سلام دوستان الان که دارم این متن رو مینویسم به سایتای مختلفی سر زدم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم و تنها نتیجه این بوده که از بین برندهای hp و asus لپ تاپ بخرم ,دوستان این لپ تاپ برای برادرم میخوام که دو ترمش مونده و برای انجام پروژه های پایان نامه به لپ تاپ نیاز داره ضمنآ با برنامه های گرافیکی خیلی سر و کار داره (همچنین گیم در سطح لالیگا)
چندتا راهنمایی میخواستم(این رو هم بگم که نهایت بودجه یک میلیون و پانصد هزار میباشد):
1.تو چندسایت خوندم با اومدن اولترابوک دیگه لب تاب داره از بازار خارج میشه.آیا همینطوریه و من باید به فکر خرید اولترابوک باشم؟؟
2.من اصرار دارم که تا آخرای مهر صبر کنه چون با اومدن ویندوز8 تغییرات زیادی در سخت افزار لب تاب ها از جمله آمدن حافظه ی ssd,و فناوری Ivy Bridge (نسل سوم )پردازنده های اینتل و مجتمع شدن گرافیک با پردازنده و این چیزا نظر شما چیه آیا همینطوریه و خرید لپ تاپ در این زمان (تا قبل از مهر)اشتباهه البته بگم که برادرم نمیخواد صبر کنه و نهایتا تا دو روز دیگه باید بخره(فقط میخوام نظرتون رو بدونم)
3.من دو مدل hp 4540 و asus k55 v رو فقط بخاطر Ivy Bridge بودنشون بنظرم بهتره(دارم میگم فقط به نظرم اینطوره) حالا به نظر شما این نظر من صحیحه و این که اگه پردازنده Ivy Bridge core i5باشه از سی پی یو core i7 candy bridge بهتره؟؟
4.شما چه مدلهایی از hp , asus پیشنهاد میکنید که همه ی قطعاتش بخصوص cpu و کارت گرافیکش بالا باشه؟؟
"اینقدر که واسه لب تاب از این سایت به اون سایت رفتم و نتیجه ای نگرفتم کلافه شدم خواستم از شما راهنمایی بگیرم تا کمکم کنین فقط فناوری لپتاپ های موجود حال حالا ها دوم داره؟؟دوستان اگه متنم زیاد شد ببخشید,فردا میخوایم بخریم پس ممنون میشم سریع جواب بدید و این که یه چیزی باشه که با اومدن فناوری های جدید که در بالا گفتم از دور خارج نشه..