تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خرید 3d از بانه

داره خودمونی میشه mahdi_sha's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نت

پيش فرض خرید 3d از بانه

چند روزه تو این فکرم که برم بانه یه تلوزیون تو سقف 1.6 بیارم اگه شد 3d اما نمیدونم ارزشش رو داره 1000 کیلومتر راه رو برم و چون آشنایی با خرید مرزی ندارم آخرشم سرمو کلاه بزارن میگن برندای معروف رو چین کپی زده و فقط کاسبها میتونن تشخیص بدن اونا رو از هم یا اصلا با این چندر غاز میشه جنس خوب گرفت کسی اگه تجربه داره منو از تردید در بیاره لطفا ( - :

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

قيمت دو مدل را دارم:
    47lm62000 با گارانتي در تهران 2900
    47lm6200 بدون گارانتي در بانه 2500 كه صد هزار هم كرايه ارسال مي گيرند
    47lm58000 با گارانتي در تهران 2700
    47lm5800 بدون گارانتي در بانه 2300
    در صورتيكه دلار ثابت باشد در مهرماه شايد تا صد هزار قيمتهاي بانه كمتر شود اما باز هم براي ما كه دور هستيم صرفه اقتصادي ندارد

3. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi_sha's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نت

پيش فرض

راستش من امروز رو همین موضوع کار کردم جریان از این قراره که اونجا هم بعضیهاشون گارانتی متفرقه برات میکنن و قیمتاشون خیلی تنده نزدیک جمهوریه خودمونه و گارانتیشونم اینطوریه تو 4/5 تا شهر بزرگ مثل تهران .مشهد خدمات ارایه میدن اما یک دسته از فروشندهاشون بدون گارانتی میدن یعنی فقط 1 دقیقه روشن میکنن و بسلامت و قیمتها بسته به جنس شما از 400 تا 800 با اینجا فرق میکنه اما سوال اینجاست که تقلبی نباشن چند تا از دوستای مهابادیم گفتن این شایعات رو برای ترسوندن امت میگن که برن از خودشون با گارانتی و قیمت گمرک بخرن و اصلا چین نمیتونه فلان مدل سونی رو کپی کنه ( شوخی نیست که ) ولی منم تردید دارم هنوز با اینکه معمولا هر کی جنس آورده راضی بوده (کرایه هم چند تا شماره داشتم زنگ زدم گفتن 80 برا تهران درب منزل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

من تا دو ميليون قصد خريد داشتم كه مدل معمولي سامسونگ در اين رنج قيمت بود اما اكنون 400 رفته روش و شده 2400.اگر بخوام تا 2500 خريد كنم 50st30 پاناسونيك را انتخاب مي كنم،در بانه بايد بين 2500 تا 2700 باشد.

6. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چند روزه تو این فکرم که برم بانه یه تلوزیون تو سقف 1.6 بیارم اگه شد 3d اما نمیدونم ارزشش رو داره 1000 کیلومتر راه رو برم و چون آشنایی با خرید مرزی ندارم آخرشم سرمو کلاه بزارن میگن برندای معروف رو چین کپی زده و فقط کاسبها میتونن تشخیص بدن اونا رو از هم یا اصلا با این چندر غاز میشه جنس خوب گرفت کسی اگه تجربه داره منو از تردید در بیاره لطفا ( - :
    سلام
    سه بعدی نه
    اما معمولی بله 40ex520=1.730.000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •