تغییر دادن لینک اصلی مایکروساقت و اضافه کردن dl به آن دلیل بر این نیست که مایکروسافت لینک برای دانلود با IDM میدهد
در روشی که بالا توضیح داده شده در نهایت به همین لینک مستقیم خواهید رسید البته با اندکی تفاوت که به نظر من فرقی با دانلود مستقیم نداره چون در روش بالا وقتی دانلود شما از سایت مایکروسافت شروع میشه یک shortcut از لینک دانلودی روی دسکتاپتون ایجاد میشه و اگر هم کامپیوتر وسط دانلود خاموش بشه و مرورگرتون بسته بشه بعد از روشن شدن سیستم کافیه روی همون shortcut کلیک کنید تا مرورگر دوباره باز بشه و ادامه دانلود رو انجام بده بعد هم که دانلود تموم شد shortcut پاک خواهد شد
در ضمن من برای آموزش به دوستانی که علاقه دارند از IDM یا سایر دانلود منیجرها استفاده کنند طریقه دانلود مستقیم را هم قرار میدهم که اگر در ورژنهای آینده ویندوز خواستند بتوانند لینک ها را خودشان مستقیم کنند و با IDM دانلود کنند
لینکی که من در این پست معرفی کردم در نهایت به این آدرس ختم میشه ( برای 32 بیت ) :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مستقیم کردن کافیه یک /dl/ بعد از ادرس اصلی اضافه کنید و همان لینک مستقیم بدست خواهد امد ! می بینید که تفاوت در همان /dl/ است
کد:
پس با اضافه کردن /dl/ در آدرس اصلی میتوانید با IDM دانلود را انجام دهید برای 64 بیت هم به لینک نهایی /dl/ اضافه میکنید که لینک زیر بدست خواهد آمد
کد:
البته روشی که در پست اول به طور کامل توضیح دادم روش اصلی و دقیق است و صفحه ای که معرفی شده صفحه اصلی دانلود ویندوز 90 روزه است که این لینک های مستقیم هم که دوستمون از سایت دیگر معرفی کرده اند از همان صفحه و با روش بالا بدست امده