یک برنامه توسط برنامه ما در یک کامپیوتر دیگر ساخته می شود. (با کلاس CSharpCodeProvider.) تا اینجا مشکلی نیست.
مشکل اینجاست کد فایل ساخته شد هیچ امنیتی روش نیست.
چطور میشه اون فایل رو نیز امن کرد؟
یک برنامه توسط برنامه ما در یک کامپیوتر دیگر ساخته می شود. (با کلاس CSharpCodeProvider.) تا اینجا مشکلی نیست.
مشکل اینجاست کد فایل ساخته شد هیچ امنیتی روش نیست.
چطور میشه اون فایل رو نیز امن کرد؟
بنام خدا.
سلام دوست عزیز.
سوالتون کمی نامفهوم هست.اگه برنامه شما مثل ویزوال استادیو کد های سی شارپ تولید میکنه و شما میخواهید اون کدهارو امن کنید که کسی نخونه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
برنامه زمانی که اجرا می شه خودش یک فایل exe تولید می کنه. این فایل exe با کامپایل یکسری کد به سلیقه کاربر در هنگام اجرا تولید می شود. مثلا می خواهید برنامه شما یک فایل اجرایی در اختیار کاربر قرار دهد تا کاربر آن را در یک سیستم دیگر اجرا کند و رایانه اش را تنظیم کند. حال فایل تولیدی که کاربر آن را حمل خواهد کرد امن نیست. در واقع همه ی کد هاش باز می شه.
حال اگر بخواهیم این فایل ساخته شده باز نشود،باید چه کنیم؟
اگر هنوز راه حلتان همان RSA هست، خواهشمندم یکم راجب به ایده خود توضیح دهید چون مشکلی با پیاده سازی کدهاش ندارم.
ممنون.
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام بزرگوار.
شما همچین کاری نمیتونید بکنید.مگر اینکه خودتون یک Obfuscator طراحی کنید یا از dll یا نرم افزار خاصی استفاده کنید.
فکر کنم با جستجو در گوگل بتونید یه سورس باز رایگان پیدا کنید.
پیشنهاد دیگر من اینه که اون قسمت هایی از اون فایل Exe که تغییر نمیکنند (توی کد نویسی) رو در یک dll جداگانه بذارید و obfuscate کنید و سپس در ریسورس اون Exe قرار داده و در مواقع استفاده اونو لود کنید.اینطوری اکثر کدهای شما نا مشخص هستند.
موفق باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
بنده قبلا از Deepsea برای این مورد استفاده کردم کد رو درهم میکنه ولی مشکل اونجاست که وقتی از exe مورد نظر در ساخت ستاپ استفاده میکنم؛ هنگام ساخت ستاپ بیلد که کردم دوباره کدهای اصلی برمی گرده.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)