تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل در برنامه با پایگاه داده در ویژوال استودیو 2010

در آغاز فعالیت ahmadrezaraha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض مشکل در برنامه با پایگاه داده در ویژوال استودیو 2010

با سلام
    من از تازه کاران زمینه ی برنامه نویسی ام
    الان هم به مشکلی برخوردم که اگر اون رو حل کنید ممنونتون می شم
    من جدیدا با پایگاه داده ADO.NET یک برنامه دفترچه تلفن نوشتم که به یک فایل ACCESS وصل است و پایگاه داده اش آن جاست.
    من این برنامه را نوشتم و خواستم برای فرد دیگری در کامپیوتری دیگر اجرا کنم ولی نشد در صورتی که در کامپیوتری که با آن برنامه را نوشته بودم درست کار می کرد حتی آن فایل اکسس را در همان مکان در کامپیوتر دوم کپی کردم ولی فایده نداشت
    از شما دوستان درخواست دارم که به من راهی را نشان دهید که این برنامه را که نوشتم به صورت یک فایل که اطلاعات را ذ خیره می کند خروجی بگیرم و ذخیره کنم
    ممنون از همه ی برنامه نویسان
    فقط گفته باشم این مشکل در ویژوال استودیو 2010 پیش اومده
    ممنونون

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

در کامیپوتر مقصد باید دات نت فریمورک 4 نصب باشد (اگر از ورژن های پائین تر دات نت فریمورک (2 - 3.5 و 3) استفاده کردی کاربر هم باید از همین نسخه استفاده کنه). اگر شما از آفیس 2007 یا 2010 استفاده کردی چون نیاز به یک مایرکوسافت جیت لوکال (اکسس) هست باید بر روی سیستم کاربر نصب باشد. مشکل سوم می تواند مربوط به سیستم هیا 64 بیتی باشد در اینصورت باید مایکروسافت جیت ویژه سیستم های 64 بیتی بر روی سیستم کاربر نصب باشد. برای اینکه بفهمی قضیه از چه قراره به موارد زیر دقت کن : در Connection string خودتون ورژن پروایدر مشخص می کنه باید چه نسخه ای از مایکروسافت جیت بر روی سیستم کاربر نصب باشه. برای دانلود نسخه ویژه سیستم های 64 بیتی از لینک زیر استفاده کن (البته در صورتی که برنامه افیس شما 32 بیتی باشد نمی تونی این بسخه رو نصب کنی و باید از نسخه خاص 32 بیتی استفاده کنی): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یعنی اگر دات نت نسخه ی مورد نیاز نصب باشه و آفیس هم روش باشه، اگر فقط فایل اجرایی برنامه EXE را در کامپیوتر جدیدمان اجرا کنیم برنامه جواب می دهد؟ و نیاز به کپی فایل اکسس که همان پایکاه داده است در مکان همیشگی اش نیست؟
    تازه این مشکلات درصورتی پیش آمد که آفیس و ویژوال استودیو، همان نسخه که با آن برنامه نوشته بودم نصب بود.
    من حدس می زنمدات نت را نیز همراه ویژوال استودیو نصب کرده.
    حالا مشکل چیست؟
    ممنون
    Last edited by ahmadrezaraha; 20-09-2012 at 04:24.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اگر فایل اکسس شما با فرمت mdb هست یعنی مربوط به افیس 2003 و پائین تر باشه حتی اگر با نسخه 2007 یا 2010 افیس ساخته شده باشه برای پروایدر از Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 استفاده می کنی. در این حالت نیاز به نصب جیت اختصاصی ندارید (بصورت خودکار همراه با افیس 2003 نصب میشه). اما اگر فایل با فرمت accdb هست که در نسخه 2007 افیس وجود دارد شما باید از پروایدر Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 استفاده کنید. چون مایکروسافت جیت ویژه 2007 همراه با افیس 2007 منتشر نشده شما باید اون رو دانلود و نصب کنی تا بتونی ازش استفاده کنی. اصلا Connection string خودت رو اینجا بذار تا سریعتر به جواب برسی!

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

Connection string برنامه ام اینه
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source="D:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\ado.net.accdb"
    از افیس 2007 هم استفاده می کنم
    حالا شما بگید من چه کنم که فقط با یک فایل exe بتونم برنامه ام را ایتن ور و آن ور ببرم و قابلیت ذخیره هم داشته باشه.
    اینMicrosoft.ACE.OLEDB.12.0 هم که گفتید چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

الان درست شد. Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 چیه : در تکنولوژی دات نت برای اتصال به منابع اطلاعاتی مختلف باید از فراهم کننده داده مناسب استفاده کنید. برای اکسس 2003 از OLE DB , برای اس کیو ال از Sql client , برای اوراکل از Oracleclient و یک فراهم کننده مشترک برای همه منابع اطلاعاتی در ODBC . برای اینکه برنامه شما بر روی سیستم کاربر کار کنه باید موتور بانک اطلاعاتی اکسس بر روی سیستم کاربر نصب باشه (مطمئن نیستم که همراه با افیس 2007 نصب میشه یا نه): از لینک زیر قابل دانلود هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورتی که کاربر از سیستم 64 بیتی استفاده می کنه از لینک ارائه شده در اولین پستم استفاده کنید. به هر حال تکنولوژی های مایکروسافت اشکالات خاص خودش رو داره. اگر از آفیس 2003 استفاده می کردید این مشکلات رو نداشتید (البته پیشنهاد من استفاده از این ورژن قدیمی نیست ).

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خوب فهمیدم این چیه
    ممنون
    حالا می تونم فایل برنامه و فایل پایگاه داده (فایل اکسس) را تبدیل به یک برنامه کنم
    یا هرجا که فایل اجرایی برنامه بود اگر فایل پایگاه داده هم همان جا کنارش بود از آن استفاده کرد (هر دو در یک فولدر)
    یا یک فایل ستاپ (setup) بسازم که به عنوان نصب ، فایل پایگاه داده را در program files کپی کند و برنامه از آن آدرس پایگاه داده استفاده کند.
    آیا می شود یکی از اینها یا همه این روش ها را دنبال کرد و انجام داد؟
    اولویّت ار بالا به پایین است
    یعنی راحت ترین راه استفاده از برنامه ای که نوشتم، در کامپیوتری دیگر از بالا به پایین است.
    در هر کدام از این روش ها به من کمک کنید ممنون می شوم.
    راستی از آفیس 2007 هم استفاده میکنم و این برنامه که آدرسش را دادید نیز نصب کردم
    بازهم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •