سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل! چند روزی بود رو PC بعد از اینکه وارد حساب کاربری می شدم، سیستم هنگ می کرد و رنگ های صفحه نمایش مخلوط می شد و در نهایت سیگنال قطع و دیسپلیر خاموش می شد.
ویندوز 7 دارم و از طریق Safe Mode ویندوز رو از Aero گذاشتم رو Basic و دیدم دیگه هیچ مشکلی وجود نداره!! ولی تا می رفت رو Aero از دوباره همون داستان ها... خلاصه این که Case رو باز کردم و کارت گرافیک رو در آوردم و دیدم: به به!! دو تا از قطعه هاش که فکر کنم خازن باشن باد کردن و ترکیدن!
حالا واستون عکس انداختم و مدل دقیق قطعه هم نوشتم، تاریخ گارانتی تموم شده و منم به تعمیر کار زیاد اعتماد ندارم. می خواستم ببینم شما نظری دارید؟! می تونم این دو تا قطعه رو گیر بیارم و خودم تعویض کنم؟! لحیم کاریش کار مشکلی نیست.
و یا اینکه تعمیر کار درست و کار بلد تو کرج و یا تهران سراغ دارید؟!
(ترجیحا راهنماییم کنید که خودم کار هاش رو انجام بدم)
واقعا ممنونم.
model: FZ87 1500 6.3V
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/images/zwi8knicd0rry1lz0ebm.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/images/ibi1n8rbrhsg5qar1vps.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/images/7xu0z5768sowyr3rb3a.jpg
دوستان بین vatan و download فاصله انداختم که لینک بلاک نشه!!
**پی سی ورد پیوست و یا آپلود سنتر نداره؟!