از دوستان میخوام نظرشون رو راجبه hp probook 4540بدن اگه لپ تابی میشناسن ک تو این رنج قیمت "تا 2 تومن" کارایی بهتری در زمینه گیم مدیا و امور مهندسی داره هم معرفی کنید ممنون میشم فقط cpu واسم مهمه
از دوستان میخوام نظرشون رو راجبه hp probook 4540بدن اگه لپ تابی میشناسن ک تو این رنج قیمت "تا 2 تومن" کارایی بهتری در زمینه گیم مدیا و امور مهندسی داره هم معرفی کنید ممنون میشم فقط cpu واسم مهمه
این مدل توصیه نمیشه!میتونی Acer v3 i7 برداری cpu و گرافیک خیلی قوی داره.
بدنه ی الومینومی و صفحه نمایش ضد بازتاب از ویژگیهاشه. نسبت به acer v3 کیفیت ساخت بهتری داره و البته گرافیکش از v3 حدود 9 درصد ضعیفتره. اگه زیاد اهل بازی نیستی بین این دوتا 4540 بهتره.
من اگه بجای شما باشم همین مدل انتخاب میکونم چون طراحیش خیلی شبیه mac book pro هست.
cpu هر دو از نسل سوم هست و تفاوتی نداره.این مدل توصیه نمیشه!میتونی Acer v3 i7 برداری cpu و گرافیک خیلی قوی داره.
قیمتش هم باcore i5 رم 4 گیگ 1,430,000
دوستان کسی corei7 رو ندیده بازار؟
اگر 14 اینچ بخوای asus K43SD رو پیشنهاد می دم
اگر هم 15.6 اینچ aspire v3 i7
اگر جوابی داده میشه بهتره با دلیل باشه و گرنه از این توصیه ها تو پایتخت زیاد میشه.
بیشتر بخاطر کیفیت ساخت داخلی و خدمات و گارانتی 2 ساله سازگار شاید v3 رو پیشنهاد دادن.
در کل هردو تفاوت زیادی باهم ندارند و هرکدام رو که از لحاظ ظاهری و خدمات بهتر پسندیدی تهیه کنید
سلام دوستان من میخوام لپ تاب بگیرم که بتونم بیرون کار کنم به علت اینکه در مکان های پر نور هستم حتی نور مستقیم افتاب و میخوام CAD رو نگاه کنم نمیخوام به مشکلی مواجه بشم و هم به خاطر ضد خش و همچنین لک دست نیفتادن روی اون میخوام بخرم چون من تا به حال لپ تاب نداشتم میخواستم بدونم که صفحه نمایش مات خیلی فرق میکنه با براق توی بازتاب نور ممنون
دوست عزیز اینکه کاری نداره چیزی که فراوون هست لبتابه. یه لبتاب بگیر ببر بیرون ...
اما تو صفحه نمایش براق اگه زیر نور بری تقریبا میشه گفت فقط تصویر خودت رو می بینی. صفحه نمایشهای مات تاحدودی بهتر عمل میکنن
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)