با سلام
دوستان من با نرم افزارwsusoffline ابدیتهای ویندوز رو گرفتم اما حالا چطور می تونم اونها رو روی یک سیستم دیگه استفاده کنم
با تشکر
![]()
با سلام
دوستان من با نرم افزارwsusoffline ابدیتهای ویندوز رو گرفتم اما حالا چطور می تونم اونها رو روی یک سیستم دیگه استفاده کنم
با تشکر
![]()
به پوشه wsusoffline برین بعدشم پوشه client انتخاب کنیداونجا گزینه UpdateInstaller انتخاب کنید تا بتونید از آپدیتهایی که بک آپ گرفتین استفاده کنید![]()
سلام؛با این نرم افزار از آپدیت هایی که نصب شدند بک آپ میگیرن یا اینکه خود نرم افزار آپدیت ها رو دانلود میکنه و بعد بک آپ میگیره؟
پوشه ی wsusoffline بعد از نصب نرم افزار ایجاد میشه یا مربوط به ویندوز هست و آپدیت ها توش ذخیره میشن؟
نه خود برنامه آپدیتهای ویندوز دانلود میکنه از آپدیتهای نصب شده ویندوز بک آپ نمیگیره پوشه wsusoffline مربوط به همین برنامه میشه که وقتی برنامه رو از حالت فشرده خارج کنید یک پوشه به این اسم به وجود میاد.
ببخشید که اینجا میپرسم؛
نرم افزاری وجود نداره که از آپدیتها بک آپ بگیره و بتونیم اونها رو روی سیستم دیگه نصب کنیم؟
با سلام
یعنی ابدیتها فقط روی همین سیستم قابل استفاده هست ؟ من می خوام ابدیتها رو به سیستم دیگه ای ببرم این سیستمم ابدیت هست.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دریافت است میتواند بهترین گزینه برای حل این مشکل باشد. یک برنامه کم حجم برای دریافت آپدیت آفلاین ویندوز می باشد.
کار این نرم افزار این است که با اتصال به سرورهای آپدیت مایکروسافت ، تمامی به روزرسانی ها و پچ های جدید را شناسایی کرده و با دانلود نمودن آنها ، به شما کمک می کند تا هر آپدیت را تنها یک بار و برای همیشه دانلود نمایید و از اینکه پس از تعویض و یا نصب مجدد ویندوز می بایست دوباره تمامی آنها را با محدودیت های موجود دریافت کنید نگران نباشید . شما در این نرم افزار علاوه بر آپدیت محصولات ویندوزی مایکروسافت ، محصولات پرطرفدار این کمپانی ماننده آفی به صورت آفلاین دریافت کنید.
با این توضیحات فکر کنم نرم افزار فقط وقتی به کار میاد که ویندوز آپدیت نباشه و اینطوری آپدیت ها رو دانلود کرده و روی هر سیستمی که بخوایم نصب کنیم.درسته؟نوشته شده توسط jafarian
خود برنامه آپدیتهای ویندوز دانلود میکنه از آپدیتهای نصب شده ویندوز بک آپ نمیگیره پوشه wsusoffline مربوط به همین برنامه میشه که وقتی برنامه رو از حالت فشرده خارج کنید یک پوشه به این اسم به وجود میاد.
این طوری باشه به درد من هم که نمیخوره![]()
Last edited by hamed29; 29-08-2012 at 10:57.
از اون لحاظ مشکلی نیست شما میتونید از آپدیتها روی یک سیستم دیگه استفاده کنید یک از عملکردهای مثبت این برنامه همینه فقط این نکته رو ذکر کنم که شما اگر آپدیتهای ویندوز 64 بیتی رو دانلود کنید از این آپدیتها روی ویندوز 64 بیتی فقط میتونید استفاده کنید.
وبرای شما هم درسته عملکرد این برنامه به همون صورته که توضیح دادم.
از مدیر محترم میخوام یه توضیحی کوتاه راجب محیط برنامه بدن و اینکه من که ویندوزم 7 و نسخه اصلی هست هم میتونم از این برنامه استفاده کنم ؟
چون شنیدم ویندوزهای کپی یکسری از اپدیت ها رو دریافت نمیکنن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)