تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشکل هارد اکسترنال وسترن

اگه نباشه جاش خالی می مونه MagicPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض مشکل هارد اکسترنال وسترن

سلام و درود خدمت اساتید عزیز
    بنده هارد Exrenal WD 500GB رو به یکی از دوستان داده بودم و ایشون از سر فضولی داخل خود CD Drive WD Unloacker شدند و روی WD Quick Formatter کلیک کرده و هارد رو کلا Format کردن ( دست گلشون درد نکنه )
    حالا جدای از این که نزدیک به 400GB از دست رفت یه سری برنامه از اول رو هارد بود که اونا هم پاک شده ، مثلا یکی برای گذاشتن و عوض کردن پسوورد هارد ، که به نظرم مهم و لازمه اون برنامه ها ... پ
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگید این برنامه هارو از کجا بگیرم یا راه حلش چیه ؟ که مثل همون اول به صورت فابریک دوباره رو هارد باشه ...
    ممنون سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام
    امان از دست آدم فضول
    فکر کنم از سایت سازنده ی هارد بشه دانلود کرد

3. این کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MagicPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    امان از دست آدم فضول
    فکر کنم از سایت سازنده ی هارد بشه دانلود کرد
    یعنی واقعا امان از دست آدم فضول
    رفتم تو سایت وسترن یه چیزایی دیدم اما Firmware داره و Driver و ... نمیدونم اسم اینایی که میخوام چیه یا از کجا باید بگیرم دقیقا ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

به نظر من شما اگر کسی را در فامیل پیدا کردید که این نوع هارد را داشته (و فرمت نکرده باشد) پیدا کنید شاید بتونید اسم فایل هاتون را پیدا کنید
    یا میتونید از بچه های فروم که این نوع هارد را دارند بخواهید اسم یا خود فایل های مورد نیازتون را در اختیارتون قرار بدهند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و درود خدمت اساتید عزیز
    بنده هارد Exrenal WD 500GB رو به یکی از دوستان داده بودم و ایشون از سر فضولی داخل خود CD Drive WD Unloacker شدند و روی WD Quick Formatter کلیک کرده و هارد رو کلا Format کردن ( دست گلشون درد نکنه )
    حالا جدای از این که نزدیک به 400GB از دست رفت یه سری برنامه از اول رو هارد بود که اونا هم پاک شده ، مثلا یکی برای گذاشتن و عوض کردن پسوورد هارد ، که به نظرم مهم و لازمه اون برنامه ها ... پ
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگید این برنامه هارو از کجا بگیرم یا راه حلش چیه ؟ که مثل همون اول به صورت فابریک دوباره رو هارد باشه ...
    ممنون سپاس
    سلام
    لينك دانلود به حجم 465 مگ براي مدل my passport essential usb3

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام من یک هارد وسترن دیجیتال دارم که با آداپتور کار میکنه یکی از دوستان دیروز زمانی که خواست ویندوز سیستم رو عوض کنه و هارد سیستم رو فرمت کنه هارد اکسترنالم به سیستم وصل بود الان وقتی که میخوام به سیستم هاردو وصل کنم پیغام میده که باید هارد فرمت بشه یعنی کل اطلاعاتم از بین رفته خیلی اطلاعاتم برام مهمه چیکار باید بکنم لطفا راهنماییم کنین

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام من یک هارد وسترن دیجیتال دارم که با آداپتور کار میکنه یکی از دوستان دیروز زمانی که خواست ویندوز سیستم رو عوض کنه و هارد سیستم رو فرمت کنه هارد اکسترنالم به سیستم وصل بود الان وقتی که میخوام به سیستم هاردو وصل کنم پیغام میده که باید هارد فرمت بشه یعنی کل اطلاعاتم از بین رفته خیلی اطلاعاتم برام مهمه چیکار باید بکنم لطفا راهنماییم کنین
    سلام .
    با توجه به این پیغام ، پارتیشن هارد احتمالاً RAW شده . برنامه disk management رو اجرا کنید و اگر امکانش هست یک عکس از آن برنامه اینجا بذارید (دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا این برنامه اجرا بشه ).
    در هر حال اگر اطلاعات برای شما مهم هست به هیچ عنوان عجله نکنید و فرمت نکنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چطور باید عکسو بفرستم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطور باید عکسو بفرستم
    اگر win7 دارید پس از اجرای برنامه disk management با نرم افزار snipping tool از برنامه عکس بگیرید و عکس ذخیره شده رو پس از کاهش حجم (در صورت امکان) در سایت زیر آپلود کنید و سپس لینکی که به شما میده رو اینجا بذارید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته : برنامه snipping tool در منوی استارت و سپس در پوشه Accessories موجوده (win7) .

اگر win7 ندارید با استفاده از دکمه PrtSc-SysRq روی کیبرد عکس بگیرید (تصویر در حافظه کپی میشه) و سپس در برنامه paint ذخیره کنید (paste کنید) . سپس عکس ذخیره شده رو پس از کاهش حجم در سایتی که گفتم آپلود کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درایو هارد اکسترنال من اسمش توی این عکس H است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •