با سلام
من میخواستم تا پاییز یه سیستم ببندم تا سقف 3 میلیون ( کامل همراه با مانیتور رایتر و کیبورد و ...)
از الان دارم تحقیق میکنم تا یه سیستم خوب و متناسب با با پولم بتونم بگیرم تا اونموقع
بنا بر این چون عجله ندارم. فقط امید وارم از سوال های زیادی که ممکنه بپرسم عصبانی نشید و آماتور بودنم رو نادیده بگیرید
تا اینجا بعضی از قطعات رو انتخاب کردم که البته با نظرات شما دوستان میتونن تغییر کنن
(سوال: قیمت های زیر رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برداشتم. قیمت هاش چقدر به قیمت بازار نزدیک هست)
cpu core i5 3570k 485/000 (میخوام تکنولوژی 22 نانومتری و ivy bridge باشه تا PCI e3 رو ساپورت کنه)
vga 7850 sapphire 2g 565/000
monitor asus ml229-h 374/000
ram Gskill RipjawsX 2*4GB 1600 199/000
power Green GP750B-OC 249/000 (به خاطر گلد پلاس 80 بودنش. آیا مدل های پلاتینیوم پلاس هم هست تو این رنج توانی؟
(مصرف برق برام خیلی اهمیت داره حتی اگه لازم باشه الان تا 100 هزار تومن بیشتر خرج کنم برای پاور)
179/000 کیس Green X-7 Cougar یا Green Falcon (کدوم؟ یا اصلآ اینا نه؟ میخوام جا برای اضافه کردن خنک کننده cpu در آینده داشته باشه. مثل x3 کم جا نباشه)
( امکان قرار دادن هارد اکسترنال ساتا از سقف X7 برام خیلی جالب بود. ولی انگار فیلتر های تصویه هوا نداره فن هاش. امکان اضافه کردن این فیلتر ها هست ؟ )
حدود 130 تومن هم برای رایتر کیبورد و ماوس و هدست (کافیه؟)
تا اینجا شد 2,200,000 !!! بقیه برای مین بورد، HDD و SDD
مین بورد رو خیلی گشتم ولی نمیدونم!ترجیهآ به روز باشه تا در آینده مشکلات ارتقا به هیچ عنوان نداشته باشه. مثلآ گیگا z77-dh3 یا مدل های z77 اسوس چطورن ؟
در مورد هارد هم نمیدونم چیکار کنم. از طرفی میخوام یه هارد 120 SSD داشته باشم ولی قیمت هاش خیلی بالاست. نمیدونم!! ( فقط SATA 3 باشن)
با تشکر فراوان