دوستان من از چند روز پیش یه مشکل برام ایجاد شده که اعصابم رو بهم ریخته!!!!
سیستمم چند روز پیش توی بازی moder warfare 2 خود به خود خاموش شد...این اولین باری بود که همچین اتفاقی میافتد پس گفتم حتما بیش از حد داغ کرده و چند ساعت ولش کردم خاموش بمونه و بعد دوباره روشن کردم!!!
از اون روز تا حالا این مشکل چندین بار تکرار شده به این صورت که مثلا چند ساعت پشت سر هم هیچ مشکلی نیست و بعد چند دورز پشت سر هم خاموش میشه...دیگه حتی در کارهای معمولی مثل دانلود تورنت هم سیستم خاموش میشه!!!
کل کیس تمیزه..حدوده 20 روز پیش تمیز کردم!
هیت سینک و فن سی پی یو رو هم چک کردم هر دو درست جا هستن و فن هم به خوبی و با سرعت کار می کنه!!!
فن پاور سرعتش کم شده بود که روغنش زدم و الان عالی کار میکنه!!
سیستمم هم به اندازه کافی خنک هست ( 3 فن بر روی در و جلو هوا رو میدن داخل و یه فن 60 و 120 میلیمتری هم در پشت هوای گرم رو خارج میکنن)!!!
خودم به خرابی پاورم شک دارم و چند تا سوال برام پیش اومده..این 2 تا عکس رو ببینین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه این دما در کارکرد چند درصدی سی پی یو هست و دمای حالت بیکاری 3...4 درجه پایین تر هست!!!
دوم همینطور که میبینین دمای نشان داده شده در 2 نرم افزار در یه زمان با هم متفاوت هست!!به نظرتون کدوم معتبر تره؟؟؟
سوم اینکه این ولتاژ +12 مربوط به چی هست؟؟؟ (در عکس دوم)
چون معمولا 12:04 هست اما امروز که تست کردم وقتی وارد بازی شدم این عدد به 11.98 تغییر کرد و فریم ریت بازی هم کم شد و کند زد!!! توی این عکسم میبینین که پایین ترم اومده!!!
راستی سی پی یو من E8400 core 2 dou اینتل هست...مادربرد هم ep 35 گیگابایت...
پاور هم گرین 535....رم هم 2 تا 2 گیگ...2 تا هم هارد ساتا 1 ترا و 500 گیگ...گرافیک هم جی فورس 8600 1 گیگ...
سیستم هم الان بیشتر از 2 سال داره کار می کنه و بعضی روزا حدود 24 ساعت هم روشن هست..
دوستان کسی نظری نداره ؟؟؟