تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید بهترین تبلت

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض راهنمایی برای خرید بهترین تبلت

سلام به همه دوستان عزیز

من قصد خرید تبلت دارم اما بین برند های مختلف موندم ( قیمت مهم نیست )
    تا حالا 20 30 تا تریلر بررسی و نقد اکثر تبلت ها رو دانلود کردم اما هنوز سر در گمم که چه تبلتی بهترینه ( از همه لحاظ ) اگر دوستان همکاری کنن شاید این تاپیک بشه مرجع کاملی واسه خرید بهترین تبلت

جدیدا که IPAD NEW یا همون نسل سوم اومده و خیلی طرفدار داره و در مقابل من از ASUS TRANSFORMER PAS TF700 خیلی خوشم میاد چون از همه لحاظ سر تره GALAXY NOTE 10 هم به خاطر قلمش خیلی جالبه

مشکل سر اینه که ANDROID بهتره یا IOS چرا ؟ برنامه ها و بازی های کدوم متنوع تر و جالب تره ؟

NVIDIA TERGA 3 بهتره یا A5 و A5X ؟ چرا ؟ توی بازی ها کدوم بهتره ؟

از لحاظ نرم افزاری کدوم سیستم عامل بهتره ؟ با توجه به اینکه تا چند ماه دیگه WINDOWS 8 هم میخواد بیاد !!! باید تا اونموقع صبر کنم؟

من خودم دانشجو ام اما می خوام در کار پروزه و کارای دانشجویی بازی هم بکنم

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید ( از جواب دادن نترسین و هرچی تو ذهنتون هست بگین )

با تشکر

2. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از لحاظ بازی، برنامه و کلا نرم افزار هیچ چیز با آیپد قابل قیاس نیست، اگه آیپد رو 100 در نظر بگیریم بقیه به 5 هم نمی رسن. کلا اگه قصد دارید تبلت گرون قیمت بخرید فعلا هر چیزی به جز New iPad بگیرید پولتون رو عملا دور ریختید. در همین انجمن بارها دربارش بطور کامل بحث شده.

4. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما apple باز هستید ؟
    دوربین ایسوس 8 مگاپیکسل هست به همراه فلاش که خیلی از اپل بهتره + پردازنده 4 هسته 1.6 هرتز که بازم خیلی خیلی از اپل قوی تره + وبکم قوی تر + اسپیکر استریو با کیفیت تر + خود ایسوس ادعا میکنه شفاف تریت تبلت رو ساخته اگرچه رزولوشنش از اپل کمتره + ... هنوز هم طرفدار اپل هستید ؟

APPLE

ASUS

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شما apple باز هستید ؟
    دوربین ایسوس 8 مگاپیکسل هست به همراه فلاش که خیلی از اپل بهتره + پردازنده 4 هسته 1.6 هرتز که بازم خیلی خیلی از اپل قوی تره + وبکم قوی تر + اسپیکر استریو با کیفیت تر + خود ایسوس ادعا میکنه شفاف تریت تبلت رو ساخته اگرچه رزولوشنش از اپل کمتره + ... هنوز هم طرفدار اپل هستید ؟

خیر من اپل باز نیستم ولی کار اپل رو تقدیر می کنم. همونطور که گفتم خیلی بحث انجام شده، واقعیات رو نمیشه کتمان کرد. متاسفانه ذهنیت لیست کردن Spec ها برای مقایسه دو محصول همیشه هست. قبلا خیلی درباره اینها بحث شده. من اطلاعاتم رو با حفظ کردن یک لیست بدست نیاوردم که با گذاشتن یک سری Spec نظرم تغییر کنه پیشنهاد می کنم به جای نگاه کردن به دو عکس، کل اون ریویو آناندتک رو مطالعه کنید.

از چیزهایی که گفتید فقط برتری در دوربین واقعیت داره - گرچه دوربین پشت آیپد بسیار بسیار دوربین خوبیه - و بقیه تبلیغات واهی هستند. پردازنده های 4 هسته ای موبایل که سابقه عظیمی در تبلیغات و عدم برتری واقعیشون نسبت به دو هسته ای ها مدت هاست واضحه [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]، GPU آیپد هم که به مراتب از هر GPU دیگه ای قوی تره. اسپیکر استریو که اصلا معنی نداره (1. در اون فاصله اصلا صدا استریو نمیشه و 2. تبلتتون رو بچرخونید اسپیکر ها بالا/پایین میشن به جای چپ و راست!)، خود ASUS هم ادعا زیاد کرده شما بهتره به ریویو های صفحه نمایش آیپد مراجعه کنید تا ببینید در چه حدی است.

مهمترین تفاوت، تفاوت نرم افزاری است. اکوسیستم نرم افزاری iOS در تبلت ها بسیار بسیار قوی تر از اندرویده و این مهمترین دلیل خرید آیپده.

8. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما که ماشاءالله عقل کل هستین و تو 2 تا خط نتیجه گیری کامل کردین. دیگه واسه چی پرسیدین که کدوم بهتره و ...؟

10. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alihamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.با کدوم از اینا میشه پروزه انجام داد.کلا کارای دانشجویی رو میگم.اصلا میشه انجام داد؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیر من اپل باز نیستم ولی کار اپل رو تقدیر می کنم. همونطور که گفتم خیلی بحث انجام شده، واقعیات رو نمیشه کتمان کرد. متاسفانه ذهنیت لیست کردن Spec ها برای مقایسه دو محصول همیشه هست. قبلا خیلی درباره اینها بحث شده. من اطلاعاتم رو با حفظ کردن یک لیست بدست نیاوردم که با گذاشتن یک سری Spec نظرم تغییر کنه پیشنهاد می کنم به جای نگاه کردن به دو عکس، کل اون ریویو آناندتک رو مطالعه کنید.

از چیزهایی که گفتید فقط برتری در دوربین واقعیت داره - گرچه دوربین پشت آیپد بسیار بسیار دوربین خوبیه - و بقیه تبلیغات واهی هستند. پردازنده های 4 هسته ای موبایل که سابقه عظیمی در تبلیغات و عدم برتری واقعیشون نسبت به دو هسته ای ها مدت هاست واضحه [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]، GPU آیپد هم که به مراتب از هر GPU دیگه ای قوی تره. اسپیکر استریو که اصلا معنی نداره (1. در اون فاصله اصلا صدا استریو نمیشه و 2. تبلتتون رو بچرخونید اسپیکر ها بالا/پایین میشن به جای چپ و راست!)، خود ASUS هم ادعا زیاد کرده شما بهتره به ریویو های صفحه نمایش آیپد مراجعه کنید تا ببینید در چه حدی است.

مهمترین تفاوت، تفاوت نرم افزاری است. اکوسیستم نرم افزاری iOS در تبلت ها بسیار بسیار قوی تر از اندرویده و این مهمترین دلیل خرید آیپده.
    خودتون توی مقاله ای که نوشتید گفتین که پردازنده های چهار هسته ای فقط دو هسته قبلی اضافه کردن و با توجه به تغییر ندادن تکنولوژی ساخت زیاد تاثیری نداره منم اینو تا حدودی قبول دارم
    دقیقا مثل cpu های کامپیوتر میمونه که مثلا amd میاد FX8120 هشت هسته ای از COREI5 3450 جهار هسته ای ضعیف تره !!! اما خوب من معیار رو قدرت پردازش قرار دادم که 1.6 گیگاهرتز بودن واقعا قویه
    اگرچه IOS بر خلاف اندروید برنامه ها را به صورت بومی Native اجرا میکنه که این باعث میشه کمتر به CPU قوی نیاز داشته باشن
    در رابطه با دوربین هم من خودم با اپل کار کردم و دوربینش افتضاحه محضه فقط به خاطر رزولوشن بالایی که داره روی خودش عکساشو خیلی زیبا نشون میده اما کافیه عکس رو به کامپیوتر بفرستین اونوقت پیکسل ها داخل عکس معلوم میشه !!!
    در کل هرچی باشه ASUS یکی از بهترین کمپانی ها در عرصه ساخت سخت افزار هست و من به جد میتونم بگم که کیفیت ساخت و جنس ASUS خود تایوان خیلی بهتر از APPLE آمریکاست

13. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خودتون توی مقاله ای که نوشتید گفتین که پردازنده های چهار هسته ای فقط دو هسته قبلی اضافه کردن و با توجه به تغییر ندادن تکنولوژی ساخت زیاد تاثیری نداره منم اینو تا حدودی قبول دارم
    دقیقا مثل cpu های کامپیوتر میمونه که مثلا amd میاد FX8120 هشت هسته ای از COREI5 3450 جهار هسته ای ضعیف تره !!! اما خوب من معیار رو قدرت پردازش قرار دادم که 1.6 گیگاهرتز بودن واقعا قویه
    اگرچه IOS بر خلاف اندروید برنامه ها را به صورت بومی Native اجرا میکنه که این باعث میشه کمتر به CPU قوی نیاز داشته باشن
    در رابطه با دوربین هم من خودم با اپل کار کردم و دوربینش افتضاحه محضه فقط به خاطر رزولوشن بالایی که داره روی خودش عکساشو خیلی زیبا نشون میده اما کافیه عکس رو به کامپیوتر بفرستین اونوقت پیکسل ها داخل عکس معلوم میشه !!!
    در کل هرچی باشه ASUS یکی از بهترین کمپانی ها در عرصه ساخت سخت افزار هست و من به جد میتونم بگم که کیفیت ساخت و جنس ASUS خود تایوان خیلی بهتر از APPLE آمریکاست
    بنده خودم آیپد داشتم و با دوربینش کار کردم. این چیزایی که گفتید برای دوربین iPad 2 صدق میکنه. ولی نسل سوم تکنولوژی دوربین جدیدی داره و بسیار خوبه. خبری از پیکسل و ... توی کامپیوتر نیست. در کل دوربین توی تبلت اونقدرها مهم نیست که توی اولویت های اول برتری یا عدم برتری قرار بگیره.
    کیفیت سخت افزارها و ملیت کمپانی هیچ ربطی به هم ندارند. تمام محصولات اپل هم مونتاژ چین هستند. ممکنه محصولات ASUS کیفیت بسیار خوبی داشته باشند. ولی اپل از تمام کمپانی ها یک سر و گردن بالاتر هست و رویکرد متفاوتی توی ساخت سخت افزار داره و نمیشه با هیچ شرکت دیگه ای مقایسه ش کرد.
    Last edited by *Ali*; 28-09-2012 at 14:42.

15. 5 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منظور من همون new ipad بود دوست عزیز

من نمیدونم چرا شما اینقدر طرفدار اپل هستید در حالی همیشه بهترین نیست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا میبینین که performance ایسوس خیلی بهتر از اپل هست
    اپل فقط پول برند فقط هر وقتم زورش میگیره به اینو اون گیر میده که چرا از من کپی میکنین
    جدیدا هم که متوجه شدن پردازنده A6 توسط SAMSUNG ساخته شده !!!

لینک منبع :

17. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alihamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.با کدوم از اینا میشه پروزه انجام داد.کلا کارای دانشجویی رو میگم.اصلا میشه انجام داد؟
    لطفا جواب ما رو هم بدید

19. این کاربر از alihamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •