سلام
هر وقت قسمتی از یک لایه را انتخاب می کنم و می خواهم کل اون لایه به جز همان قسمت انتخابی حذف می شود
اما همیشه فقط قسمتهایی که درون صفحه کاری (بوم) هستند و دیده می شوند حدف می شوند
راهی هست
سلام
هر وقت قسمتی از یک لایه را انتخاب می کنم و می خواهم کل اون لایه به جز همان قسمت انتخابی حذف می شود
اما همیشه فقط قسمتهایی که درون صفحه کاری (بوم) هستند و دیده می شوند حدف می شوند
راهی هست
وقتی قسمتی که میخوای پاک نشه رو انتخاب کردی از منوی select گزینه inverse رو بزن یا این که معادل شورتکاتش رو بزن Ctrl+Shift+I
دکمه Delete رو برای پاک کردن همه قسمتها بجز قسمت انتخاب شده بزن
سلام
اینو اضافه کنم :
قبل از حذف کردن بقیه لایه هارو پنهان کنید که محتویاتشون حذف نشه![]()
محمد جان فقط محتویات همون لایه حذف میشه![]()
خب دیگه منم میخوام همین بشه
شاید منظورشونو نفهمیدم
این جمله کلا تو مخم نرفت:
منظورش اینه که وقتی یه جایی رو انتخاب میکنه
قسمت انتخاب شده پاک میشه
حالا این دوستمون میخواد اونی قسمتی که انتخاب میشه پاک نشه و قسمت انتخاب نشده پاک بشه
ولی توضیحش پیچیده بود![]()
سلام
* من منظورم را کامل نرسوندم باید ببخشید
1- عکس کلی من این است
2- من با ترنسفورم بزرگش می کنم و یک تکه از اون در صفحه کاری و بوم کاری می ماند و باقی بزرگ شده و بیرون از بوم است
3- یک تکه را انتخاب می کنم
4- انتخاب را معکوس می کنم
5- وقتی دیلیت می کنم فقط همان قسمت پاک می شود و قسمتی که بیرون بوم بوده است پاک نـمی شود
حالا سوال؟
چطور می شه قسمتی را انتخاب کرد و باقی اون عکس را چه داخل بوم و چه بیرون بوم پاک کرد
_ حتما تک تک مراحل بالا رفته باشیم -
اگر بخشی از لایه بیرون صفحه کاری هست و میخواین با اینورت کردن سلکشن پاکش کنید، بهتره به جای اینورت کردن، سلکشن تون رو به وسیله ctrl + shiift + j که همون layer via cut باشه، تبدیل به یه لایه کنید و لایه قبلیش رو با بک اسپیس حذف کنید کنید!حالا سوال؟
چطور می شه قسمتی را انتخاب کرد و باقی اون عکس را چه داخل بوم و چه بیرون بوم پاک کرد
یعنی تو تصویر پایین بخش قرمز رنگ که سلکشن باشه رو انتخاب کردید، ctrl + shift + j رو بزنید تا لایه جدید درست بشه و لایه قدیمی رو حدف کنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)