سلام Led ميخوهم بخرم تا 1.5 ميليون فقط كيفيت و وضوح برام مهمه و دگر هيچ. نظرتون در مورد X.Vision LE-42KD30 چيه؟
سلام Led ميخوهم بخرم تا 1.5 ميليون فقط كيفيت و وضوح برام مهمه و دگر هيچ. نظرتون در مورد X.Vision LE-42KD30 چيه؟
من یه هفته ای میشه یه LED sony EX520 40 از بانه گرفتم بدون گارانتی 1400 که وضوح تصویر و کیفیت عالیه و حرف نداره
من 42KD30 xvision دارم . مدل خوبیه . توی تصاویر اکشن هم کم نمیاره چون فرکانسش 120 هرتز هست .
کلا" مشخصات خوبی داره . گیرنده دیجیتال داخلی داره - انواع فرمتها رو با usbاش تست کردم ، تقریبا" اکثر فرمتها رو با usb راحت پخش میکنه - میشه برنامه های تلویزیونی مورد علاقه خودتو باش ضبط کنی ، ماه رمضون هم چند تا از سریالها رو باهاش ضبط کردم . به نظرم با توجه به امکاناتی که داره قیمتش خوبه . کیفیت تصویرشم خوبه . من 1,240,000 تومن خریدمش .
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون من به امکانات یو اس بی و ضبط و ... کار ندارم فقط یه چیزی را واضح نفهمیدم. کیفیتش خوبه یعنی چی؟! برای من کیفیت خیلی مهمه آیا به نظر شما کیفیتش عالیه یا تنها به کلمه خوب اکتفا مکنید. باتشکر از شما
من در مغازه با ال جی مقالسه کردم. کیفیتش اگر نگم بهتر از ال جی بود، بدتر هم نبود. البته اونجا که دیدم کارتون گذاشته بود حالا خودت هم از نردیک ببین. اینم مد نظر داشته باش که اکس ویژن تازه اومده و مثل برندهای معتبر نیست که امتحان پس داده باشه. از نظر دوام مثل هندونه در بسته می مونه یه وقت دیدی عمری کار کرد یه وقتم دیدی سر یه سال خراب شد.
Last edited by smhsh121; 11-09-2012 at 21:12.
ممنون از کمک شما فقط یه سوال شما که مغازه دارید چی پیشنهاد میدید؟ اولویت اولم سامسونگه.
من مغازم کجا بوده
ولی منم سامسونگ رو توصیه می کنم. البته الان با این وضع ارز نمی دونم قیمتاش هنوزم مناسب هست یا نه.
جیگر حالا کدوم مدل سامسونگ را پیشنهاد میکنی تو مایه های 40 اینچ و بالاتر با توجه ب اولویت اولم که کیفیته
والا تو این آشفته بازار مثل اینکه فعلا چیزی فروحته نمیشه تا قیمت دلار به ثبات برسه. شما ببین چه مدل هایی به بودجت می خوره بعدش بگو تا بگم![]()
من بودم حدودا 1400 تومنه . شما چه مدلی از سامسونگ را پیشنهاد میدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)