سلام دوستان من میخوام تا 130 اینا هزینه کنم و هارد اکسترنال بخرم که usb 2 & usb 3 رو ساپورت کنه, اگه امکانش هست یه نمونه هم که مقابل ضربه مقاوم باشه معرفی کنین!
پیشاپیش ممنون!
سلام دوستان من میخوام تا 130 اینا هزینه کنم و هارد اکسترنال بخرم که usb 2 & usb 3 رو ساپورت کنه, اگه امکانش هست یه نمونه هم که مقابل ضربه مقاوم باشه معرفی کنین!
پیشاپیش ممنون!
سلام .
پيشنهاد ميدم كمي بودجه رو بيشتر كنيد جنس خوبي بخريد . 500 گيگ ضد ضربه silicon power armor a80 حدود 170 هزار تومن هست .
مرسی از کمکت ata جان ، یه هارد اکسترنال که ضد ضربه هم نباشه معرفی میکنین؟ممنون میشم!
1. WD my passport
2. Seagate Goflex ultra portable
3. Seagate backup plus portable
حتي اگر هارد از مدلهاي ضد ضربه باشه براي افزايش عمر مفيد ، بايد مثل يك هارد معمولي مراقبت و نگهداري كرد .
با اینکه وسترن هاردهای خوبی هستن ولی من سیگیت رو پیشنهاد میکنم.حدود 7 ساله که اکسترنال سیگیت دارم
اینایی که معرفی کردین قیمت هاشن به چه صورتی هست؟ هاردهای Adata کیفیتشون چطوریه؟
500 گيگها حدود 160 الي 170 هزارتومن هست و قيمتها هم متغير هست كه بستگي به نوع گارانتي و انصاف فروشنده داره ، البته مدل backup plus جديدالورود هست و ممكنه قيمتش كمي بالاتر باشه . به جاي Adata بهتر هست از برندهاي معتبرتري انتخاب كنيد .
مرسی از کمکت،من بیشتر برای آرشیو میخوام بگیرم.به نظر شما بهتر هست که کدام یکی از هاردهایی که پیشنهاد کردین ، بگیرم، با توجه به اینکه قیمت هم برام مهمه!
هر سه مدل گفته شده خوب هستند . پيشنهاد ميدم كه بريد بازار و مغازه ها رو براي پيدا كردن يكي از سه مدل گفته شده با حداقل قيمت و با گارانتي معتبرتر جستجو كنيد .
نكته : مراقب باشيد مدل WD my passport رو با مدل قديمي آن كه WD my passport essential بود اشتباه نگيريد .
نكته نهايي : براي داشتن هاردي با عمر مفيد بالا بايد بشدت مراقب باشيد مثلا در هنگامي كه هارد در حال كار هست تكان ندهيد و ضربه وارد نكنيد يا قبل از جدا كردن كابل usb حتماً safe remove كنيد ....
می خوام یه هارد 1ترا اکسترنال بخرم
موندم بین سیلیکون و WD
کدوم رو بگیرم که از همه لحاظ بهتر باشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)