تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: درمورد edonkey,emule

داره خودمونی میشه abay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض درمورد edonkey,emule

سلام!بنده در مورد نرم افزارهاي edonkeyوemuleسوالي داشتم وآن اينكه من به وسيله يكي از اين نرم افزارها يك كليپي را جستجو ميكردم كه پس ازاينكه نتايج جستجو بدست آمد يك مورد را براي دانلود انتخاب كردم كه به صورت اتفاقي يك پيامي آمد(( كه پرسيده بود آيا ميخواهي با دانلود منيجر دانلود كني))وبنده بازدن دكمه(قبول)آنرا بوسيله دانلود منيجر دانلود كنم حالا ميخواستم بدانم كه آيا راهي وجود دارد كه هر چيزي را كه خواستيم توسط نرم افزار هاي مزبور جستجو كنيم وتوسط دانلود منيجر ها دانلود كنيم يا نه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.B.Asadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    exe.خودم\زنجان\:ايران

پيش فرض

آگه آدرس اون فايل رو از اون برنامه بتوني بگيري كه معمولا در اكثر نسخه ها با كليك راست روي گزينه و انتخاب مشخصات نشان داده مي شود,مي توني با كپي كردن اون در گزينه ي add در برنامه هاي دانلود اونرو دانلود كني.

داره خودمونی میشه abay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

البته من از آنچه به سوال من پاسخ داده شده سر در نياوردم اگه ميشه آنچه كه گفته شده را به صورت فايل تصويري(عكس)قرار دهيد در ضمن من يه سوال ديگه دا شتم كه در مورد قسمتpreview(پيش نمايش )نرم افزار emuleاست كه كار نمي كند ولي preview نرم افزار edonkey كار ميكند لطفا" راهنمايي بفرماييد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bedahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    نحوه كار سايتاي مرجع edonkey,emule تقریبا مثل راپید شیر هستش ، اگه شما همونطور که دوستمون گفتن بتونین لینک فایل رو به دست بیارین و نیز اون سایت دانلودر شما رو بشناسه میتونی با دانلودر فایل مورد نظر رو دانلود کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bedahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 136784
    در ضمن من يه سوال ديگه دا شتم كه در مورد قسمتpreview(پيش نمايش )نرم افزار emuleاست كه كار نمي كند ولي preview نرم افزار edonkey كار ميكند لطفا" راهنمايي بفرماييد

فعال کردن حالت preview در emule جوری فایل رو میگیره که سریع بتونی preview اونو ببینی حالا ممکنه این 10 روزم طول بکشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •