تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: جستجوی بین دو تاریخ در ویرژال بیسیک 2008

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض جستجوی بین دو تاریخ در ویرژال بیسیک 2008

سلام من میخوام تو یک برنامه گزارشی بگیرم که بین دو تاریخ نشون بده لطفا از دوستانی میدونن کمک کنن

در واقع میخوام گزارش بین تاریخ اول . تاریخ دوم را مشاهده کنم با ویرژال 2006 هست ولی با ویرژال 2008 چیزی نتونستم پیدا کنم
    Last edited by sat066; 18-09-2012 at 10:07.

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اصل قضیه ربطی به نسخه 2006 و 2008 نداره . شما باید با یک کوئری داده های بین دو تاریخ مورد نظر خودتون رو از پایگاه داده بگیری و از جدول بدست امده در گزارشت استفاده کنی. کوئری بصورت زیر خواهد بود (البته روش های مختلفی برای این کار هست ) : SELECT * FROM mytable where datetime between '2004-12-01' and '2004-12-09' می تونی همراه با تاریخ, زمان رو نیز استفاده کنی که بصورت مقابل میشه : BETWEEN '01/01/2000 00:00:00:000 AND '01/03/2000 00:00:00.000'

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصل قضیه ربطی به نسخه 2006 و 2008 نداره . شما باید با یک کوئری داده های بین دو تاریخ مورد نظر خودتون رو از پایگاه داده بگیری و از جدول بدست امده در گزارشت استفاده کنی. کوئری بصورت زیر خواهد بود (البته روش های مختلفی برای این کار هست ) : SELECT * FROM mytable where datetime between '2004-12-01' and '2004-12-09' می تونی همراه با تاریخ, زمان رو نیز استفاده کنی که بصورت مقابل میشه : BETWEEN '01/01/2000 00:00:00:000 AND '01/03/2000 00:00:00.000'
    سلام میشه کاملتر توضیح بدی من متوجه نشدم اخه تازه کارم مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه samasara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آها ایراد زبان های چربو برم اینجا معلوم می شه که برنامه نویسم داره دنبال یه کد برای کارش می گرده و اصلا رو الگوریتم کارش توجه نم کنه!!!!!

شما فقط و فقط باید یه کوئری بویسید و به ریپورت بدین !!! فرقی بین vs ها نداره حتی این رو در 2010 هم مینتونی امتحان کنی

Select * FROM mytable where datefield>=@SDate and datefield<=@EDate
    به صورت دیگه مثل دوست قبلی :::
    select * FROM mytable where datefield between @SDate And @EDate

اگر هم تاریخ به خصوصی مد نظر داری به جای sdata و edata تاریختو می زاری!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آها ایراد زبان های چربو برم اینجا معلوم می شه که برنامه نویسم داره دنبال یه کد برای کارش می گرده و اصلا رو الگوریتم کارش توجه نم کنه!!!!!

شما فقط و فقط باید یه کوئری بویسید و به ریپورت بدین !!! فرقی بین vs ها نداره حتی این رو در 2010 هم مینتونی امتحان کنی

Select * FROM mytable where datefield>=@SDate and datefield<=@EDate
    به صورت دیگه مثل دوست قبلی :::
    select * FROM mytable where datefield between @SDate And @EDate

اگر هم تاریخ به خصوصی مد نظر داری به جای sdata و edata تاریختو می زاری!!!

بابا اینو که شما میگین درست ولی کجای بزارم گفتم که تازه کارم تو فرم کدوم قسمتش

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به تره مطالب زیر رو یه نگاهی کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و از همه مهم تر که جواب هم داخل همینه کتاب Beginning VB 2008 Databases From Novice to Professional VIVADL خودت اگر خواستی پیدا کن فوق حالت تصور فقط اینکه زبان اصلیه حتما بخون از ساده شروع میکنه تا حرفه ای!!!

البته اگه جواب حاضر آماده هم بخوای که ساده هم باشه باید اول داده هاتو در بانک پیدا کنی بعد به یک جدول دیگه ببریشون بعد دوباره ازشون گزارش بگیری الته باید اون تب رو قبلا به کریستال داده باشی!!!--> یعنی اون دستور sql رو توفرم که باید بنویسی جاش مربوط می شه به خود برنامت و خودت <---!! البته می تونی یکم برنمت رو جالب تر هم کنی که بشه تاریخ ها رو بهش داد اون تاریخ رو توی دستور بزاری و بعد نتیجه ی رو از اون تب قبلی که برای این کار مشخص کرده بودی گذارش بگیری راحت ساده کاربردی!!!!!

این یه پروژه که تو فایلام برای این کار پیدا کرم نمدونم از کدوم سایت گرفتمش؟؟!!! برات آپ کردم!!
    Last edited by samasara; 21-09-2012 at 09:33. دليل: عدم در ک سوال دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

البته جواب دوست اولی هم همین بود!!!! شما برای نوشتن کویری باید اول با ‏ADO‏ به بانک متصل بشی بعد با اشیا ‏Command‏ رو ایجاد کنی بعد کویری رو به اون بدی! البته فرق زیادی تو این کار باهم ندارند نسخه با هم ندارن !!

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

البته جواب دوست اولی هم همین بود!!!! شما برای نوشتن کویری باید اول با ‏ADO‏ به بانک متصل بشی بعد با اشیا ‏Command‏ رو ایجاد کنی بعد کویری رو به اون بدی! البته فرق زیادی تو این کار باهم ندارند نسخه با هم ندارن !! اون برنامه رو از سایت سورس گذر گرفته شده می تونی اون جا دادن کنی!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به تره مطالب زیر رو یه نگاهی کنین

و از همه مهم تر که جواب هم داخل همینه کتاب Beginning VB 2008 Databases From Novice to Professional VIVADL خودت اگر خواستی پیدا کن فوق حالت تصور فقط اینکه زبان اصلیه حتما بخون از ساده شروع میکنه تا حرفه ای!!!

البته اگه جواب حاضر آماده هم بخوای که ساده هم باشه باید اول داده هاتو در بانک پیدا کنی بعد به یک جدول دیگه ببریشون بعد دوباره ازشون گزارش بگیری الته باید اون تب رو قبلا به کریستال داده باشی!!!--> یعنی اون دستور sql رو توفرم که باید بنویسی جاش مربوط می شه به خود برنامت و خودت <---!! البته می تونی یکم برنمت رو جالب تر هم کنی که بشه تاریخ ها رو بهش داد اون تاریخ رو توی دستور بزاری و بعد نتیجه ی رو از اون تب قبلی که برای این کار مشخص کرده بودی گذارش بگیری راحت ساده کاربردی!!!!!

این یه پروژه که تو فایلام برای این کار پیدا کرم نمدونم از کدوم سایت گرفتمش؟؟!!! برات آپ کردم!!
    سلام فایلی که دادین دانلود کردم ولی باز نکرد خطا داد

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

پروژه رو از سایت که بهت معرفی کردم توی پست قبل پیدا کرده بودم باز نکرد یعنی فایل خراب بوده و زیپ رو باز نکرده یا فایل ها قابل مشاهده بوده ولی vs اونو نشناخته؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •