آقا اولا که خیلی خیلی ممنون از اینکه این همه وقت گذاشتین با دقت و حوصله جواب دادین...واقعا ممنونم ازتون.تشکر فراوان.
قسمت اولی که گفته بودینو رفتم تو playmusic همه چی شکل عکسی که آپ کرده بودین بود..با این حال من فایلایی که گفتینو دان کردم و مرج کردم.....ولی فایلی با نام “M” مرج نمیشد همشی ارر میداد حتی بعد از ریستارت و بست و باز کردن explorer.exe لاگ آف. در کل بازم گزینه paly all برنگشت!
مورد دوم هم دقبقا همه کارارو انجام دادم منتها فایلی بنام disablefullrowselect
اصلا نبود توشون دو تا فایل بود یکیش فایل undo بود یکی دیگم disableautoarrange بود.من این فایلو مرج کردم اصلا همه چیز بهم ریخت...آیکونای کامپیوترم(درایوها) details شدن..در حالی که قبلش اینجوری نبود.فاصله فایلام در حالت deatails خ کمتر شده بود و وقتی شکل فایلارو به آیکون و لیست و .... تغیییر میدادی کلی طول میکشید تا پنجره 2باره لود بشه....undo رو زدم دوباره همه چیز درست شد ولی بازم ترتیب قرار گرفتن فایلا درس نشد و مث حالت اول موند.
فک میکنم ویندوز سونی که شما فایلا شو برام آپ کردن با ورژن یکی من فرق داشه باشه.مال من sp1 هستش...نمیدونم شما خودتون بهتر میدونین دیگه....ولی هیچکدوم از مشکلاتم حل نشد با این حال بازم ممنونم از وقتی که برام گذاشتین.......اگه بازم راه حل داشته باشین خیلی ممون میشم آخه اگه بخام 2باره ویندوزو عوض کنم تقریبا بدبخت میشم چون 2 روز باید نرمامو روش نصب کنم.