تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: چطوری از یه پنجره به یه صفحه برم؟!

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض چطوری از یه پنجره به یه صفحه برم؟!

سلام...
    من میخوام کاربر روی یه تکست بلاک( فراموشی رمز عبور) کلیک بکنه،( توی یه پنجره!)....
    یه پنجره‌ی دیگه نمایش داده بشه که این یکی Window نیست و Page میباشه....(ترجمه‌ی ویندو رو میدونم!!)...
    و میخوام بازگردانی پسورد، توی 3 مرحله(سه صفحه) صورت بگیره....

همچنین تو ادام، برای انجام دادن کلی کار دیگه(مثلا گزارش گرفتن! یا اضافه کردن و ....) به ساختار صفحه‌ای نیاز دارم.... چرا که نیاز به دادن اطلاعات طبقه‌بندی شده‌ی زیاد هستم و دوست دارم اینجوری نظم بدم به کار!!
    ولی متاسفانه هر کاری میکنم، راه حلی غیر از Frame ها نیست.... نمیدونم باید چیکار کنم....
    میشه راهنمایی کنین؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

درست متوجه منظور شما نشدم کمی بیشتر توضیح بدهید شاید توانستم کمکی بکنم

شما میخواهید با فشار دادن دکمه ای ، صفحه اینترنت اکسپلورر باز شود و با گرفتن مشخصات خاصی رمز عبور برای فرد ارسال شود

اگر اینجور باشه شما نیاز به هاست و دیتابیس و . . . و در انتها طراحی صفحه اینترنتی که ثابت باشد

کاربر با دادن اطلاعات رمز عبور خود را بازیابی خواهید کرد و سپس با میل سرور یا اس ام اس رمز عبور ارسال خواهد شد

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.... ممنون از پاسخ ولی جوابش رو ساختم!!!( وقتی راه حل استاندارد نیست باید برنامه نویسی عمل کرد دیگه!).....

اگر با ساختار Page ها در WPF اشنا باشید، دیگه پنجره‌ی مرورگر باز نمیشه و یه پنجره‌ی معمولی مثل هر فرم دیگه‌ای بهتون میده که میتونین توش Navigate کنین...(یعنی تمام محتوی داخل فرم عوض بشه، بدون اینکه فرمی رو عوض بکنیم و صدالبته بدون اینکه نیاز داشته باشیم کنترل ها رو روی هم بچینیم و مخفیشون کنیم!!! طراحی هر صفحه توی یه فرم جدا صورت میگیره....

فقط من 2 مشکل دارم الان با صفحه ها:
    1- نمیشه سایزشون رو هیچ جوری عوض کرد و قفلش کرد!!( من تمام متد های در سطح Page و Window رو ست کردم، ولی راهی برای بزرگ کردن صفحه ها نیست....(یعنی از یه صفحه‌ی 300*200 بری به یه صفحه‌ی 500*700، صفحه‌ی دوم رو تو همون سایز 200*300 نشون میده!!!!)
    2- امکان خروج نیست!! یعنی نه Application.Exit() داریم و نه This.Close() !! موندم بازم باید تقلب بکنم یا اینکه راه حل بهینه داریم براش؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببخشید متوجه نشدم که منظور شما wpf هست

زیاد wpf کار نکردم اما تا جایی که یادم هست دستور خروج اینجور شکلی داشت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •