تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل افت فریم در بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض مشکل افت فریم در بازی ها

سلام دوستان عزیز من فکر کنم دو سال پیش بود یک سیستم خریدم اصلا هم نمی دونستم چه سخت افزار هایی رو انتخاب کنم برای اجرای بازی ها بهتره همراه با یکی از دوستام رفتیم و اون که از من بیشتر از قطعات سخت افزاری سر در می آورد این سیستم رو گرفتیم

intel(R)core(tm)Duo cpu E7300 @ 2.67GHz
    ram:2gig

کارت گرافیک هم این بود nvidia gr force 9400gt

حالا دوستان می گند گیگش مهم نیست ولی برای یادآواری می گم که یک گیگ بود

خلاصه کلام اینکه همون موقع call of duty world at war را گرفتم و نصب کردم ولی متاسفانه با افت شدید فریم مواجه شدم برای همین روزولیشن و تنظیمات گرافیک رو تا حد زیادی پایین آوردم و بعد تونستم بازی کنم و افت فریم هم نداشت ولی چه فایده دیگه بازی اون گرافیک زیباش رو هم نداشت

هر بازی می خرم مجبورم روزلیشن و تنظیمات گرافیک بازی رو تا آخرین حد ممکن پایین بیارم و این خیلی اعصابم رو خورد می کنه من یادمه حتی بازی EMPAIER TOTAL WAR شدیدا افت فریم داشت که حتی با پایین آوردن روزلیشن کاملا حل نشد

حالا از دوستان می خوام بپرسم من برای حل این مشکل کاری هم می تونم بکنم وضعیت مالیم خوب نیست وگرنه یک کارت گارفیک بهتر می گرفتم مجبورم با همین سر کنم نمی دونم چیکار کنم تا بتونم بهتر بازی

تا حالا بازی نبوده که با خیال راحت بازی کنم جز سوپر ماریو

در حالی دوستم یه 9500داره همه بازی هایی رو که من بازی می کنم با بهترین کیفیت داره بازی می کنه و حالشو میبره خیلی می سوزم وقتی می بینم بعد سالی پول جمع کردن سیستم خریدم و اون هم درد دوزار نمی خوره

دوستان آیا از راه نرم افزاری نمیشه کمی این وضعیت رو بهتر کرد خواهشا کمکم کنید چیکار می تونم بکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض

راستی اینم بگم کارت گرافیکم رو اور کلاک هم کردم
    قبل از اور کلاک
    CORE CLOCK:520
    MEMORY CLOCK:400
    بعد از اور کلاک
    Core clock: 715 MHz
    Shader clock: 1787 MHz
    Memory clock: 520 MHz (1040 MHz data rate)
    Memory interface: 128-bit
    Total available graphics memory: 1791 MB
    Dedicated video memory: 1024 MB DDR2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان عزیز راهنمایی ها تون کامل بود البته بنده نیازی به این همه راهنمایی نداشتم ولی بازم ممنون شما باعث شدید مشکلم حل شه

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

گرافیکتون همونطوری که خودتون هم گفتید مدلش قدیمی شده و حتی به 9500 هم نمیرسه وتقریبا نصف اونه
    کارتتون با اور کلاک شدید ، خیلی فریم بیشتری نمیده و تقربا تاثیر آنچنانی نداره چون با توجه به پردازنده (سخت افزار) کارت محدوده برای بهبود کارکردش و سازگاری توی بازی های جدید فقط میتونید درایورش رو آپدیت کنید همین
    اگر میخوایید با خیال راحت بازی کنید باید حتما یه کارت بالای 150 تا200 تومن بخرید زیر ابن قیمت هم کارت هایی هستند که با کم کردن رزولیشن در حد 600*800 و... میتونید از بازی ها فریم خوبی بگیرید اما نه توی همه بازی ها و کلا دردسره
    در آخر چون کارت یک گیگ شما توی لیست نبود براتون تفاوت کارت 9500 رو با کارتی که معمولا الان برای گیم پیشنهاد میشه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزارم تا خودتون قضاوت کنید که چقدر تفاوت فاحشه
    حداقل کارتی که الان باید بخری 6770 از AMD یا یک 450 از nvidia هستش گه البته پاورت باید بکشه و حدودا سه برابر کارت دوستت قدرت داره
    اگر وضعیت مالی خوبی نداری دنبال خرید قسطی یا دست دوم باش (بگردی گیر میاد)
    الان دست دوم کارت دوستت اونقدرها هم گرون نیست خیلی باشه 50 یا 60 تومن اما توصیه نمیکنم اونو بخری چون تقریبا اونم داره به درد کارت شما گرفتار میشه (دوست خودم داره)
    میتونی اینجا راهنمایی تخصصی با توجه به بودجتون برای خرید کارت بگیری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشی
    Last edited by Meysam Raz; 22-09-2012 at 12:09.

5. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •