تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سوال در مورد درایور لپتاپ و دسکتاپ

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض سوال در مورد درایور لپتاپ و دسکتاپ

سلام دوستان دو تا سوال داشتم:
    1)اول اینکه درایور یه گرافیک نوع لپتاپ با همون نوع دسکتاپش خیلی فرق داره؟یعنی اگه به جای هم استفاده بشن می تونه مشکل ساز بشه؟منظورم اینه که پرفورمنس پایین بیاد یا مشکلات دیگه برای تصویر.من گراقیک لپتاپم amd 6770 هست.ولی catalyst 12.8 رو از سایت amd که می خوام بگیرم یه فایل 1 مگی گذاشته برای verification (برای همه ور÷نها گداشته)که بعد از نصب وقتی اجرا می کنم ارور hardware/software incompatibility می ده و دانلود نمی کنه.اخه درایور خود لپتاپ هم که پیش فرض بود چیزی در مورد Mobility , ... ننوشته بود که ادم بدونه جداست.

2)دوم اینکه وقتی یه درایور جدید می خوایم بریزیم باید قبلی رو پاک کنیم حتما؟البته نکنی هم می دونم اپگرید می شه ولی خب از درایو c پاک نمی شه و فولدرش همونجوری می مونه با محتویات.می خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟تداخلی چیزی...!
    ممنون

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

درایور هر 2 سری متفاوت هست و بر روی هم نصب نمیشن یعنی نه میشه درایور گرافیک لپ تاپ رو بر روی PC نصب کرد و بالعکس . حجم درایور Mobility برای لپ تاپ ها تقریبا بالای 100 مگابایت هست . من وب سایت AMD رو بررسی کردم و حق با شما بود . اونجا یک فایل 1 مگا بایتی قرار دادن که نوع کارت شما رو ارزیابی می کنه و احتمال زیاد بصورت آن لاین از سایت شروع به دانلود می کنه . بهتره که در ابتدا درایور قبلی رو کاملا Uninstall کنی . از لینک زیر می تونی درایورها رو دریافت کنی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Rainbow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اخه مشکل اینه که اون فایل یک مگی هم ارور عدم سازگاری می ده.در صورتی که من از داخل سایت از قسمت موبیلیتی و نوع کارت هم 6xxm انتخاب می کنم.تو قسنت help سایت می گه که اگه این ارور هست احتمالا باید با سازنده لپتاپ تماس بگیرید و درایور رو از اونجا دانلود کنید که با لپتاپتون سازگار باشه!خب سایت Hp هم اخرین درایورش مال اواخر 2011 هست با حجم 350 مگ چون با amd , intel با همه.حالا سایت مطمئن دیگه ای نیست که catalyst 12.8 نسخه موبایلی رو برای دانلود گذاشته باشه؟من چیزی پیدا نکردم.اکثرا لینک می دن به همون amd.چند روز پیش از کنترل پنل amd catalyst خودم اپدیت کردم به 2.8 و 150 MB دانلود کرد و نصب کردم.وسط اینستال blue screen داد.بعد startup repair ویندوز رو زدم/وقتی سیستم بالا اومد اون درایور که تو دسکتاپ بود پرید.یعنی نسخه دسکتاپ رو دانلود کرده بود؟چون حجمش 150 مگ بود.فکر کنم نسخه دسکتاپ بیشتر باشه و یعنی خودش موقع اپدیت نمی فهمه مال من نسخه موبایله؟!
    راستی اون لینک هم که دادید به جای جاخالی اسم سایت رو جدا بگید.چون جا خالی شده.ممنون
    Last edited by amin666; 14-09-2012 at 10:43.

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

اون لینکی من گذاشتم مال سایت سافت گذر بود که اونجا قابل دانلود هست ولی با اینحال خود ویندوز 7 هم قابلیت دانلود درایورها رو داره ... از اون طریق هم می تونید امتحان کنید

6. این کاربر از Rainbow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

الان کلی سرچ کردم یه لینک دانلود نسخه موبایل پیدا کردم.می خواستم dl کنم که بعد یه لینک دیگه بود به سایت amd که اونجا لیست کارتهای applicable بود و در قسمت موبایلش نوشته بود با گرافیکهای لپتاپی switchable در واقع incompatible هست!سری 6000m,7000m هم جزو لیست ناسازگارها بود!موندم می میره AMD تو همون قسمت دانلود عین ادم توضیح بده داستان چیه!ور÷ن درایورهاشم که اصلا معلوم نیست.موقع دانلود یه چی نوشته.موقع نصب یه چیه.بعد نصب یه چی دیگه است!خلاصه که catalyst 12.8 انگار به درد سری 6000m,7000m و کلا اونهایی که قابلیت switch بین اینتل و amd دارند نمی خوره.AMD باید یه فکری واسه سایتش بکنه وجدانا!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •