چنان اروپا اروپا می کنید که انگار اروپا کجاست...فکر کردید یه جای فضاییه که مردمش همه انیشتین رو قورت دادن...!!!
گفتید مردم اروپا حتی به سونی نگاه هم نمی اندازند .خوب شما که اینقدر از این مردم اطلاعات دارید بگید که کدوم برند لپ تاپ رو نگاه می اندازند؟؟
دوما:اره اگر نتونیم روش پیدا کردن شرکت های سازنده رو بفهمیم می تونین این حرف رو بزنید اما
برنامه cpu z و CPUID HWMonitor رو دانلود کن بعد می فهمی که شرکت های سازنده کیا هستن!!!(البته راه های ساده تری هم هست ...در خود ویندوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران بهشت لپ تاپ های مرجوعی از کشور های دیگه هست...خلاصه بگم وقتی لپ تاپ در کشور های پیشرفته خراب میشه اون رو تعمیر می کنند و به اسم "ریفربیشد"و می فرستن کشور های جهان سوم مثل ایران افغان...و هم تبار اینا
که فکر کنم لپ تاپ شما جز همین دسته بوده...یعنی ریفربیش شده هست و مسلما خرابی زیاد داشته....
چرا می گی سونی به درد بازی نمی خوره !!!در حالی که من همین الان داشتم کاست ریکون رو باهاش بازی می کردم!!!(اگر خواستی بگو فیلم بگیرم ....اپلودش کنم)
ااگر به پروفایلم نگاه کنی شغلم رو متوجه میشی ...من صبح تا شب با این لپ تاپ توی یه شرکت در حالی که 4 5 برنامه ی هم زمان رو اجرا کردم دارم کار می کنم ...این لپ تاپ مال مهندسی هست...8 صبح روشن می کنم در حالی که دارم دانلود هم می کنم(!!!!)به کار های تحلیلی_طراحی می پردازم ساعت 4.5 هم خاموش می کنم...اونجا فقط من سونی ندارم !!!
در مورد ریزولیشن...!!مثل اینکه شما فراموش کردید رزولیشن fhd معمولا 1920 در 1080 ...اره ممکنه بتونید این رو پیدا کنید اما من دارم راجع به 2880 در 1800 حرف می زنم ...hp کی همچین رزولیشنی رو داده بیرون ؟!!!اصلا داره!!!!؟؟که بخواین برید و بخرید اون هم با 300 تومن!!!
سری f سونی لپ تاپ های خوبی داره اما لپ تاپ شما جزء اون لپ تاپ های خوب این مدل نیست!!!...چون f215 f217 f236 f237 (و 3 4 تای دیگه از این مدل هستند که راندمان بالایی دارند و لپ تاپ شما در زمان خودش(!!)شاید خوب بوده باشه...اما الان دیگه حتی f237 شش میلیون تومنی هم از نظر من قدیمی شده...الان ivy ها دارند روی سری های دیگه ی سونی استفاده می شن
شرمنده زیاد شد!
راستی لطفا اگر امکانش هست به سوالم جواب بدین""" چی باعث میشه یه برند از بقیه ی برند ها متمایز بشه؟؟؟""""