تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: فلش مموری پاتریوت USB 3.0

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

14 فلش مموری پاتریوت USB 3.0

سلام خدمت دوستان
    دیروز برای خرید حافظه جانبی، که سرعت مناسبی برای خواندن و نوشتن داشته باشه رفتم و به پیشنهاد فروشنده پاتریوت USB 3.0 گرفتم..
    اما سیستمم usb2 هست و من نمیتوانم از امکانات usb3 استفاده کنم!!
    فروشنده هم تعویض یا پس نمیگیره ..(متاسفانه)

اگر کسی همچین مموری لازم داره لطفا تا همین شنبه پیش رو، اطلاع بده..
    آکبنده بازش نکردم، 16GB- فاکتورش هم هست، 46.000تومان - ساخت تایوان

مشخصات فلش مموری:
    the Supersonic Boost XT provides superior transfer speeds over USB 2.0 with performance of up to 90MB/s.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. کسی اطلاع داره استفاده از مموری us3 در مادربرد usb2 سرعت خواندن و نوشتن اش چقدر تغییر میکنه؟؟
    برایم چه پیشنهادی دارید؟
    Last edited by kh23; 28-08-2012 at 01:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

به نظرم واسه خودت نگه دار ، الان اکثر لپتاپ ها از پورت USB 3.0 پشتیبانی میکنن . شما می تونی مواقع اضطراری یه DVD کامل رو کمتر از 7.8 ثانیه انتقال بدی و روی هارد سیستم خودت سر صبر تخلیه کنی . تا اونجایی که من استفاده کردم تغییر عملکردش در پورت USB2.0 زیاد چشمگیر و محسوس نیست ...!!! اگه گارانتی داشته باشه و اکبند باشه موظفه تا همون مبلغ تعویض کنه... می تونی با یه Slicon Power 64GB یا ADATA 32GB عوضش کنی (USB 2.0)

سرعت انتقال داده 10 برابر USB 2.0 و به طور استاندارد 480 Kb/s هستش و مشخصآ برق رسانی فوق العاده ای داره.تقریبآ چند برابر...
    Last edited by rastinb; 28-08-2012 at 03:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

به نظرم واسه خودت نگه دار ، الان اکثر لپتاپ ها از پورت USB 3.0 پشتیبانی میکنن . شما می تونی مواقع اضطراری یه DVD کامل رو کمتر از 7.8 ثانیه انتقال بدی و روی هارد سیستم خودت سر صبر تخلیه کنی . تا اونجایی که من استفاده کردم تغییر عملکردش در پورت USB2.0 زیاد چشمگیر و محسوس نیست ...!!! اگه گارانتی داشته باشه و اکبند باشه موظفه تا همون مبلغ تعویض کنه... می تونی با یه Slicon Power 64GB یا ADATA 32GB عوضش کنی (USB 2.0)

سرعت انتقال داده 10 برابر USB 2.0 و به طور استاندارد 480 Kb/s هستش و مشخصآ برق رسانی فوق العاده ای داره.تقریبآ چند برابر...

"تا اونجایی که من استفاده کردم تغییر عملکردش در پورت USB2.0 زیاد چشمگیر و محسوس نیست "
    متشکرم از راهنمایی شما "شما که در پورت usb2 ازش استفاده کردید واقعا عملکردش از لحاظ خوندن ونوشتن سریع؟ یعنی مثل یک usb معمولی نیست؟"
    قطعا یاید تعویض کنه ، اما خوب خیلی قائده و قانون نداره، چون عوضش نمیکنه!! مگر اینکه فروشنده دیگری اینکار انجام بده که این هم بعیده!
    گارانتی ندیدم روش، 5سال وارانتی شرکت سازنده اش را داره و البته آکبنده!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •