سلام
اگه میشه من رو در مورد خرید این لپ تاپ راهنمایی کنین.
ارزش خرید داره؟
قیمت کار کردش تمیزش چقدر ارزش داره؟
HP Pavilion DV6 - 3141se
سلام
اگه میشه من رو در مورد خرید این لپ تاپ راهنمایی کنین.
ارزش خرید داره؟
قیمت کار کردش تمیزش چقدر ارزش داره؟
HP Pavilion DV6 - 3141se
سلام لبتاب خوبی هست اما گرافیک ضعیفی داره.از آنجایی که تو قسمت لبتابهای گیم تاپیک زدین ...
اگر از برند hp قصد خرید دارید بهتره 6c45 را تهیه فرمایید که حتی 30-40 تومانی هم ارزانتره
گرافیک 7690 داره.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
آخه صاحبش میگه مکس پین 3 رو به راحتی اجرا میکنه.
بعدشم مگه کارت گرافیک و رمش قابل ارتقا نیست؟
من بیشتر قدرت cpu برام مهمه
دوست عزیز وقتی در یک محدوده قیمت، مدلی جدیدتر باشه، با کانفیگ بهتر و کمی قیمت بهتر، چه لزومی هست بدتر رو بخری؟ کیفیتشون هم مشابه هم هستش.
کارت گرافیک اصلا قابل ارتقا نیست و فقط رم و هارد رو میشه ارتقا داد
قدرت سی پی یو هر دو مثل هم هستش. cpu:ci5 2450
7470 در مقابل 7690 خیلی ضعیفه.
در واقع 7470 همان گرافیک 6490 هستش که روی اچ پی 4530 هست. 4530 هم حدود 1250 هستش با همان پردازنده ci5
7690 از گرافیک 630 جیفورس هم قویتره که روی خیلی از لبتابهای گیم تا رده 2 تومان هستش.
شما دست گذاشتید روی یه لبتاب خوب که دو عیب داره قیمت بالا، گرافیک ضعیف. 6c45 همان لبتاب هست که اون دو ایراد رو نداره.
موفق باشی
دوستان کسی از این مدل نداره؟ تا 1 ساعت دیگه من باید جواب بدم که میخرمش یا نه پس اگه کسی میتونه راهنماییم کنه خواهشا زودتر
شرمنده دوست عزیز. من این همه توضیح برای شما دادم. هر جور میل خودتون هست.
موفق باشی
ویرایش: رده بندی کارتهای گرافیک
رتبه 92 و رتبه 210 را ملاحظه فرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون.
مطمئنی که کارت گرافیکش قابل ارتقا نیست؟این لینک رو ببین زده ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
آقا این چه حرفیه که مطمئنی قابل ارتقا هست یا نیست.
الان یکی از شما بپرسه روزه یا شب. شما در اینکه روز هست شک دارید؟
نمیدونم چرا اون لینک رو نشون نمیده اونجا زده که قابل ارتقا هست من که از خودم نمیگم.
Last edited by HOOMAN_per; 10-09-2012 at 15:30.
لینک های فارسی نشان داده نمیشه.
گفتنی ها گفته شد شما اگر تمایل به خرید و ارتقادارید شخصا مانع نمیشم چون رسالت خودم رو انجام دادم.
شما وقتی خودتان میخواهید اون مدل خاص را بگیرید پس چه لزومی به مشاوره هست.
خیلی سادست. مثلا در مدلهای بعضی برندها مثل ایسر یا لنوو یا فوجیتسو و ... یک مدل یک اسم داره که ممکنه چند کانفیگ داشته باشه. مثل دل 5110 که حداقل 10 نوع کانفیگ داره و همشون یک اسم دارن. که در اچ پی اینطور نیست و هر کانفیگ نام جداگانه داره
بهرحال خودتون میدونید. در لبتاب فقط رم و هارد قابل ارتقا هستن. هارد با تعویض و رم با اضافه شدن یک رم دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)