تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: استفاده از ابدیتهای ویندوز جمع آوری شده با نرم افزار wsusoffline

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض استفاده از ابدیتهای ویندوز جمع آوری شده با نرم افزار wsusoffline

با سلام
    دوستان من با نرم افزار
    wsusoffline ابدیتهای ویندوز رو گرفتم اما حالا چطور می تونم اونها رو روی یک سیستم دیگه استفاده کنم
    با تشکر

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به پوشه wsusoffline برین بعدشم پوشه client انتخاب کنیداونجا گزینه UpdateInstaller انتخاب کنید تا بتونید از آپدیتهایی که بک آپ گرفتین استفاده کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

به پوشه wsusoffline برین بعدشم پوشه client انتخاب کنیداونجا گزینه UpdateInstaller انتخاب کنید تا بتونید از آپدیتهایی که بک آپ گرفتین استفاده کنید
    سلام؛با این نرم افزار از آپدیت هایی که نصب شدند بک آپ میگیرن یا اینکه خود نرم افزار آپدیت ها رو دانلود میکنه و بعد بک آپ میگیره؟
    پوشه ی wsusoffline بعد از نصب نرم افزار ایجاد میشه یا مربوط به ویندوز هست و آپدیت ها توش ذخیره میشن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام؛با این نرم افزار از آپدیت هایی که نصب شدند بک آپ میگیرن یا اینکه خود نرم افزار آپدیت ها رو دانلود میکنه و بعد بک آپ میگیره؟
    پوشه ی wsusoffline بعد از نصب نرم افزار ایجاد میشه یا مربوط به ویندوز هست و آپدیت ها توش ذخیره میشن؟
    نه خود برنامه آپدیتهای ویندوز دانلود میکنه از آپدیتهای نصب شده ویندوز بک آپ نمیگیره پوشه wsusoffline مربوط به همین برنامه میشه که وقتی برنامه رو از حالت فشرده خارج کنید یک پوشه به این اسم به وجود میاد.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

نه خود برنامه آپدیتهای ویندوز دانلود میکنه از آپدیتهای نصب شده ویندوز بک آپ نمیگیره پوشه wsusoffline مربوط به همین برنامه میشه که وقتی برنامه رو از حالت فشرده خارج کنید یک پوشه به این اسم به وجود میاد.
    ببخشید که اینجا میپرسم؛
    نرم افزاری وجود نداره که از آپدیتها بک آپ بگیره و بتونیم اونها رو روی سیستم دیگه نصب کنیم؟

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    یعنی ابدیتها فقط روی همین سیستم قابل استفاده هست ؟ من می خوام ابدیتها رو به سیستم دیگه ای ببرم این سیستمم ابدیت هست.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

با سلام
    یعنی ابدیتها فقط روی همین سیستم قابل استفاده هست ؟ من می خوام ابدیتها رو به سیستم دیگه ای ببرم این سیستمم ابدیت هست.
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دریافت است میتواند بهترین گزینه برای حل این مشکل باشد. یک برنامه کم حجم برای دریافت آپدیت آفلاین ویندوز می باشد.
    کار این نرم افزار این است که با اتصال به سرورهای آپدیت مایکروسافت ، تمامی به روزرسانی ها و پچ های جدید را شناسایی کرده و با دانلود نمودن آنها ، به شما کمک می کند تا هر آپدیت را تنها یک بار و برای همیشه دانلود نمایید و از اینکه پس از تعویض و یا نصب مجدد ویندوز می بایست دوباره تمامی آنها را با محدودیت های موجود دریافت کنید نگران نباشید . شما در این نرم افزار علاوه بر آپدیت محصولات ویندوزی مایکروسافت ، محصولات پرطرفدار این کمپانی ماننده آفی به صورت آفلاین دریافت کنید.

نوشته شده توسط jafarian

خود برنامه آپدیتهای ویندوز دانلود میکنه از آپدیتهای نصب شده ویندوز بک آپ نمیگیره پوشه wsusoffline مربوط به همین برنامه میشه که وقتی برنامه رو از حالت فشرده خارج کنید یک پوشه به این اسم به وجود میاد.
    با این توضیحات فکر کنم نرم افزار فقط وقتی به کار میاد که ویندوز آپدیت نباشه و اینطوری آپدیت ها رو دانلود کرده و روی هر سیستمی که بخوایم نصب کنیم.درسته؟
    این طوری باشه به درد من هم که نمیخوره
    Last edited by hamed29; 29-08-2012 at 10:57.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام
    با تشکر
    از اون لحاظ مشکلی نیست شما میتونید از آپدیتها روی یک سیستم دیگه استفاده کنید یک از عملکردهای مثبت این برنامه همینه فقط این نکته رو ذکر کنم که شما اگر آپدیتهای ویندوز 64 بیتی رو دانلود کنید از این آپدیتها روی ویندوز 64 بیتی فقط میتونید استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با این توضیحات فکر کنم نرم افزار فقط وقتی به کار میاد که ویندوز آپدیت نباشه و اینطوری آپدیت ها رو دانلود کرده و روی هر سیستمی که بخوایم نصب کنیم.درسته؟
    این طوری باشه به درد من هم که نمیخوره
    وبرای شما هم درسته عملکرد این برنامه به همون صورته که توضیح دادم.

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از مدیر محترم میخوام یه توضیحی کوتاه راجب محیط برنامه بدن و اینکه من که ویندوزم 7 و نسخه اصلی هست هم میتونم از این برنامه استفاده کنم ؟

چون شنیدم ویندوزهای کپی یکسری از اپدیت ها رو دریافت نمیکنن!!!

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •