سلام به همه اساتيد محترم و محترمه. فرض كنيد در كامپيوتر بنده اكانت مهمان فعاله و من پسورد ادمين رو فراموش كردم. آيا راهي هست تا با يوزر مهمان وارد بشم و پسورد رو تغيير بدم؟
مرسي...
سلام به همه اساتيد محترم و محترمه. فرض كنيد در كامپيوتر بنده اكانت مهمان فعاله و من پسورد ادمين رو فراموش كردم. آيا راهي هست تا با يوزر مهمان وارد بشم و پسورد رو تغيير بدم؟
مرسي...
دوست عزيز يه قطعه كده كه دوست خوبم ناشناس اونو معرفي كرده كه به كمكش مي توني همه اختيارات رو بدست بياري يه سرچ كني پيداش مي كني![]()
سلام به شما دوست خوبم ...نوشته شده توسط Mohammad Modarresi
میشه خودتون زحمتش رو بکشید و اون کد رو توی همین تاپیک بذارید ، من گشتم اما چیزی دستگیرم نشد !
با تشکر .
راستی یه سر به این آدرس بزنید ...![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا دیگه خبری ازتون نشد ؟![]()
شما با استفاده از سيف مد و غير فعال كردن پاسورد وارد شويد
سلام دوست عزیز
با برنامه password changer پسورد admin رو صفر کن
يه برنامه هست كه لینوکس رو لود میکنه و پسورد هر یوزر رو که بخایی صفر میکنه
دوستان ممنون از راهنمايي تون. لازم دونستم يك سري مطالب رو بازگو كنم:
دوست عزيز جناب mamali_1382 جان.اون برنامه رو كه رو سي دي رايت ميكردي و باهاش بوت ميشدي و پسورد رو صفر ميكردي دارم. اما ميخواهم بدونم جايي كه من سي دي همراهم نيست و شرايط بالا رو هم داره چي كار ميشه كرد؟يه برنامه هست كه لینوکس رو لود میکنه و پسورد هر یوزر رو که بخایی صفر میکنه
مرسي. اما فرض كنيد در يوزر مهمان نميشه برنامه اي رو نصب كنم. يعني اجازه نميده. البته اگر منظورتون همون برنامه اي كه من در بالا گفتم نباشه...با برنامه password changer پسورد admin رو صفر کن
محمد جان اگه لطف كني و اون كد رو در اين تاپيك بزاري ممنونت ميشم. چون منم نتونستم پيدايش كنم.دوست عزيز يه قطعه كده كه دوست خوبم ناشناس اونو معرفي كرده كه به كمكش مي توني همه اختيارات رو بدست بياري يه سرچ كني پيداش مي كني
در آخر هم بگم كه من راه حل رو در يك سايت ديده بودم. اما وقتي دوباره با اون سايت مراجعه كردم ديدم بسته شده. اينم از شانس ماست ديگه...!
html>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب حالا اينو بريز توي يه تكس و اسم يوزري كه مي خواي جاي اون كلمه NashenaS بزار و با پسوند html ذخيره كن حالا فايل ذخيره شده رو باز كن يه pop up menu اون بالا باز ميشه روش كليك راست كن وallow Bloked Content يا همچين چيزي رو بزن بعد ريستارت مي كني مي بيني كه يه يوزر برات ساخته
سلام مدرسي جون
اين روش در اكانت گست كار نميكنه
فقط در صورتي اين كار قابل اجرا است كه اين فايل در اكانت ادمين اجرا بشه
پيشنهاد ميكنم كه خودت يه بار ديگه تست كني
و همچنين![]()
من يك سوال دارم كه با اجازه همين جا ميپرسم
چگونه ميشود اختيارات گست را برد بالا مثلا اختيار به اينترنت وصل شدن را براش فراهم كرد
ممنون
Last edited by mohammad.clergyman; 24-07-2006 at 15:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)