیدا میکنیم ! اینهایی که گفتم درباره ی احساس رضایت درونی بود که به نظر من عامل اصلیش همون انجام وظیفست نه چیز دیگه چون هر چه قدر هم خودمون رو خوشحال کنیم ماندگاری نداره مگر این که از کارهامون راضی باشیم ولی در مورد احساس حقارت باید بگم دقیقا ناشی از همون نداشتن احساس رضایته ، یعنی از خودم راضی نیستم به خاطر همین خودم رو قبول ندارم و اعتماد به نفس ندارم برای همین خودم رو کوچیک میشمارم ، اینها همه برمیگرده به اون که من خودم خودم رو قبول دارم یا نه ! اما برای درمان این احساسات از آخر به اول حرکت میکنیم ، یعنی اول این احساس حقارت رو از بین میبریم بعد اون احساس رضایت رو ایجاد میکنیم ، چطور ؟ این طور که اول سعی در تقویت اعتماد به نفس میکنیم .روشهای تقویت اعتماد به نفس خیلی زیاده و یه جستجو توی گوگل هم بکنی یه عالمه روش هست ولی بهترینش ورزش و توجه به سلامت شخصیه ! ورزش خیلی کمک میکنه ، هم شاد نگه میداره ، هم اعتماد به نفس میده ! اما در مرحله ی دوم باید به زندگی شخصیت توجه کنی ، به کار هایی که باید بکنی ، سعی کن به بهترین شکل انجامشون بدی ، دیدن نتیجه ی کار احساس رضایت برات میاره !
    اما با این همه که نوشتم باز توصیه میکنم خودت بررسی کنی ، من خودم سعی میکنم مشکلاتم رو بنویسم ، این باعث میشه بیشتر بهشون فکر کنم ، مینویسم بعد مثل یه شخص ثالث از بیرون به قضیه نگاه میکنم ببینم اشکال کار کجاست ، چون وقتی توی ذهنت باهاشون درگیر باشی مخلوط میشن اما روی کاغذ میتونه تجزیشون کنی و یکی یکی حلشون کنی ! ذهنت هم آسوده میشه ! بهترین روانشناس هر فرد خودشه و بهترین دارو رو خودش میتونه تجویز کنه اما به شرط این که مشکل رو خوب بشناسه !

8. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان پیشنهاد دارویی بدین پلیز

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

چرا خودکشی نمیکنی‌ ؟

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اين سوال رو اين جا كسي تخصص نداره كه جواب بده! بهتره نپرسي و اگه هم كسي گفت عمل نكني !‌ كسي كه جواب شما رو ميده نميدونه دقيقا چه وضعيتي دارين و حدود سنتون رو نميدونه و نميدونه چه نوع دارويي عوارض كمتر در شما نشون ميده !‌ بهتره پيش يه روانپزشك بريد اگه فكر ميكنيد به دارو نياز داريد ، ولي بايد بگم كه كارهاي دارويي فقط مثل كمك هستند ،‌كار اصلي رو بايد خودتون بكنيد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

به دو دلیل
    1- هنوز به لطف خدا امیدوارم
    2-راه بی دردی سراغ ندارم(این یکی شوخی بود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چرا اینقدر به قرص علاقه داری مشاوره بهتر نیست به نظرت؟

ببین چه مسایلی تو رو اذیت میکنه سعی کن بهشون فکر نکنی به جنبه های مثبتت فکر کن به اون خصلت هایی که داری و اون خصلت ها بهت غرور واعتماد به نفس میدن

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •