سلام. بچه ها من جدیدا یه پرینتر HP 2050 خریدم میخواستم بدونم دستگاه خوبیه یا نه در ضمن تانک روش جواب میده یا نه راحت بهش نصب میشه ولی میخواستم بدونم جواب میده یا نه ؟
سلام. بچه ها من جدیدا یه پرینتر HP 2050 خریدم میخواستم بدونم دستگاه خوبیه یا نه در ضمن تانک روش جواب میده یا نه راحت بهش نصب میشه ولی میخواستم بدونم جواب میده یا نه ؟
سلام دوست عزیز
جواب دادن که جواب میده اما نه به خوبی اپسون.
من توصیه می کنم از تانک استفاده نکنید و شازژ کنید.
موفق باشید
تا چند بار میتونم کارتریچمو شارژ کنم؟
اگر چیپ های کارتریج تون نسوزن و یا به عبارتی قابل شارژ باشن (آخه بعضی از چیپ ها بعد از استفادهاز جوهر اصلی خود به خود می سوزن و دیگه نمیشه شارژ کرد) (البته فکر می کنم در مورد پرینتر شما مشکلی نباشه)
و همچنین به درستی شارژ و استفاده و نگهداری کنید، می تونید بین 5 تا 30 بار و یا حتی بیشتر شارژ کنید.
البته من در مورد پرینتر شما تجربه عملی ندارم اما مدل های مشابهی از کانن و اچ پی تجربه داشتم و اینطور بوده
هد و کارتریج شما بهم متصل هست و اگر زمانی هم خراب شد، با هزینه حدود 30 هزار تومان (تقریبا و در این زمان!) می تونید کارتریج رو عوض کنید و در این صورت دستگاهون مثل روز اول پرینت می کنه.
موفق باشید
دنبال یه آموزش شارژ کردن هستم (تصویری) میتونی کمکم کنی؟
اینجا توضیحات خوبی هست. اگر مفید نبود بفرمایید تا بیشتر بگردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
خیلی جالب نبود.
مدل دقیق کارتریجا رو بگید.
(البته اتظار نداشته باشید فیلم تشریح کارتریج رو پیدا کنید! این تیپ کارتریجا شارژشون مشابه همدیگه است.)
نه میدونم . HP 301 . ممنون
این لینک جستجوی گوگل هست در مورد پر کردن کارتریجای شما. موردای خوبی هم پیدا کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سوال دیگری بود در خدمت هستم.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)