تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: عضو جدید خانواده گلکسی اس سامسونگ دو سیم‌کارته از آب در آمد!

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض عضو جدید خانواده گلکسی اس سامسونگ دو سیم‌کارته از آب در آمد!

فارنت: اگر از طرفداران گوشی های دو سیم‌کارته هستید حتماً می دانید که اسمارت فون های زیادی در این عرصه وجود ندارد و اکثر آنها مشخصات خوبی ندارند و جوابگوی بعضی نیاز ها نیستند. اما اگر به سری گلکسی اس سامسونگ علاقه دارید امروز سامسونگ برایتان خبر خوبی دارد. همانطور که پیش از این نیز تصاویر و مشخصاتی از این گوشی درز کرده بود، امروز سامسونگ رسماً گوشی Galaxy S Duos را معرفی کرد.این گوشی دو سیم کارته با مدل دقیق S7562 در ظاهر بسیار به گلکسی اس ۳ شبیه است اما از نظر سخت افزار خوب است بدانید که متأسفانه از گلکسی اس ۱ نیز در سطح پایین تری قرار دارد. طراحی جدید این گوشی احتمالاً به دلیل شکایت های بی شمار اپل از طرح گلکسی اس و شباهت آن به iPhone 3GS است و همچنین شباهت آن در نرم افزار و سخت افزار به گلکسی اس ۳ کاربران بیشتری را جذب می کند.صفحه نمایش این مدل یک صفحه نمایش ۴ اینچی با وضوح WVGA است اما خبری از پنل Super AMOLED گلکسی اس نیست و به جای آن باید به صفحه عادی TFT قناعت کنید. پردازنده نسبتاً پرقدرت Hummingbird برپایه معماری Cortex-A8 و با پردازنده گرافیکی PowerVR SGX540 نیز متأسفانه جای خود را به پردازنده نسبتاً ضعیف Qualcomm S2 با پردازنده گرافیکی Adreno 200 و معماری Cortex-A5 داده است. دوربین گلکسی اس دو سیم‌کارته ۵ مگاپیکسلی است اما خبری از فیلمبرداری HD نیست و باید به فیلمبرداری VGA رضایت دهید، چرا که پردازنده A5 توان پردازش آن را ندارد.اما به جز این معایب، Galaxy S Dous وظیفه اصلی خود یعنی مکالمه با دو سیم کارت را به خوبی انجام می دهد و با دو سیم‌کارت هم زمان فعال می توانید اگر مشغول مکالمه با سیم کارت اول باشید و سیم کارت دوم زنگ بخورد می توانید تماس را به سیم کارت اول فوروارد کنید.این گوشی را می توانید ماه آینده میلادی ابتدا در بازارهای اروپایی و سپس در ایران جستجو کنید، اما هنوز قیمت نهایی آن از سامسونگ اعلام نشده است.

farnet.ir

داره خودمونی میشه mrrauf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    لاهيجان

پيش فرض

♥ عروس سامسونگ Galaxy S Duos S7562 ♥
    من در فروردین 92 خریدمش به قیمت 700 هزار تومان وبا گارانتی تعویض یک ساله وکیف و رم و ضد خش و... تموم شد 830 هزار تومان.راضی هستم ولی برای دریافت وارسال sms های بالاتر از 3 صفحه مشکل داره وبه صورت پیام تصویریارسال میکنه.این بزگترین عیبشه.البته با نرم افزار go sms pro حل کردم . سیمکارت رایتل راهم بخوبی ساپورت میکنه. حافظه داخلی آزادش 2 گیگ هست ورم 16 گیگ هم انداختم داخلش.فیلم وعکس هم عالیه وکی گفته vga است.زبان فارسی را بخوبی ساپورت میکنه و با وایرلس هم خیلی خوب کار میکنه.در واقع من بجای یک تبلت کوچک دارم ازش استفاده میکنم.واقعا خوش دست وعالیه.وقتی باهاش تو ماشین به اینترنت میرم واقعا احساس میکنم تبلته. اینکه بهش میگن عروس سامونگ بعلت این است که تنها گوشی با کیفیت وقیمت مناسبی است که دو سیمکارت همزمان آنلاین را ساپورت میکنه و مهمترش اینکه3G یعنی رایتل فعلی را که لازمه دوربین جلو میباشد را نیز بخوبی ساپورت میکنه و تا این لحظه هیچ گوشی ای به این وسعت وکستردگی تو باز نیست که قیمتش زیر 700 هزار باشه. تمام امکانات یک گوشی گران قیمت در این گوشی وجود دارد .
    خب اینم چند لینک مفید که به معرفی این گوشی ( عروس فعلی سامسونگ) میپردازه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by mrrauf; 06-12-2013 at 17:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •