تمام گفتگو ها مربوز به نوازندگی گیتار در این مکان صورت میگیرد . . .
تمام گفتگو ها مربوز به نوازندگی گیتار در این مکان صورت میگیرد . . .
سلام
خوشحالم که چنین تاپیکی در انجمن موسیقی ایجاد شده که بحث آموزش رو مورد هدف قرار داده و البته امیدوارم آموزشها به سمتی بره که کپی - پیست از منابع اینترنتی نداشته باشیم و بتونیم آموخته های خودمون رو به اشتراک بگذاریم و همچنین امیدوارم بازخورد مثبتی داشته باشه این تاپیک تا همه بتونیم اشکالاتمون رو برطرف کنیم /
هرچند من معتقدم آموزش بدین شکل و فرم به تعبیری غیر حضوری به صورت کامل و دقیق ممکن نیست ؛ اون هم در مورد گیتار که بخش مهمیش قرار گرفتن دستها و انگشتان هست و به تعبیری باید چوب تراستاد در کار باشه تا کسی که آموزش میبینه به شیوه های غلط عادت نکنه /
در مورد آموزشهای کپی پیست هم یک توضیحی بدم که در حال حاضر جزوه ای در نت موجود هست که به نام شخصی به نام آقای یاسین رحمانی منتشر شده در فضای مجازی و حالا متاسفانه یا خوشبختانه به شدت فراگیر شده در صورتیکه از نظر من این جزوه علاوه بر اینکه تقریبا ترجمه ای وفادارانه از منابع خارجی هست ترتیب مطالبش خیلی جالب نیست و از طرفی بن مایه ی آموزشیش رو به آکوستیک اختصاص داده "هرچند" که فعلا جزوه ی کاملی به حساب میاد و آلترناتیو جدی ای نداره ( که امیدواره با مباحثی که در این تاپیک مطرح میشه این آلترناتیو خیلی زود بوجود بیاد)
+
من فکر میکنم یک تاپیک جداگانه هم نیاز باشه برای پرداختن به مسائل تئوریک موسیقی چون آموزش سازها بدون کارکردن روی تئوریها در حد " گوشی " کارکردن باقی خواهد موند .
برای اینجور فعالیتها فروم تخصصیٍ موسیقی هست اینجا جاش نیست، تاپیک نمیگیره اگر هم بگیره واسه اگه یه روز بری سفریها خوبه نه حرفه اییها
سال 2011 | 319 صفحه | ISBN: 9781848365858 | 24,1 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی: این راهنمای جامع یک کلاس آموزشی منحصربهفرد برای رفع تمامی نیازهای مرتبط با گیتار شما میباشد. اگر شما قصد خرید گیتار یا آموزش نواختن آن را دارید؛ اگر یک مبتدی در حوزه گیتار بوده یا پیش از این با این هنر آشنا شدهاید؛ این کتاب میتواند برای شما مفید واقع شود.در این راهنمای تمام مباحث مرتبط با گیتار بهطور کامل پوشش داده شده و تذکرات و توصیههای مورد نیاز یک مبتدی در آن گنجانده شده است. علاوهبراین در رابطه با شیوه و نکات تشکیل یک گروه نوازنده نیز در این کتاب مباحثی ارائه شده است…
هرچه بیشتر کتاب بخوانید، بیشتر از زندگی حقیقی برخوردار خواهید شد. "فرانسوا ولتر"
سلام دوستان
من قبلا 3 ترمی گیتار کلاسیک کار کردم پیشرفت زیادی نداشتم...خلاصه جیب مارو خالی کردند
الان دوباره میخوام شروع کنم، والا تو مشهد یک استاد بود خیلی خیلی سخت گیر بود برای کسی خوب بود که بخواد گیتاریست حرفه ای بشه من برای خودم میخوام یاد بگیرم (تخصص من تدوین هست)
الان نظر شما چیست؟ با کتاب امیر جاویدان خودم شروع کنم دوباره؟
بعضی استاد ها جلسه ای 15 تومان میگیرند میگن این صفحه رو بزن هفته بعد میگه صفحه بعدی رو بزن...برای همین گفتم خودم هم میتونم با کتاب شروع کنم...
کلا دوستان کلاسیک کار نظرشون رو بگن ممنون میشم - درباره پاپ هم والا من تکنوازی خاصی ندیدم، چند تا کار لس آنجلسی دیدم زدند برام.
و اینکه مشهد کسی راک کار میکنه؟ مثلا میشه کارای باند Eagles رو با گیتار کلاسیک زد؟
پیشاپیش ممنونم
سلام /
شخصا شیوه ی تدریس سنتی ( یعنی آموزش از طریق حضوری و توسط استاد ) رو پیشنهاد میکنم ؛ علتش هم در پست دوم این تاپیک اشاره کردم که زمانی که استاد هرجلسه میزان پیشرفت شما رو به نسبت قبل در نظر میگیره و طبق اون حجم مطالب برای جلسه ی فعلی رو در نظر میگیره و از طرفی وجود استاد باعث میشه عادتهای غلط در شما شکل نگیره ( البته اگر خود استاد عادت غلط درش نهادینه نشده باشه !)
راستش استاد هایی که من دیدم به فکر پول هستند، البته استاد خودم هم به این نکته اشاره کرد
گفت میگه صفحه 99 کتاب امیر جاویدان رو بزن هفته بعدش میگه صفحه 100 رو بزن، من الان در تکنیک باره گرفتن مشکل دارم...
سعی میکنم خودآموز تمرین کنم و درست و باحوصله جلو برم، خود استادم هم گفت اگر بیای کلاس همون نت های همیشگی رو باید تمرین کنی...خودت باید کار رو از استاد بدزدی که عملا هم موفق نمیشی!
ببينيد متدهاي تدريس فرق ميکنه با هم , شيوه ي استاد شما شايد از نظر اکثريت " خسته کننده " و "خشک" باشه اما تاثيرش در يادگيري و ملکه ي ذهن شدنن بيشتره.
من پيشنهاد ميکنم شما يک دوره با يک استادي برداريد که پاپ تدريس ميکنه ؛ توي پاپ معمولا خبري از ملودي نوازي نيست و معمولا ريتم و آکورد تمرين و تدريس ميشه غالبا و همين باعث ميشه که در تکنيک هايي مثل باره گرفتن و سرعت و کيفيت تعويض آکوردها خصوصا در طول سردسته بهتر بشه عملکردتون ...
يه نکته ي خارج از بحث هم اشاره کنم که باره گرفتن يکي از سخت ترين تکنيکهاي گيتاره و نبايد از خودتون اين توقع رو داشته باشيد که با ٣ ترم کلاس بتونيد مثل فرامرز اصلاني باره بگيريد! :دي
نکته ي ديگه و عامل موثر در باره گرفتن اندازه ي پنجه ي شماست و معمولا کلا افرادي که پنجه هاي بزرگتري دارن راحت تر ميتونن بنوازند و باره بگيرند.
اما نکته ي مثبت که اشاره کرديد حوصله کردن هست , اگه زود از يادگيري نااميد بشيد کار خيلي سخت ميشه چون انگيزه اي باقي نميمونه.
Sent from my E15i using Tapatalk 2
به نظر بنده كتابهاي دانشمند بسيار عالي هستند در سبك كلاسيك.
بعد عزيز،همش همينه ،اين درس رو ميزني،بعد هم درس بعد.ولي براي همين كار "بايد "پيش استاد بري چون تمامي اين دروس نكات يادگيري در آن ها نهفته شده و اگر پيش استاد نريد به طور حتم درس رو به درستي نميزنيد و دستتون رو خراب ميكنيد.
سبك كلاسيك هم دنياي خودش رو داره،من هم اول مثل شما فكر ميكردم.ولي پاپ يه دنيايي براي خودش داره ،اين چرتو پرت هايي كه اين خواننده ميزنن رو نبين،اينا يه سبك من دراورديه.
بله عزيز،اون كار براي گيتار تنظيم شده و زده ميشه.
شما حداقل بايد زير نظر استادي تا ٨سال(حداقل!) كار كني تا بطوني خودكفا بشي.
اگه هنوز هم سوالي داري در خدمتم..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
مهرداد و سروش عزیز
خود استاد به من گفت خودت باید تمرین کنی...مثلا من الان قطعه سونات مهتاب میزان سوم به بعد چون باره دار میشه رو نمیتونم بزنم...
مهرداد جان اتفاقا تو یادگیری به شدت حواسم است، مثلا یک آرپژ ساده رو با انگشت های بخصوص هر سیم میزنم نه اینکه همه را با یک انگشت...
خب بخوام پاپ تمرین کنم، پاپ من آشنایی ندارم، اصلا تک نوازی داره یا فقط دوئت هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)