تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: مشاوره براي خريد LED تا 1.5 ميليون

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض مشاوره براي خريد LED تا 1.5 ميليون

سلام Led ميخوهم بخرم تا 1.5 ميليون فقط كيفيت و وضوح برام مهمه و دگر هيچ. نظرتون در مورد X.Vision LE-42KD30 چيه؟

آخر فروم باز avril's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هفته ای میشه یه LED sony EX520 40 از بانه گرفتم بدون گارانتی 1400 که وضوح تصویر و کیفیت عالیه و حرف نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من 42KD30 xvision دارم . مدل خوبیه . توی تصاویر اکشن هم کم نمیاره چون فرکانسش 120 هرتز هست .
    کلا" مشخصات خوبی داره . گیرنده دیجیتال داخلی داره - انواع فرمتها رو با usbاش تست کردم ، تقریبا" اکثر فرمتها رو با usb راحت پخش میکنه - میشه برنامه های تلویزیونی مورد علاقه خودتو باش ضبط کنی ، ماه رمضون هم چند تا از سریالها رو باهاش ضبط کردم . به نظرم با توجه به امکاناتی که داره قیمتش خوبه . کیفیت تصویرشم خوبه . من 1,240,000 تومن خریدمش .

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

من 42KD30 xvision دارم . مدل خوبیه . توی تصاویر اکشن هم کم نمیاره چون فرکانسش 120 هرتز هست .
    کلا" مشخصات خوبی داره . گیرنده دیجیتال داخلی داره - انواع فرمتها رو با usbاش تست کردم ، تقریبا" اکثر فرمتها رو با usb راحت پخش میکنه - میشه برنامه های تلویزیونی مورد علاقه خودتو باش ضبط کنی ، ماه رمضون هم چند تا از سریالها رو باهاش ضبط کردم . به نظرم با توجه به امکاناتی که داره قیمتش خوبه . کیفیت تصویرشم خوبه . من 1,240,000 تومن خریدمش .
    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون من به امکانات یو اس بی و ضبط و ... کار ندارم فقط یه چیزی را واضح نفهمیدم. کیفیتش خوبه یعنی چی؟! برای من کیفیت خیلی مهمه آیا به نظر شما کیفیتش عالیه یا تنها به کلمه خوب اکتفا مکنید. باتشکر از شما

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون من به امکانات یو اس بی و ضبط و ... کار ندارم فقط یه چیزی را واضح نفهمیدم. کیفیتش خوبه یعنی چی؟! برای من کیفیت خیلی مهمه آیا به نظر شما کیفیتش عالیه یا تنها به کلمه خوب اکتفا مکنید. باتشکر از شما
    من در مغازه با ال جی مقالسه کردم. کیفیتش اگر نگم بهتر از ال جی بود، بدتر هم نبود. البته اونجا که دیدم کارتون گذاشته بود حالا خودت هم از نردیک ببین. اینم مد نظر داشته باش که اکس ویژن تازه اومده و مثل برندهای معتبر نیست که امتحان پس داده باشه. از نظر دوام مثل هندونه در بسته می مونه یه وقت دیدی عمری کار کرد یه وقتم دیدی سر یه سال خراب شد.
    Last edited by smhsh121; 11-09-2012 at 21:12.

6. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

من در مغازه با ال جی مقالسه کردم. کیفیتش اگر نگم بهتر از ال جی بود، بدتر هم نبود. البته اونجا که دیدم کارتون گذاشته بود حالا خودت هم از نردیک ببین. اینم مد نظر داشته باش که اکس ویژن تازه اومده و مثل برندهای معتبر نیست که امتحان پس داده باشه. از نظر دوام مثل هندونه در بسته می مونه یه وقت دیدی عمری کار کرد یه وقتم دیدی سر یه سال خراب شد.
    ممنون از کمک شما فقط یه سوال شما که مغازه دارید چی پیشنهاد میدید؟ اولویت اولم سامسونگه.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون از کمک شما فقط یه سوال شما که مغازه دارید چی پیشنهاد میدید؟ اولویت اولم سامسونگه.
    من مغازم کجا بوده
    ولی منم سامسونگ رو توصیه می کنم. البته الان با این وضع ارز نمی دونم قیمتاش هنوزم مناسب هست یا نه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

جیگر حالا کدوم مدل سامسونگ را پیشنهاد میکنی تو مایه های 40 اینچ و بالاتر با توجه ب اولویت اولم که کیفیته

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

جیگر حالا کدوم مدل سامسونگ را پیشنهاد میکنی تو مایه های 40 اینچ و بالاتر با توجه ب اولویت اولم که کیفیته
    والا تو این آشفته بازار مثل اینکه فعلا چیزی فروحته نمیشه تا قیمت دلار به ثبات برسه. شما ببین چه مدل هایی به بودجت می خوره بعدش بگو تا بگم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

من بودم حدودا 1400 تومنه . شما چه مدلی از سامسونگ را پیشنهاد میدین؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •