هدفتون از زندگی چیه؟
یا بهتر بگم از زندگی و عمرتون چی میخواید؟
به کجا میریم؟
هدفتون از زندگی چیه؟
یا بهتر بگم از زندگی و عمرتون چی میخواید؟
به کجا میریم؟
بعضیا دنبال تکامل و رسیدن به خداوند هستن
بعضیا دنبال کسب موفقیت در کار و رشته ی علمی مورد علاقه شون هستند
بعضیا دنبال یه زندگی آروم و بی دردسر هستند
بعضیا دنبال پولن
بعضیا دنبال عشق هستند
بعضیا میخوان کل دنیا رو ببینن و همیشه تو سفرن
بعضیا هدفشون ساختن یه زندگی خوب واسه خانوادشونه
بعضیا به خانواده محدود نمیشن و ترجیح میدن عمرشون رو در خدمت به مردم بگذرونن
بعضیا هم هیچ هدفی ندارن و میخوان که فقط زندگی کنن و این نیز بگذرد
شما از کدوم دسته هستید؟
در کل اینابعضیا دنبال تکامل و رسیدن به خداوند هستن
بعضیا دنبال یه زندگی آروم و بی دردسر هستند
بعضیا هدفشون ساختن یه زندگی خوب واسه خانوادشونه
اینم میشه گفت:
بعضیا هم هیچ هدفی ندارن و میخوان که فقط زندگی کنن و این نیز بگذرد
بیشتر به نظرم زندگی آروم و بی دردسر خیلی خوب باشه.![]()
اره یه زندگی بی دردسر تو این دنیای فانی از همه چی بهتره بدترین چیز هم دنبال مقامو پولو ... تو این دنیای زودگذز هست که منشا همه فطنه هاست(دنیا خواهی).
هدف؟چی هست؟خوردنیه؟
یه زندگی آروم و بی دردسر ......
و ساختن یه زندگی خوب برای خودم
Last edited by Mohammad Yek110; 24-08-2012 at 19:40.
زندگی خوب و آروم رو که همه میخوان
ولی به نظر من زندگی یه مبارزست باید بتونی توش طاقت بیاری و تا آخرین نفس مبارزه کنی
چه دوست داشته باشی یا نه ؟ چه خوشت بیاد یا نه ؟ چه بخوای یا نه ؟ (چون از اولش به انتخاب تو نبوده)
ولی حالا که اومدی دنبال دلیل واسه اینکه چرا اینجایی نباش (دنبال چرا نباش)
سعی کن رسم مبارزه رو یاد بگیری و شروع به مبارزه کنی (مبارزه همیشم آسون نیستش اما واسه زنده بودن و نفس کشیدن باید جنگید)
نکتشم اینکه
توی این مبارزه بهتر حواسمون باشه هر کسی و زخمی و ناکار نکنیم حتی اگر به اونجایی که آرزومون هستش نرسیدیم (وجدان داشتن رو فراموش نکنیم)
آرامش و راحتی خوبه اما واسه به دست آوردنش باید جنگید پس همین الان شمشیرت رو بردار و رسم مبارزه رو یاد بگیر و وارد میدون شو (حواست باشه دیر بجمبی میدون زندگی تو مبارزه ناک اوتت کرده)
به نظر من حالا که خداوند به ما لطف کرده و به ما زندگی داده ،بهتره که ما هم اون زندگی رو هدفدار کنیم.هدفی که حاضر باشیم به خاطرش از همه چیزمون بگذریم،از پولمون،از وقتمون ،و حتی جونمون!
زندگی بدون هدف باعث میشه برات فرقی نکنه کجا زندگی میکنی،کی زندگی میکنی،کی میمیری
زندگی بدون هدف انگیزه رو از آدم میگیره،باعث میشه با سختی ها امید به زندگی رو از دست بدی ،اما اگه هدفمند باشی برای رسیدن به هدفت سختی ها رو تحمل میکنی
آرامش و راحتی رو میشه به دست آورد،با کم کردن توقعات ، تلاش ، اعتماد به نفس ، و از همه مهمتر توکل و اعتماد به خدا![]()
دوست دارم کار پیدا کنم و زندگیم رو سر و سامون بدم با دختری ک دوستش دارم ازدواج کنم و یه زندگی آروم و بدون دقدقه داشته باشم عاشق خانوادم باشم و تا جون دارم واسشون کار کنم و در رفاه نگهشون دارم.
خدایا شکرت.
من تو زندگیم هیجان میخوام....ماجراجویی و... در کل میخوام اگه قسمت بشه تا 10-12 سال دیگه برم دنیا رو بگردم و...
یکی از آرزو و هدفامم اینه که برم سوار هلی کوپتری چیزی بشم (از بالای صخرم باشه مشکلی نیست!) خودمو از اون بالا بندازم پایین.......
بعد از این کارام هم یه زنی بگیریم و ....
البته قبل از همه اینا یه شغل و درآمد خوب میخوام....![]()
یه سوالی میشه یه هدفی رو معرفی کنی که آدم به خاطر اون از پول و وقت و جونیش بگذره ؟
هدف تو زندگی به دست آوردن خیلی چیزا میتونه باشه اما برای به دست آوردنش تو خیلی از موقع ها باید شرایطش فراهم باشه که بازم خیلی ازموقع ها چیزی که شرایط رو فراهم میکنه تا شما در راستای هدفت تلاش کنی همون پول هستش
هیچ آدمی رو تو این دنیا پیدا نمیکنی که توی ذهنش واسه خودش هدفی نداشته باشه ولی اینکه می بینی همه به نظر بی هدف و بی انگیزه هستند (و جرعت ندارند به هدفشون فکرکنند) واسه اینکه دارند فقط سعی میکنند زنده بمونند و نفس بکشند (با توجه به شرایط) و دیگه توانی واسه زندگی کردن و دنبال اهداف رفتن ندارند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)