تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد كيس كامل(تا دو سه روزديگه ميخرم...يكمي فوريه)

در آغاز فعالیت khaleghe.lahze's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض راهنمايي براي خريد كيس كاملتا2.5 ميليون(تا دو سه روزديگه ميخرم...يكمي فوريه)

باعرض سلام و ارادت خدمت دوستان بنده ميخاستم يه سيستم جمع كنم تا حدود3مليون تومنكه اگه حدود پونصد تومن واسه مانيتور واسپيكرواينا بزارم كنار2.5 ميمونه واسه كيس و قطعات ديگه...خودم اين سيستم و قيمتاشو از سايت رايان صبا گير اوردم:cpu:cori7 3770k=710main:asus-p8z77-vpro=520ram:corsair-dual chan-1600(2*4gb)=200vga:msi-6870=390hdd:seagate-sata3-1tb=190odd:sony(*2)=76case:greenX5=170fan:ice matrix 400deepcooltotal:2256 tomanپاورو نميدونم چي بگيرم قيمت اين فن روهم نميدونم درمورد واتركولينگ نظرتون چيه؟من نظرات شمارو كه ميخوندم تاحالا نديدم واتر پيشنهاد بديد چرا مشكل خاصي دارن؟اصلا اين واتر كولينگ فقط پردازنده رو خنك ميكنه يا كل كيس رو خنك ميكنه؟اين قيمتا ومدل هاي بالا به نظرتون مناسبه اگه هرجور پيشنهاد ديگه اي دارين ممنون ميشم بفرمايين.واما در مورد كاربرد..! والا واقعيتش رو بخاين اين سيس رو واسه خونه ي بابام ميخام بگيرم نيازها متفاوته من خودم بيشتر واسه برنامه نويسي وايشالا اگه خدا بخواهددانشگاه قبول بشم واسه نرم افزاراي مهندسي(مخصوصا رشته الكترونيك)ميخام البته ميدونم واسه اين كارها اصلا احتياجي به همچين سيستمي نيست ولي همونطور كه گفتمچند نفر استفاده ميكننداوناهم بيشتر كارهاي معمولي و برنامه نويسي والبته گيم حالا اين همه فك زدم منظورم اين بود كه يه جورايي همه فن حريف باشه ميتونيد كاربرد اصلي روبر مبناي گيم وبعضي نرم افزاراي سنگين بزاريد( الان دست وبالم تنگه وحتما بعدا واسه كاراي خودم يه لپ تاپ ميخرم يعني مورد اخرو زياد در نظر نگيريد) واما يكي از مواردديگه اي هم كه ميخام سيستم قوي بگيرم اينه كه بايد تا 6-7 سال اينده كار كنه و خوب و قدرتمندو جا واسه ارتقا داشته باشه.....واما سوالاتي در مورد قطعات:به نظرتون پردازنده رو 2600k بگيرم ارزونتر هم درمياد و گرماي ivy bridge رو نداره ويا3770s بگيرم كه ارزونتره ...مثلا 2600 اگه اور بشه ميشه در حد 3770 اصلا يعني اور كلاك كه فركانس رو افزايش ميده بجاش مصرف رو بالا ميبره وبه پردازنده فشار مياره ميتونه جايگزين يه معماري جديدتر و تكنولوژي پيشرفته تر بشه واقعيتش رو بخايد خيلي كم ازover clock ميدونم ولي بعدا حتما ياد ميگيرم ولي به نظرتون اصلا اور كردن به درد ميخوره ...بعد در مورد كرافيك والا سيستمم مال عصر حجره اصلا در مورد بازي هاي فعلي اطلاعي ندارم وواقعا براي اجراي بازي هاي روز حتما بايد 1تومن خرج گرافيك كنم ...اها در مورد بودجه هم شما سيستمي رو كه ميگيد هر چي كمتر در بياد بهتره (واقعيتش هزارتا بد بختي ديگه دارم حتي صدتومنم صرفه جويي بشه باز بهتره) .... دوستان واقعا شرمنده خيلي وراجي كردم پيشاپيش ازهمه بابت خوندن اين همه سوال مبتديانه و راهنماييهاتون ممنونم(وجدانا رومو زمين نندازين اگه وقت دارين يه راهنمايي بكنين ايشالا اگه فرصت پيش بياد حتما جبران ميكنم)
    Last edited by khaleghe.lahze; 11-09-2012 at 19:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •