با سلام
در ايميل ياهو گذينه اي به نام option است كه در آن مشخصات ايميل خود رو عوض ميكنيم .( ID و ...)
خواستم اسم وفاميل خودم رو عوض كنم اما گزينه اي براي عوض كردن آن پيدا نكردم لطفا هركس راهي براي عوض كردن آن بلد است آموزش دهد با تشكر بسيار
با سلام
در ايميل ياهو گذينه اي به نام option است كه در آن مشخصات ايميل خود رو عوض ميكنيم .( ID و ...)
خواستم اسم وفاميل خودم رو عوض كنم اما گزينه اي براي عوض كردن آن پيدا نكردم لطفا هركس راهي براي عوض كردن آن بلد است آموزش دهد با تشكر بسيار
سلام
شما كه وارد ياهو ميلي مي شويد . بالا سمت چپ نوشته My Account. در اونجا می تونید اسم,فامیل , کشور و ..... رو edit کنید.
اين كارو كردم ولي باز وقتي ايميل مي فرستم اسم و فاميل قبلي رو براي طرف مقابل نمايش ميدهد!!!
شما بعد از اعمال تغييرات بايد كليد save رو بزني كه سيو بشه تغييراتت.
موفق باشي.
اين كارو كردم و الا ن وقتي وارد my account خودم ميشم همان اسم و فاميلي كه الا ن گذاشتم رو نمايش مي ده ولي با كمال تعجب وقتي ايميل مي فرستم اسم و فاميل قبلي رو براي طرف نمايش مي ده لطفا كمك كنيد.
شما برو اينجا رو هم عوض كننتيجه رو بكو: option->General Preferences->Name and Email-> فيلد From name: رو توش اسمت رو بنويس.
موفق باشي.
اين كار كه ميگم بكن درست ميشه :
وارد ميل بشو.گوشه بالا سمت راست بزن روي options حالا از صفحه اي كه باز شده از طرف چپ صفحه account information رو انتخاب كن.يك صفحه باز ميشه كه دوباره بايد sighn in كني پس اينكار رو بكن.
حالا توي صفحه ي اي كه باز شده از قسمت Address/Contact Information بايد اطلاعات خودت رو عوض كني يعني همون چيزي كه خواستي!
Address/Contact Information Edit
Name: اسم شما
Home Address:
آدرس شما
Phone: - not set -
Mobile: - not set -
Fax: - not set -
اگه edit رو بزنی میتونی اونا رو تصحیح کنی. آخر سر هم finish
خبرشو بده درست شد یا نه...
یه میل بزن به خودت ببین اسمت رو جدیده مینویسه یا نه هنوز.![]()
سلام بچه ها درست شد !!! دستتون درد نكنه.
ولي فقط روشي رو كه ehsan_monster گفته بود كار كرد و روشي رو كه venlo عزيز گفته بود نتيجه اي نداشت همچنين به گفته mkoleiny عزيز يه ايميل جديد ساختم ولي باز هم نتيجه اي در بر نداشت
در كل دستتون درد نكنه مخصوصا ehsan_monster عزيز هميشه موفق باشيد
خواهش مي كنم عزيز و خوشحالم كارت راه افتاد.نوشته شده توسط ali1234
موفق باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)