تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: دایره

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض دایره

با سلام
    دوستان اگر به این سوال من پاسخ بدید ممنون میشم
    چرا دایره کاملترین شکل در میان اشکال دو بعدی هست؟
    اگر توضیح ریاضی هم داره لطفا قرار بدید

2. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من احتمالا دلیلش تاریخی هست بخصوص وقتی شما اونو با چندضلعی‌های منتظم مقایسه میکنین وقتی در محیط برابر یک n-ضلعی به سمت بینهایت میره به دایره میل خواهد کرد. ازونجائی که دایره حد نهائی یک چنین دنباله‌ای هست بهش کامل میگفتن. حالا خاصیت‌های زیادی هم داره که میشه اضافه کرد بهش:
    اینکه در محیط برابر بیشترین پوشش مساحتی رو داره
    تقارنش کامله، در واقع بینهایت محور تقارن داره

4. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

با سلام
    دوستان اگر به این سوال من پاسخ بدید ممنون میشم
    چرا دایره کاملترین شکل در میان اشکال دو بعدی هست؟
    اگر توضیح ریاضی هم داره لطفا قرار بدید
    سلام منظور از كامل بودن دايره چيست؟بايد اول تعريف كامل بودن را داشته باشيم چون مثلا در گراف ها ما تعريف گراف كامل را داريم اگر در گوگل (كامل بودن دايره )را سرچ كنيد مطالب جالبي پيدا مي كنيد مثل (حج و ماندالا)دقت كنيد ماندالا نه ماندلا يا دايره ين و يانگ و مطالب جالب ديگربا تشكر
    Last edited by kvhsade; 07-09-2012 at 11:29.

6. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام منظور از كامل بودن دايره چيست؟بايد اول تعريف كامل بودن را داشته باشيم چون مثلا در گراف ها ما تعريف گراف كامل را داريم همانطور كه همه ميدونيم رياضي علمي دقيق و تعريف هاي رياضي جامع و مانع است با تشكر
    کاملا صحیحه .
    من نه تنها در هیچ متن علمی ریاضی چنین کلمه ای رو ندیدم بلکه با جستجویی که در اینترنت انجام دادم متوجه شدم «
    کاملترین شکل در میان اشکال دو بعدی » به هیچ عنوان تعریف ریاضی نیست . اینطور که از شواهد و قرائن بر می یاد این عبارت و نظیر اون رو فلاسفه در بحث های منطقی به کار می بردند. همچنین به عنوان بحث نماد شناسی مورد استفاده قرار گرفته .

در ذیل عنوان «کمال» در ویکیپدیا نظرات فلسفی فلاسفه ی کهن رو در مورد کمال بررسی کردند که عده ای در مورد کامل بودن دایره اظهار نظر کردند . من جایی نقل قول دیدم که شیخ الرئیس ابوعلی سینا هم در کتاب شفا دایره رو شکلی کامل معرفی کرده که البته چون این کتاب جایی برای دانلود وجود نداره نتونستم این عبارت رو در کتاب شفا پیدا کنم. همچنین برخی کتب نزدیک به ادیان مختلف هم ادعای کمال دایره رو کرده اند . همین طور در حوالی ایران و بین النهرین هم استفاده از دایره رایج هست .

اما هیچ کجا نه تنها اثباتی ریاضی از این موضوع نیست بلکه فلاسفه در تعریف کمال هم با هم اختلاف دارند . همونطوری که جناب MasterGeek فرمودند اگر بگید کامل ترین شکل متقارن ، این به یک تعریف ریاضی نزدیک تر هست . و اون وقت جواب دایره می شود.

می تونید این منابع رو مطالعه بفرمایید :

1.نقل قول ابوعلی سینا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.بررسی تطبیقی دایره به عنوان نماد دینی در تمدن‌های بین‌النهرین، ایران، آیین بودایی هند و چین

3.نقل قول ویکی پدیا:

Another early idea — one that was to be espoused by many illustrious writers and artists of various periods — found perfection in the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wrote in the Physica that the circle was "the perfect, first, most beautiful form." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wrote in De natura deorum (On the Nature of the Gods): "Two [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] are the most distinctive: of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... and of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... There is nothing more [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] than these forms."
    4.توضیحاتی در مورد دایره و کامل بودن از نظر تقارن

8. 3 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در واقع من تعریفی و توضیحی امروزی برای این حرف میخوام و معتقد نیستم لزوما توضیحات قدیمی تر درستر باشن یا مشتی نقل قول یا نظریات و مطمئن هستم باید تعریفی ریاضی برای این مسئله وجود داشته باشه
    نوشته ی دوستمون سوال دیگری هم در ذهنم ایجاد کرد، تکامل از چه نظر؟ اینکه گفته میشه دایره کامل هست از چه نظر گفته میشه؟
    به دلیل اینکه از نظر فضایی که اشغال میشه با همون قطر افقی(طول) و قطر عمودی(ارتفاع) مربع میتونه شکل کاملتری باشه و دایره در درون اون قرار میگیره
    پس طبیعتا این تکامل از نظر فضای اشغال شده نمیتونه باشه و اینکه هنوز جوابم رو نگرفتم و دوستان نظرات خودشون رو بذارن

10. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما الان دارید سه تا مطلب رو می گید : 1.شکل کامل چیست ؟ 2.دایره کامل است ؟ 3.چرا دایره کامل است؟
    وقتی برای سوال اولتون تعریف ریاضی وجود نداشته باشه ، شما چطور دنبال حل و رفع دو تا سوال بعدی هستید ؟
    شما فرمودید مطمئنید «شکل کامل» یک تعریف ریاضی هست. هر جا تونستید این تعریف رو پیدا کنید دو تا سوال بعدی خود به خود پاسخ داده خواهد شد.

دوستمون kvhsade مثال خوبی زدن. ما در مبحث گراف تعریفی تحت عنوان «گراف کامل» داریم . آیا شما می تونید در کل ریاضیات تعریف «شکل کامل» رو پیدا کنید ؟ اصولا «شکل کامل» تعریف ریاضی نیست

12. این کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما الان دارید سه تا مطلب رو می گید : 1.شکل کامل چیست ؟ 2.دایره کامل است ؟ 3.چرا دایره کامل است؟
    وقتی برای سوال اولتون تعریف ریاضی وجود نداشته باشه ، شما چطور دنبال حل و رفع دو تا سوال بعدی هستید ؟
    شما فرمودید مطمئنید «شکل کامل» یک تعریف ریاضی هست. هر جا تونستید این تعریف رو پیدا کنید دو تا سوال بعدی خود به خود پاسخ داده خواهد شد.

دوستمون kvhsade مثال خوبی زدن. ما در مبحث گراف تعریفی تحت عنوان «گراف کامل» داریم . آیا شما می تونید در کل ریاضیات تعریف «شکل کامل» رو پیدا کنید ؟ اصولا «شکل کامل» تعریف ریاضی نیست
    شکل کامل در واقع یا کلا تکامل در واقع معنی نداره به دلیل اینکه کامل بودن ممکن هست از نظر هر شخص مفهمومه دیگری باشه و این یک تعریف فلسفیه
    اما برای هر صحبتی باید یک تعریف ریاضی وجود داشته باشه به دلیل اینکه ریاضی زبان طبیعت هست
    فقط لطفا اگر میتونید جواب سوالم رو بدید پست ارسال کنید چون واقعا وقت توضیح و بحث ندارم

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اما برای هر صحبتی باید یک تعریف ریاضی وجود داشته باشه به دلیل اینکه ریاضی زبان طبیعت هست
    این صحبت شما اشتباه هست. هر کس هر صحبتی بکنه دلیلی نداره که در ریاضیات هم تعریفی متناظر با صحبتش وجود داشته باشه . تعاریف در ریاضیات مشخص هستند . مثلا اگر یکی بگه عدد 5 عدد خوشگلی هست آیا ما باید بپذیریم که «خوشگل بودن» یک تعریف ریاضی است ؟ یا این که اون شخص بیاد بگه که چرا به عدد 5 صفت «خوشگل» رو می ده ؟
    تا کامل بودن رو از نظر ریاضی معنا نکنید چطور می خواید بفهمید چرا دایره کامل هست ؟

فقط لطفا اگر میتونید جواب سوالم رو بدید پست ارسال کنید چون واقعا وقت توضیح و بحث ندارم

دوست من اینجا یک فروم عمومی هست و هر شخصی حق پست دادن در هر تاپیک رو داره . باور کنید من نمی خوام وقت جنابعالی رو بگیرم یا شما رو ملزم به بحث کردن کنم . من امیدوار بودم بتونم حقایقی رو در یک جمع دوستانه بازگو کنم و کمکی بکنم. اگر از شنیدن صجبت هایی که بر پایه ی ریاضیات هست خیلی خوشتون نمی یاد می تونید دیگه پست ندید نه این که به کسی بگید لطفا پست نده چون حوصله ی بحث ندارم.

15. 4 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

شکل کامل در واقع یا کلا تکامل در واقع معنی نداره به دلیل اینکه کامل بودن ممکن هست از نظر هر شخص مفهمومه دیگری باشه و این یک تعریف فلسفیه
    سلام كاربر گرامي قبل از هر چيزاين يك بحث علمي است و شما نميتوني چون تا حالا جواب سوال را نگرفتي ديگران را از نظر دادن منع كني همانطور كه قبلا گفتم رياضي علم دقيق و زيبايست و تا تعريف جامع و مانعي از مطلب موجود نباشه با حدس و گمان نميشه جواب سوال را داد عدم توجه به اين مسئله گاهي باعث بوجود آمدن پارادكس هايي وحشتناك در رياضي نظير پارادكس راسل در سال 1902 ميلادي در نظريه مجموعه ها كه از بي توجهي به (مجموعه همه مجموعه ها)كه جماعت رياضيدانان آن سالها را به لرزه در آوردناشي مي شود گذشته از آن پايه اين علم به وسيله همان دانشمندان در گذشته و زمان قديم بوجود آمده ونميشه گفت چون اينا قديمي بودند پس ما نظر آنها را قبول نداريم اصولا اساس قبول و رد يك مطلب علمي عقل سليم است نه قديمي و جديد بودن آن خب هر يك از كاربران (بخصوص جناب kesel)به فراخور خودشون مطلبي را در جواب سوال ها مطرح ميكنند كه در نهايت ميتواند به فهم مطلب كمك كند اميدواريم باز هم شما در اين بحث ببينيم پس بايد در بحث شركت كرد تا به كمك همديگر جواب سوالها را بديم با تشكر
    Last edited by kvhsade; 09-09-2012 at 00:51.

17. 3 کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این صحبت شما اشتباه هست. هر کس هر صحبتی بکنه دلیلی نداره که در ریاضیات هم تعریفی متناظر با صحبتش وجود داشته باشه . تعاریف در ریاضیات مشخص هستند . مثلا اگر یکی بگه عدد 5 عدد خوشگلی هست آیا ما باید بپذیریم که «خوشگل بودن» یک تعریف ریاضی است ؟ یا این که اون شخص بیاد بگه که چرا به عدد 5 صفت «خوشگل» رو می ده ؟
    تا کامل بودن رو از نظر ریاضی معنا نکنید چطور می خواید بفهمید چرا دایره کامل هست ؟
    شما صحبتای منو رو درست مطالعه نمیکنی و وقت منم میگیری!!!!
    ببخشید رک گفتم اما به نظرم همینطوره و شما حتی نمیدونی تعریف ریاضی یعنی چی
    خوشگل بودن تعریفی ریاضی نیست بلکه یک تعریف شخصیه
    تعریف یا توضیح ریاضی چیز دیگری هستن

دوست من اینجا یک فروم عمومی هست و هر شخصی حق پست دادن در هر تاپیک رو داره . باور کنید من نمی خوام وقت جنابعالی رو بگیرم یا شما رو ملزم به بحث کردن کنم . من امیدوار بودم بتونم حقایقی رو در یک جمع دوستانه بازگو کنم و کمکی بکنم. اگر از شنیدن صجبت هایی که بر پایه ی ریاضیات هست خیلی خوشتون نمی یاد می تونید دیگه پست ندید نه این که به کسی بگید لطفا پست نده چون حوصله ی بحث ندارم.
    قوانین عمومی :
    8- لطفا در صورتي که جواب يک سوالي را نمي دانيد از ارسال مطالبي که باعث شلوغ کردن آن تاپيک ( يا سوال ) شود خودداري فرماييد. در صورتي که بحث خاصي داريد مي توانيد براي خودتان يک تاپيک عمومي باز کنيد.
    دوستان فقط در صورتی که جواب سوال من رو دارند پست ارسال کنن تا استفاده کنیم
    پست های شبیه به MasterGeek که بر پایه استدلالات ریاضی هستن نه پست هایی که شروع کننده یه بحث فلسفی هستند
    با تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •