تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمک کنید.....-- شدم یا واقعاً تحت تعقیب پلیسم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض کمک کنید.....-- شدم یا واقعاً تحت تعقیب پلیسم؟

سلام دوستان....لطفاً کمکم کنید....اولاً از ادمین محترم معذرت میخوام اگه جای اشتباهی تاپیک زدم....

دوستان دیشب وقتی من به اینترنت وصل شدم ،یه چند دقیقه بعد یهو وبکمم روشن شد یه عکس ازم گرفت یه صفحه اومد آی پی مو نوشته بود + اون عکسی که ازم گرفته شده بود ....یه خورده به زبون لهستانی نوشته بود با یه عکس دستبند که انگار من تحت تعقیب پلیس سایبریه لهستانم

.....منم از ترسم ری استارت کردم حالا ویندوز که به مرحله پسورد که میرسه....پسوردو که میزنم یه صفحه سفید میاد که اجازه هیچ کاری بهم نمیده....تورو خدا راهنماییم کنید....واقعاً به مطالب لپ تابم نیاز دارم....

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پلیسی در کار نیست این یه جور ویروسه به اینا ransomware میگن.از آسیب‌پذیری فلش مرورگر استفاده می‌کنند معمولا.همیشه حواست باشه مرورگر و فلش و جاوا رو آپدیت کنی.

ساده‌ترین راه اینه که از یه آنتی‌ویروس که میتونه بوت بشه استفاده کنی مثل Kaspersky Rescue Disk که باید باهاش سیستم رو بوت کنی. اگه از این دی‌وی‌دی‌های کینگ داشته باشی شاید توشون همچین آنتی‌ویروسهایی باشه.
    سیستم رو از روی درایوی که آنتی ویروس هستش باید بوت کنی حالا سی‌دی یا یو‌اس‌بی هم میشه. تو منوی آنتی‌ویروس گزینه Kaspersky WindowsUnlocker رو انتخاب کنی ویندوزت رو آنلاک میکنه بعد هم اسکن میکنی ویروس رو گیر میاره.
    بعد از ریستارت و بالا اومدن ویندوز باز هم بهتره سیستم رو با یه آنتی‌تروجان خوب مثل Malwarebytes اسکن کنی.

راه دیگه هم داره که کمی پیچیده‌تره البته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

پلیسی در کار نیست این یه جور ویروسه به اینا ransomware میگن.از آسیب‌پذیری فلش مرورگر استفاده می‌کنند معمولا.همیشه حواست باشه مرورگر و فلش و جاوا رو آپدیت کنی.

ساده‌ترین راه اینه که از یه آنتی‌ویروس که میتونه بوت بشه استفاده کنی مثل Kaspersky Rescue Disk که باید باهاش سیستم رو بوت کنی. اگه از این دی‌وی‌دی‌های کینگ داشته باشی شاید توشون همچین آنتی‌ویروسهایی باشه.
    سیستم رو از روی درایوی که آنتی ویروس هستش باید بوت کنی حالا سی‌دی یا یو‌اس‌بی هم میشه. تو منوی آنتی‌ویروس گزینه Kaspersky WindowsUnlocker رو انتخاب کنی ویندوزت رو آنلاک میکنه بعد هم اسکن میکنی ویروس رو گیر میاره.
    بعد از ریستارت و بالا اومدن ویندوز باز هم بهتره سیستم رو با یه آنتی‌تروجان خوب مثل Malwarebytes اسکن کنی.

راه دیگه هم داره که کمی پیچیده‌تره البته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون من این نرم افزارو از کینگ برداشتم اسکن می کنه یه 10 % که میره یهو سیستم خاموش میشه ...البته لازمه بگم یه چند تایی تروجان پیدا می کنه ولی هر دفه همین روند تکرار میشه......

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

avg internet security 2013 رو نصب کن و ویندوز رو تو حالت سیف مد بالا بیار بذار اسکن کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •