با سلام
چند هفته پیش بعد از ده روز گردش وقتی برگشتم تهران نشستم پشت کامپیوتر سوزش شدیدی رو تو چشمام احساس کردم.
و بعد اون دیگه این سوزش خوب نشده و من رو هر روز اذیت میکنه.یعنی صبخ که از خواب بیدار میشم چشمام عادیه ولی بعد ده دقیقه نشستن پشت مانیتور سوزش شروع میشه و تا نخوابم و استراحت نکنم خوب نمیشه.سوزشش دقیقا شبیه اینه که مثلا پلک نزنیم.احساس میکنم چشمام خشک و سرد میشه سر اون مجبورم تند تند چشمام رو با اب خیس کنم و یا یک جسم گرم یا پارچه گرم بذارم رو پلکهام تا سوزشش بهتر بشه.دوستان علتش چی میتونه باشه؟
اخه من اصلا همچین مشکلی نداشتم دقیقا بعد اینکه از شهرستان برگشتیم این مشکل رو پیدا کردم.اینم بگم اصلا نمیتونم برم اینترنت به دلیل سوزش زیاد چشمها فقط گاهی میشینم فیلم اونم از فاصله زیاد با مانیتور میبینم.
الان ده روزه واقعا اذیت میشم.پشت فرمون بیچاره میشم.البته بگم اگه تو طول روز سراغ کامپیوتر نرم این مشکل اصلا برام پیش نمیاد ولی اگه نیم ساعت برم پشت کامپیوتر تا شب چشمام میسوزه و بهتر نمیشه
مشکل بعدی درد شدید قفسه سینه هنگام صبح و از خواب بیدار شدنه. این درد طوریه که نفس کشیدن رو برام سخت میکنه و مجبورم بیدار شم تا فشار از رو قفسه سینم برداشته بشه.وقتی نفس میکشم قلبم خیلی درد میکنه .
من این بگم همیشه به سمت راست میخوابم.دلیلش چی میتونه باشه؟؟