تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: هاردم وسط کار با اینترنت از کار افتاد!

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض هاردم وسط کار با اینترنت از کار افتاد!

سلام دوستان...
    داشتم یه سایت اینترنتی رو میخوندم که کامپیوتر یه هنگ خفیف کرد و درست شد بعد از ۱ دقیقه....
    دوباره چند دقیقه‌ی بعد، همین اتفاق افتاد و این بار مجبور شدم سیستم رو ریست بکنم....
    حین بوت مجدد، در صفحه‌ای که مربوط به رام هستش(اولین صفحه قبل از بوق مربوط به بوت سیستم!).... گیر میکنه.... حالا هر وقت هارد اصلی(که سیستم عامل فقط روشه) رو جدا میکنم، سیستم مشکلی نداره ولی وقتی وصله، نمیتونه هارد رو پیدا بکنه و از اون صفحه رد نمیشه.... یا اگر بشه، بعد از چند دقیقه(مثلا ۱۰ دقیقه) رد میشه و ارور میده که گراب پیدا نشد....
    حالا چون رو هارد ۵۰۰ گیگ ساتام لینوکس نصب کرده بودم یه زمانی، میدونم که این اروره از طرف هارد اصلیم نیست...
    به نظر دوستان راهی هست که هاردم رو درستتش کنم؟ اخه چش شد یه دفعه خراب شد؟؟؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان...
    داشتم یه سایت اینترنتی رو میخوندم که کامپیوتر یه هنگ خفیف کرد و درست شد بعد از ۱ دقیقه....
    دوباره چند دقیقه‌ی بعد، همین اتفاق افتاد و این بار مجبور شدم سیستم رو ریست بکنم....
    حین بوت مجدد، در صفحه‌ای که مربوط به رام هستش(اولین صفحه قبل از بوق مربوط به بوت سیستم!).... گیر میکنه.... حالا هر وقت هارد اصلی(که سیستم عامل فقط روشه) رو جدا میکنم، سیستم مشکلی نداره ولی وقتی وصله، نمیتونه هارد رو پیدا بکنه و از اون صفحه رد نمیشه.... یا اگر بشه، بعد از چند دقیقه(مثلا ۱۰ دقیقه) رد میشه و ارور میده که گراب پیدا نشد....
    حالا چون رو هارد ۵۰۰ گیگ ساتام لینوکس نصب کرده بودم یه زمانی، میدونم که این اروره از طرف هارد اصلیم نیست...
    به نظر دوستان راهی هست که هاردم رو درستتش کنم؟ اخه چش شد یه دفعه خراب شد؟؟؟
    هارد رو که به سیستم وصل میکنید در بایوس دیتکت میشه ؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیر متاسفانه.... اونجا هم شناسایی نمیشه....
    ولی واقعا باورم نمیشه هاردم به این راحتی سوخته باشه.... اخه تقریبا ۸ سال کار کرد.... ۲ سال خوابید و الان ۳ ماهی میشه که دوباره داره کار میکنه...اونم تمام برنامه ها غیر خود سیستم عامل رو یه هارد دیگه بودن....

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خیر متاسفانه.... اونجا هم شناسایی نمیشه....
    ولی واقعا باورم نمیشه هاردم به این راحتی سوخته باشه.... اخه تقریبا ۸ سال کار کرد.... ۲ سال خوابید و الان ۳ ماهی میشه که دوباره داره کار میکنه...اونم تمام برنامه ها غیر خود سیستم عامل رو یه هارد دیگه بودن....
    شما هارد رو به پاور میزنید موتورش کار میکنه ؟

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....بله موتورش کار مکنه.... ولی دیتکت نمیشه...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا الان که که وصل کردم دوباره ، شناسایی شده ولی خیلی دیر به دیر کار میکنه... یعنی حدود یه ربع تو اون صفحه‌ی مربوط به رام که قطعات رو لیست میکنه موند!!! الان هم احتمالا بخواد تو هر صفحه‌ای یه ربع وایسه....... خیلی سرعت دسترسیم بهش کند شده! اما چرا؟ خدا میدونه.... تازه الان بعد از ۱۰۰ تا روشن و خاموش شدن از دیشب الان دیتکت شد!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد زیاد داغ نمیکنه و موتورش صدایی نمیده؟

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1- حتما کابل ساتا روعوض کنید سعی کنید از این کابل ساتاهای زرد که قفل هم دارند استفاده کنید
    2-اگه در سر راه پاور از تبدیل برق ساتا استفاده میکنید حتما انرا حذف کرده و به برق خود ساتا بزنید
    3- در صورت ادامه مشکل نرم افزار low level format رو از سایت سازنده دانلود کرده و یکبار هارد رو فرمت منطقی کنید البته اگه توی این کار مهارت ندارید از کسی کمک بگیرید
    4- در صورت ادامه مشکل هارد شما باید فلش بشه در صوررتی که صدای ناهنجاری از اون شنیده نشه برای اینکار هم باید هم کابل مربوطه هم نرمافزار فریم ورر جدید و هم تخصص لازم رو داشته باشید

12. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هارد زیاد داغ نمیکنه و موتورش صدایی نمیده؟

خیر! فقط هرچند لحظه یه بار دور میگیره و صدای چرخیدن موتورش میاد و بعد قطع میشه!!!!
    در مورد داغ کردن، توجه نکرده بودم.... ولی الان هم اصلا کار نمیکنه بخواد داغ بشه...

1- حتما کابل ساتا روعوض کنید سعی کنید از این کابل ساتاهای زرد که قفل هم دارند استفاده کنید
    2-اگه در سر راه پاور از تبدیل برق ساتا استفاده میکنید حتما انرا حذف کرده و به برق خود ساتا بزنید
    3- در صورت ادامه مشکل نرم افزار low level format رو از سایت سازنده دانلود کرده و یکبار هارد رو فرمت منطقی کنید البته اگه توی این کار مهارت ندارید از کسی کمک بگیرید
    4- در صورت ادامه مشکل هارد شما باید فلش بشه در صوررتی که صدای ناهنجاری از اون شنیده نشه برای اینکار هم باید هم کابل مربوطه هم نرمافزار فریم ورر جدید و هم تخصص لازم رو داشته باشید
    با تشکر دوست عزیز.... هارد بنده IDE میباشه.... هارد دومم که دیتا روشه ساتاست که قبلا اینجا مطرح کرده بودم مشکلش رو!! نمیذاره روش سیستم عامل نصب کنم چون توهم خراب شدن رو داره!!

حالا این یکی هارد که قدیمیه و فقط سیستم عامل روشه... حتی الان که دیتکت شد، باز بالا نیومد و وسط راه از کار افتاد!
    شرایط کاریش هم دقیقا مثل تمام مدت در ۸ سال پیش بوده....(حتی ۱ ثانیه خاموش نشده)...
    بعد سیستم وقتی هارد مشکل دار بهش وصله، تکون نمیخوره و حتی صفحه‌ی بایوس رو هم بالا نمیاره... مگر اینکه هارد رو جدا کنم که در اونصورت کاری هم نمیتونم روش انجام بدم!!

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس بهترین کار اینه که شما هاردتون رو رو LOW LEVEL FORMAT کنید اینکار بسته به حجم هاردتون از 5 ساعتت الی 1 یک روز طول میکشه

15. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •