تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل غیب شدن هارد سیگیت گو فلکس یک ترابایت از مای کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مشکل غیب شدن هارد سیگیت گو فلکس یک ترابایت از مای کامپیوتر

با سلام خدمت دوستان عزیز بنده داشتم روی یک هارد 500 گیگ سوخته کار میکردم که ناگهان دیدم درایو سیگیت هم غیب شده در صورتی که وقتی همین هارد اکسترنال سیگیتمو به سیستمه دیگه ایی میزنم مینیویسه سخت افزار شما پیدا شده و اماده ی استفادست که باز میرم تو مای کامپیوتر درایو غیب شده هارد قشنگ چراغاش روشن میشه صدای گردش هارد بگوش میرسه دوستان لطفا کمکم کنید چطوری این هاردمو برگردونم این هارد زندگیم توش بود خاهش میکنم منو به حاله خودم نزارید و جواب بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستا عزیز اگر اطلاعات مهمی دارین حتما ببرین مراکز بازیابی که به وفور پیدا میشن.

3. این کاربر از OMEGAA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز بنده داشتم روی یک هارد 500 گیگ سوخته کار میکردم که ناگهان دیدم درایو سیگیت هم غیب شده در صورتی که وقتی همین هارد اکسترنال سیگیتمو به سیستمه دیگه ایی میزنم مینیویسه سخت افزار شما پیدا شده و اماده ی استفادست که باز میرم تو مای کامپیوتر درایو غیب شده هارد قشنگ چراغاش روشن میشه صدای گردش هارد بگوش میرسه دوستان لطفا کمکم کنید چطوری این هاردمو برگردونم این هارد زندگیم توش بود خاهش میکنم منو به حاله خودم نزارید و جواب بدید
    سلام .
    برنامه ديسك منجمنت ويندوز رو اجرا كنيد و بررسي كنيد كه وضعيت پارتيشن آن هارد چگونه هست (براي راهنمايي بهتر يك عكس اينجا بذاريد) . براي اجراي اين برنامه دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد كنيد .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یک عکس از disk managment سیستم بدین

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان اینم یک عکس از دیسک منیجمنت هارد 931 مگابایتی همون یک ترابایتیه منه که فایلام توشه و جلوش زده unallocated دوستان مشکل کجاست چطور هاردمو به حالت اولیه برگردونم و ازش استفاده کنم

لطفا کمکم کنید هرچی که عشقش بودم رو این هارد بود

دوستان سایت اجازه گزاشتنه عکسو به من نمیده
    Last edited by kane32; 18-09-2012 at 17:04.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان اینم یک عکس از دیسک منیجمنت هارد 931 مگابایتی همون یک ترابایتیه منه که فایلام توشه و جلوش زده unallocated دوستان مشکل کجاست چطور هاردمو به حالت اولیه برگردونم و ازش استفاده کنم

[URL]http://www.img.----------.com/images/n5895_ax_az_disc_managment.png[/URL

عکس دیده نمیشد . میتونستید در اینجا آپلود کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . در هر حال ابتدا با استفاده از نرم افزار testdisk سعی کنید مشکل رو حل کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در غیر اینصورت میتونید از نرم افزار easeus data recovery wizard professional برای ریکاوری اطلاعات استفاده کنید . در اینصورت به یک فضای جداگانه جهت ریکاوری اطلاعات نیاز خواهید داشت .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان سایت اجازه گزاشتنه عکسو به من نمیده
    با نرم افزار acronis اطلاعات پارتیشن unlocated شده رو ریکاوری کنید و سپس دوباره هارد رو پارتیشن بندی کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارین

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با تشکر از ازیزان و دوستان با مرامم درست شد و هارد برگشت و برای ریکاوری از هارد برادرم استفاده میکنم فدای شما دوستان گل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •