با سلام.
برای اینکه بتونم یه برنامه ای رو نصب کنم مجبور شدم windows security center را turn off کنم ولی دیگه موفق به turn on نشدم.ویندوز من 7 هست و به صورت admin وارد میشم ولی فایده ای نداره و موقع turn on کردن ارور زیر رو میده لطفاhelp me.با تشکر
![]()
با سلام.
برای اینکه بتونم یه برنامه ای رو نصب کنم مجبور شدم windows security center را turn off کنم ولی دیگه موفق به turn on نشدم.ویندوز من 7 هست و به صورت admin وارد میشم ولی فایده ای نداره و موقع turn on کردن ارور زیر رو میده لطفاhelp me.با تشکر
![]()
برنامه Combofix اول از همه از لینک پایین دانلود کنید بعدشم درمرحله بعد حساب ادمین خودتون فعال کنید به اینصورت که داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو بزنید بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعد این دستور پایین با موس کپی بگیرین داخل اون پنجره با موس paste اینتر کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد سیستم log off کنید وارد اکانت ادمین خودتون بشین دراین مرحله وقتی برنامه Combofix دانلود کردین اینترنت خودتون قطع کنید آنتی ویروس هربرنامه امنیتی که دارین بطور موقت غیر فعالش کنید بعد برنامه Combofix اجرا کنید دراین مرحله یک پنجره بازمیشه همینطوری عمل اسکن انجام میده اینکار مقداری زمان میبره بعدش امکان داره کامپیوتر ریستارت بشه بعد از نوع باید وارد حساب کاربری ادمین خودتون که ساختین بشین بعدش برنامه Combofix از نوع اجرا میشه در حالی که عمل اسکن صورت میگیره هیچ کاری اکیدا باسیستم انجام ندین بعد که سیستم ریست شد بالا اومد وارد اکانت ادمین بشین بعدشم داخل سرچ استارت منو دستور service بزنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید تو صفحه ای که باز میشه از ستون سمت راست گزینه Security center پیدا کنید روش دبل کلیک کنید تااجرا بشه بعداز قسمت کشویی که نوشته شده startup type گزینه automatic انتخاب کنید تایید کنید بعدشم از اون پایین گزینه start انتخاب کنیدتایید اکی کنید بعد سیستم ریستارت کنید بصورت نرمال وارد اون یکی اکانت خودتون بشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .هنوز تست نکردم به محض اینکه دانلود combo تموم شه چک می کنم .دستت درد نکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)