تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل در نصب ادیوس 6.1 در ویندوز8

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض مشکل در نصب ادیوس 6.1 در ویندوز8

سلام به شما عزیزان وبزرگواران چنانچه امکان دارد من را در نصب ادیوس 6.1 در ویندوز 8 را راهنمایی بفرمایید چون هنگام نصب ارور13001 میدهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnh40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به شما عزیزان وبزرگواران چنانچه امکان دارد من را در نصب ادیوس 6.1 در ویندوز 8 را راهنمایی بفرمایید چون هنگام نصب ارور13001 میدهد
    در جواب شما دوست عزیز باید بگم که چون هنوز نسخه کامل شده ویندوز هشت نیومده و اون نسخه ای که شما نصب کردید نسخه امتحانیش هست به همین دلیل این ارور ها عادیست شما باید تا 5 آبان ماه صبرکنید تا نسخه کامل ویندوز هشت بیاد امیدوارم که تو اونجا هیچ اروری نداشته باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در جواب شما دوست عزیز باید بگم که چون هنوز نسخه کامل شده ویندوز هشت نیومده و اون نسخه ای که شما نصب کردید نسخه امتحانیش هست به همین دلیل این ارور ها عادیست شما باید تا 5 آبان ماه صبرکنید تا نسخه کامل ویندوز هشت بیاد امیدوارم که تو اونجا هیچ اروری نداشته باشید

با تشکر از شما ولی یک سوال از شما دوست عزیز دارم پس این ویندوز 8 که می گویند نسخه اینترپرایز 9200 نسخه اوریجنال است امکان اینکه نباشد بنظر شما درست است پس چرا نسخه ادیوس 5.12 نصب می شود ولی نسخه 6.1 نصب نمی شود وارور بالا گفته شده را می دهد ممنون می شوم اگر من را راهنمایی بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnh40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از شما ولی یک سوال از شما دوست عزیز دارم پس این ویندوز 8 که می گویند نسخه اینترپرایز 9200 نسخه اوریجنال است امکان اینکه نباشد بنظر شما درست است پس چرا نسخه ادیوس 5.12 نصب می شود ولی نسخه 6.1 نصب نمی شود وارور بالا گفته شده را می دهد ممنون می شوم اگر من را راهنمایی بفرمایید
    همه این سایت ها و فروشگاهها فقط برای فروش و بالا بردن آمار سایت خودشون دست به این کار زدن و به دروغ میگن که نسخه اورجینال ویندوز 8
    در صورتی که بنا به سایت شرکت مایکروسافت نسخه اصلی ویندوز هشت 5 آبان ماه سال جار ی وارد بازار میشه و تا هکر های ایرانی کرکی براش درست کنن یه یکی دوماهی دیرتر از اون تاریخ میتونید برید ویندوز 8 رو بخرید و استفاده کنید و به نظر من تو ویندوز 8 دیگه اروری دریافت نمیکنید و به راحتی میتونید ادیوس 6 رو روش نصب کنید که به نظر من تا اونموقع نسخه 7 ادیوس هم میاد
    بعد اینکه ادیوس 5 نصب میشه و 6 نصب نمیشه فکر کنم دلیلش ایراد ادیوس 6 باشه با یه ادیوس 6 دیگه روش امتحان کن اگه نصب نشد باید منتظر نسخه اورجینال ویندوز 8 باشید

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز ادیوس ۶ فعلا بر روی نسخه ۳۲ بیتی ویندوز ۸ کار میکند . بنا بر اعلام رسمی سایت ادیوس نسخه 6.5 (ونه 6.0.5) بر روی ویندوز ۸ نسخه ۶۴ کار میکند . ولی هنوز کرکی برای ادیوس 6.5 نیامده.

در آغاز فعالیت aram23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان من الان ویندوز 8 نصب کردم ادیوس 6.52از سایت رسمی ادیوس دانلود کردم نصب می شه ولی موقع اجرا ارورcannot use this operating systemرو می ده لطفا اگه کسی می دونه ممنون می شم راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه kakolak90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

الان نسخه 6.5 تو سایت گرس والی هست البته دموش هست رو ویندوز 8 جواب میده فقط تریاله که باید کرکش پیدا کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •