با سلام بالاخره ويندوز 2000 سرورم درست شد
شرحي از آنچه گذشت :
سيستم من ويندوز سرور 2000 روش نصبه و حالا كه روشنش مي كنم پيغام زير را در هنگام بوت نمايش مي دهد و ويندوز بالا نمياد :
BootFailure From previous device .
boot Failure
insert boot diskettein A:
press any key when ready
هر كاري كه به ذهنم رسيد انجام دادم ولي موفق نشدم سيستم را بالا بيارم
شرح كارها
1- هارد را به يك سيستم سرحال وصل كردم اول كه هارد رو نمي شناخت با نرم افزار پارتيشن ريكاور پارتيشن هاي اونو برگردوندم و تونستم محتويات اون را ببينم.
2- با آنتي ويروس ارجينال ويروس كشي كردم تعداد 49 تا فايل ويروسي پيدا كرد و حذف يا قرنطينه نمود.
3- هارد را به سيستم اصلي انتقال دادم و روشن كردم اما بازهم همون پيغام
4- با نرم افزار ERD Commander 2008 بوت كردم با انتخاب ويندوز بالا آمدم و هر چه راه حل داخل نرم افزار مورد نظر بود را اجرا كردم بازهم ريستارت كردم اين دفعه هم نشد.
5- دوباره ريستارت كردم و اين دفعه با سي دي ويندوز 2000 سرور بالا آمدم و به windows repair بوت كردم و chkdsk , FixBoot , fix mbr را اجرا كردم و همگي با موفقيت انجام شدند ولي باز هم نشد.
6 - پاور و كابل ديتا و برق و همه را عوض كردم بايوس را به پيش فرض برگردوندم تنظيمات اولويت بوت و ساتا و ... را همه انجام دادم بازهم پيغام عدم امكان بوت
پس نتيجه اينكه: علاوه بر مشكل ويروس و Unlockted شدن و حذف پارتيشن هاي هارد كه با ويروس كشي و پارتيشن ريكاوري حل شدند ؛ مشكل از سيستم عامل ويندوز 2000 بود و هركاري مي كردم كه بتونم ريپير كنم نمي شد حتي قابليت نصب ويندوز 2000 بصورت ريپير ويندوز قبلي را نداشتم و در يك اتفاق آزمون و خطا براي نصب ويندوز رفتم كه هنگامي كه به مرحله فرمت درايو رسيد پشيمان شدم و با ESC , F3 خارج شدم اما در كمال تعجب سيستم ريستارت شد و براي اولين بار پس از 4 روز صفحه بوت ويندوز سرور 2000 را ديدم و با پيگيري نصب و اتمام آن به صورت UPgrad به ويندوز وارد شدم و تمام برنامه هام وجود داشتن و به ياري خداوند توانستم سيستم را بالا بيارم
ضمن عذر اتلاف وقت گرامي عزيزان، دوست داشتم تجربه فوق در خدمت دوستان باشه شايد زماني از كار كسي گره گشايي كرد و ما را دعا نمايند.