تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در پابلیش کردن فرم دارای فایل swf در vs2010(نحوه ایجاد فایل اجرایی از فرم دارای ویدئو در vs )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

14 مشکل در پابلیش کردن فرم دارای فایل swf در vs2010(نحوه ایجاد فایل اجرایی از فرم دارای ویدئو در vs )

سلام؛

من یه فرمی در ویژوال استدیو درست کردم که در آن فایل با پسوند SWF رو نمایش میده.

من می خوام این برنامه رو به یه فایل اجرایی تبدیل کنم که توی هر کامپیوتری اجرا بشه.

..
    واسه اینکار من از پابلیش خود ویژوال استفاده کردم اما تنظیمات مبتنی بر اینکه فایل swf رو همراه برنامه پابلیش کنه وجود نداره.
    (برای مثال می دونیم اگه کامپوننتی مثه dev تو برنامه استفاده شده به کمک تنظیمات پابلیش میشه اونو در ست آپ برنامه گذاشت که در زمان نصب روی هر کامپیوتر دیگه مشکلی به وجود نیاد)
    اما من نمی دونم چه طور میشه فایل فلشمو بذارم و البته یه نکته ی دیگه ای هم که وجود داره اینه
    که در زمان کد نویسی چه جوری آدرس فایلمو بدم .(با توجه به اینکه قرار روی هر کامپیوتری اجرا شه)

کد من به این صورته:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    public partial class VideoPlayer : Form
    {
    public VideoPlayer()
    {

InitializeComponent();
    axShockwaveFlash1.Movie = Application.StartupPath + "\\s.swf";
    }}

با تشکر

کاربر فعال تالار .Net Msba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ! My Mind

پيش فرض

با همون Application.StartupPath در هر کامپیوتری بدون مشکل اجرا خواهید کرد. فقط کافیه فایل فلاشتون کنار فایل اجرایی برنامه باشه.
    شما Adobe Flash Player رو جزء اجزای مورد نیاز نصب (PreReq) قرار بدهید. زمانی که از فلش استفاده می کنید از فایلی نظیر Flash9b.ocx و یا Flash10a.ocx و فایل هایی با این نوع اسامی استفاده می کنید. این فایل ها توسط خود نصاب Flash Player نصب و Register می شوند. فقط فراموش نکنید که نسخه نصاب فلش شما از نسخه ای که با آن برنامه را نوشتید جدیدتر باشد و یا اینکه هم نسخه باشند.

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با همون Application.StartupPath در هر کامپیوتری بدون مشکل اجرا خواهید کرد. فقط کافیه فایل فلاشتون کنار فایل اجرایی برنامه باشه.
    شما Adobe Flash Player رو جزء اجزای مورد نیاز نصب (PreReq) قرار بدهید. زمانی که از فلش استفاده می کنید از فایلی نظیر Flash9b.ocx و یا Flash10a.ocx و فایل هایی با این نوع اسامی استفاده می کنید. این فایل ها توسط خود نصاب Flash Player نصب و Register می شوند. فقط فراموش نکنید که نسخه نصاب فلش شما از نسخه ای که با آن برنامه را نوشتید جدیدتر باشد و یا اینکه هم نسخه باشند.

موفق باشید.
    بله مشکل هم همین بود که در تنظیمات پابلیش فایلم رو همراه بقیه فایلهای اصلی ضمیمه نمی کرد و

این به این خاطر بود که Build Action فایل مورد نظرم none بود و باید content ست می شد.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •